31.5.2015

Vl: Ravintoterapia





Lähetetty Samsung-laitteesta


-------- Alkuperäinen viesti --------
Lähettäjä: Sini Lahti <jokisininen@gmail.com>
Päivämäärä: 30.05.2015 23.21 (GMT+02:00)
Saaja: sini.lahti@liuskemestarit.fi
Aihe: Ravintoterapia





Lähetetty Samsung-laitteesta

30.5.2015

Sahalla





Lähetetty Samsung-laitteesta

29.5.2015

Munakupissa





Lähetetty Samsung-laitteesta

16.5.2015

Lyly _4





Lähetetty Samsung-laitteesta

Lyly _ 3





Lähetetty Samsung-laitteesta

Lyly _ 2





Lähetetty Samsung-laitteesta

Lyly <3 _ 1





Lähetetty Samsung-laitteesta

12.5.2015

Pikku Sara meil leikkiis

Lupasin pojille jädet viikonloppuna..ei ehitty nii mentiin si maanantaina het hoitopäivän jälkeen Sara mukanamme. Isot pallot..loput kotio mukaan ja syötiinkin si jälkkäriks ruoan jälkeen. Maalattiin kimallevesiväreil ja illal viel piirreltiin katuliiduil pihan liuskiksiin..tien pintaan sekä kallioihin, joist on ihan huippuu hyppiä alas koirankakkoihin

S



Lähetetty Samsung-laitteesta

Äiti näyttää tältä





Lähetetty Samsung-laitteesta

11.5.2015

10.5 Äitien päivä

Oltiin eilen koristeltu jo kakku. Tänään siis sain aamulla loikoilla sängyllä kun Lino meni tekeen aamupalaa äidille ja kipittikin pian luokseni tarjottimen kera. Mehua ja ihanaa Sarin tekemää sämpylää. Olin kiitollinen tästä huikeasta palvelusta. Mut Lennihän se joi kaik mehut ja pisteli sämpylän poskeensa.. Linol meinas kärsivällisyys loppua.. haki minulle lisää mehua.

Mul ei oo kuvaa lasten ihanista lahjoista, piirrustuksia, kortit ja magneetit mis mun kuva ja pyykkipoika mihin saa tärkeitä juttuja roikkumaan.Lenni varmisteli moneen kertaan et tykkäänks mä.. voi pientä ja Lenni on oppinu piirtämään ukkelin ja myös äidin kuva oli lahjassa.
Pojat katsoivat hetken ohjelmia ja luin takaterassilla aamulehden ihanassa auringonpaisteessa. Jatkettiin aamupalaa pöydän ääres ja juotiin mummelin herättyä kakkukahveet.

Pakattiin notskivehkeet ja lähdettiin Hietaan. Meidän unelmana koko päivälle oli metsäretki ja nuotio. Oli pikkasen kaunista ja niin lämmintä rannalla. Tehtiin notskille valkee ja kerätttii rannasta kiviä nuotiopaikan ympärille, jottei tuli leviä..siit tuli tosi hieno. Pelattiin palloa välillä, puhallettiin saippuakuplia ja sit paisteltiin makkaraa sekä vaahtokarkkeja.





Iltapäivällä lasten kanssa Tuula-mummun luo Tampereelle, jahka sielt tultiin vein pojat Esan luo ja me salille Annen kanssa ja pojat tulikin mummille mennessään Annea moikkaamaan ja viel mä menin ilman poikia muoria halaamaan ja kahvittelemaam Leppäsille. Sielt kun palasin, tuli pojat luokseni Esan lähtiessä Kuopioon. Menikö jo ihan sekavaks, pojil on neljä mummua, kaikil on tapana käydä äitienpäivänä, on Mummeli, Mummi, Muori ja Tuula-mummu.

Ilta me oltiin Karniksella huoneessamme, pojat leikki legoilla ja mä siivoilin ja järkkäilin vaatteita, syötiin iltapalaa, juotiin kamomillateetä, pakastettiin Hiedasta keräämämme vuohenputket, voikukan lehdet ja siankärsämönlehdet, helppo napata pussillinen aamujuomaan.

Lenni halus ennen nukahtamistaan et lauletaan, löydettiin Laulutuuli-kirja.
Tuli kirkkoon mies ja lapsi ym.. ihania muita tuttuja lauluja. Lino lausui meille Isä meidän rukouksen, voi kuinka osas niin hienosti, kehuin kovasti ja sanoin et tuo tarttis osata vasta 15 vuotiaana.. mä oon vasta 5v ja osaan jo!!

Hammaskeiju sujautti 5 e setelin tyynyn alle Linon nukahdettua.
 Oi mikä päivä..tapahtumaa riitti mut ihan älyttömästi ehdittiin kaikkee!! 

S

10.5.2015

La illan jumppa ja mun 4 poikaa





Lähetetty Samsung-laitteesta

10.5 .... lisää





Lähetetty Samsung-laitteesta

9.5.2015

Äitienpäiväkakku

Tääl valmistellaan jo kakkua huomiseksi. 

Ihanaa äitienpäivää! Teille kaikille äidillistä rakkautta lapsilleen kuin myös lemmikeilleen antavat! <3

S



Lähetetty Samsung-laitteesta

Mökkisapuskaa

Helppoo ja vaivatonta ruokaa mökil..ku nappaa kaupast pussin pinaattia, tomaattia, luomuporkkanaa nii ei tarvii kuoria..pesu riittää ja parsakaali. Pilkkoo vaan ja pannulle öljyn kera. Mausteeks parsakaali varsinkin kaipaa aina makeutusta inkkarisokerilla tai vaik hunajalla + joku maustesekoitus esim. luomu tacomauste helppo ja sopii ruokaan ku toiseen. Metsästä joukkoon nokkosta ja voikukanlehtiä. 

Kasvikset ne itekseen valmistuu ja kaveriks lihaa tai kanaa suolan ja mustapippurijuuston kera..nii ja homejuusto sopii kanan kaa. Mango olis sopinu myös kanojen kaveriks. Mut pelkiltään mango nyt nii ihanaa 2e kpl.. kallista mut nii hyvä herkku.. kandee kattoo kaupast pehmeimpiä syöntikypsiä. 

Grilliruoka voi olla ravitsevaa vaik tää ny tehtiinki hellal mut tällaist syötiin paljon viimekesänä.


S



Lähetetty Samsung-laitteesta

7.5.2015

Jauhelihakasti

Nappasin kuvan tuost mitä laitan pannulle soseena paistetun jauhelihan kaveriks. Annan hautua ja kypsyä n.15mim. Ja jos kastike väriltään liian vihreää..niinku mul kävi nii ketsupilla värjäsin sen takas ja hyvin kelpas lapsille, tosi hyvää. 

n. 5-7 porkkanaa
2 kourallista pinaattia
timjamia
viherjauhetta
muutama tomaatti
jne..



Lähetetty Samsung-laitteesta

2.5.2015

Pikkukakkosen leikkipuisto





Lähetetty Samsung-laitteesta