29.9.2015

Oriveden REKO

Oriveden Reko, 2. kerta ja torilla ihana vilske!

27.9.2015

Tuparit

Ihana ilta takana, rakkaiden seurassa. Kiitos <3

21.9.2015

Sinillä sinistä

Keittiö sai viikonloppuna uudet tapetit..ne on ny farkun siniset : ) Sininen is back!



Lähetetty Samsung-laitteesta

13.9.2015

Viljan nimpparit & Saran synttärit

Lauantaina kyläiltiin kunmityttöjen luona. Viljan nimppareilla eka syötiin voileipää ja herkkuja, tutustuttiin tyttöjen huoneisiin, pyöräilimme ja äidit kävelimme ihanan pitkälle, samoilimme metsässä, mustikoita edelleen, puolukat kypsiä, haettiin navetalta maitoa, lapset halus kiivetä traktorin renkaan päälle,  tervehdittiin lehmiä niiden nimillä ja pihassa jahdattiin saippuakuplia. Lopuks saimme mukaamme vähä kunnostusta vaativan mutta käyttökelpoisen käyttämättömänä olleen pihakeinun mikä saatiin justjajust runnottua pakettiin. Vuosien haave tuo keinu.
Saran synttärijuhlat on parin vkon päästä mut onhan sitä sinä oikeanakin päivänä kiva vähän juhlistaa. Sara oli saanu ison pikkumyy-keinun lahjaksi ja päästiin kunnon vauhtiin keinuilla, hypittiin trampalla..sillee et mä hyppään ison hypyn lapsen vierellä ja laps koittaa pysyy pystys..pojat varsinkin ain hokee ku tuun hyppään et 'ei tehoo' = ) ja räkätys päälle. Mentiin myös littaa trampalla ja ihmeteltiin  Saran liikkuvaa lelukoiraa. Leikkimökissä poikettiin ja sisällä kiipeiltiin kerrossänkyyn. Lenni piti Samua syykyssä moneen kertaan ja syötti iltapuuroakin.
Huikean toimelias ja ihana ilta! <3

Kerran viikos tuntikaks kahestaa

Linon kaa rerkeillään kahestaa kerta viikkoon. Lenni se kun vie huomion ja sylin sekä puheenvuoron arjessa, on tärkeää antaa mahdollisuus keskusteluun rauhassa Linolle..yleensä jossain metsän keskellä tai järven rannalla

Pelastusmessut Pirkkahallissa

Mieluisat messut pojille, isänsä kanssa kävivät tutustumassa messutarjontaan.