20.3.2016

Lino Lenni & Raffe

Voi mikä suloisuus puolivuotias Rafael! <3
Lenni leikitti Raffea, voi miten sitä kiinnostikin niin paljon, kaunista katseltavaa! Lino taustalla rakentaa Lennin omilla synttärilahjaks saamilla rahoilla ostamaa palohelikopteria Prismasta. Lenni ostaa, Lino rakentaa, Lenni leikkii ja Lino ei enää saa valmiiseen koskeakaan = )
Lino osti säästämillään rahoilla pihapelikypärän ja sit mä sponssasin halpois säbämailat ja pallot, päästään treenaan kotipihaan.
S

Hoplop Ideapark

Kiva päivä poikien kaa tänään Treellä, siskon luona ja illaks mentiin Ideaparkin FunParkkiin. Tosin Espoon Hoplop on vailla vertaansa..tää Ideapark on niin iso. Espoossa kun pelattii  Linon kaa sählyä, sain sivusilmäl vahdittua pallomeressä polskivan Lennin, mut Lempäälässä kaik oli suurta ja välimatkat pitkiä. Sählykentälki oli vaa yks pallo ja mailija kuiteski reilu 20..eli olis ollu kiva päästä laukoon omine porukoineen.
Kivaa meil oli, mentiin lähinnä hoplopin puolella seuraajohtaja leikkiä kukin vuorollaan johtajana. Polvet oli kovilla muoviputkissa!!
Lauantai-ilta meni kontaten, moni kontaa parhaillaan luultavasti täl hetkel ihan muista syistä..
En meinaa saada unta, muuten on elämä muuttunut paljon. Joogaan aamusin, herään aikasin, rennompaa kaik ku ressi kaikest on helpottanu. Elämä tuntuu hyvältä.