29.1.2015

Ystävykset

..antavat toisilleen pusuja


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Ryhmä Haut ja oktot tuli!!

Näitä on niin odotettu!!
Jos et oo kattonu ryhmä hauta..nii tulee la aamusin ja on ihan loisto ohjelma myös aikuisille : )


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

24.1.2015

Hello Kitty synttärit !




Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

23.1.2015

Vilja viis vee

Eilen juhlittii Viljan 5 vee synttäreitä uiden ja jäätelöllä kuten aiempinakin vuosina. Valittii Oriveden uimahallin sijasta nyt Lapinniemen kylpylä. Lopuks käytiin pizzalla ja jädellä. Juhlat jatkuu viikonloppuna!! 


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

10.1.2015

Makian takki sopii ny

Reilu vuos sitten löytyi aleista Linolle toi takki..nii ihana. Kokoo 122cm..rupee oleen sopiva. Söpöläinen.

S


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Ny on sauna valmis

5v sitten tehty rakennusvirhe on nyt korjattu..purettiin sauna osittain ja tehtiin entistä ehommaksi. Pojat suurena apuna pilkkomassa kiviä sopiviksi. Varusteet ainakin kunnossa!

S


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Lämmitysvuoro

Uudenvuoden lämmitysvuoro..pojat auttamas..

S


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Synttäribrunssi 4.1

En mä nii omista synttäreistäni välitä, mut lapset kauheesti kyseli et mitkä synttärit äitel on siis joogasynttärit vai oktonauttisynttärit vai.. no järkkäsin hetken mielijohteesta edellispvänä äidin ja Pepen avustuksella kummitytöille ja lasten kummeille aamubrunssin. Tätä ennen aiemmin aamulla joogailtiin Annen kans Hirsilässä. Aamupalailtiin 11-13 ja sit olikin ihana mennä päikkäreille. 

Lapset tykkäs et äitil oli niii kivat synttärit. Joo ja noi tarjoilut oli mielettömät karniksella.. hotelliaamiainen! Ohjelmana oli nuo discorannekkeet joita ihmeteltiin pimeässä vessassa. 

Ihana synttäripäivä, kiitos järjestäjille ja osallistujille ja kaikille onnittelijoille. 

S


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

4.1.2015

Lastenleikkiä

On niin hienoa seurata lasten leikkejä. Pojat piirtäneet näyttöjä nappuloineen valkoisille papereille, lusikat toimivat ohjaamon vipuina ja toisessa kuvassa levä eli vihreät muovailuvahat ovat vallanneet alukset. Varmaan tunnin väkersivät vahoja paikoilleen. Elämämme on yhtä hälytystehtävää, kypäriä, köysiä..niin Lino hakee eteisen kopasta ain kaik koirien hihnat ja valjaat ja tänään niillä hinattiin äidin ja Lennin alus pulasta. 

Lenni on ruvennu viime kuukauden aikana kertomaan vitsejä, ihana pikku kekkuli, nyt silmä mustana..kaatui mummin lasipöydän kulmaan, onneķs en ollu näkemässä, on niin pahan näköinen, et olisin pyörtyny. Lenniä ei näytä haittaavan mitenkään. 

Tänään kuvattiin poikien kans hassutteluvideoita, joissa ei näy mitään, mut hauskaa oli, vuorotellen vitsailivat. Saa nauraa vatsalihakset kipeäks jätkien jutuille. 

Nyt karniksella yötä. Pojat rakensivat penkeistä ja jakkaroista kaupan, saivat mummelilta nappeja purkillisen ja paljon asiakkaita kun tääl oli iltaa viettämässä Anne ja Sennikin.

Huomenna juhlin pienoisesti synttäreitä eli joogaan eka ja aamupvä brunssi tääl äiten kotona. 

Luin 2v sitten kirjoittamiani tekstejä ja unelmia tulevaisuudesta ja tajusin kuinka unelmointi on tärkeää, sillä lähes kaik unelmani ovat toteutuneet. Unelmoin koko ajan lisää, on positiivinen yllätys jos ja kun ne oikeesti toteutuu. Näin vuoden alkajaisiksi suosittelenkin tekemään aarrekarttaa tai ihan vaan kirjoittamaan ruutupaperille 10 asiaa jotka sallii itselleen vuonna 2015. Kokeile myös 10 asiaa joista olit kiitollinen vuonna 2014.

Heippa ja hyvää yötä..heippa ja hyvää yötä..heippa ja hyvää yötä.. näin sanoo Lenni ainakin 10x lopetellessaan puhelua vaik keskel päivää.

S



Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.