29.4.2017

Liuskekivikatteet söpöissä pikkusäkeissä

500kg säkit on ny valmiina lähtemään maailmalle, eiks oo söpöjä!!!

Ruottiin Sisua, Karhua, Lappia ja Tahkoo

Liuskekivilattia

Siin on ny kylppärin lattia kivetetty ja khh-huoneen lattiaan pikku tasoitusta.

Torstain alko jo vappu

Mummelin koti hyrskyn myrskyn, helkkarin hauska ilta. Palloi, serpentiiniä ja koirien hihnoilla vuorikiipeilyy mettäs.

25.4.2017

Etsi kaivo!!

Poikettiin näyttämässä muorille taloa illalla ennen ystävien synttäreille menoa. Mikko asensi kylppärin lattiaa, tulee hieno! Aikas hyvä asentaa liuskekivee. Noi seinät on mun tekosia, lohmaremaista kivee tulee seinä kummaltakin puolen, portaat nousee tästä yläkertaan.

Omat kiviasennukset vähä heikossa kipujen takia, mut josko taas vloppuna yrittäis jatkaa. Mahtavaa et Mikko tekee, nii edistyy hommat ja saadaan Liuskemestareille taas riviin yks uus mahdollinen liuskekiviasentaja. Moni ei noit kaadollisia lattioita vapaamuotoisesta osaa duunata.

Lino työsti taltalla puusta palasia. Pojat edelleen tykkää raksasta ja muutto sen kun lähenee!!

Hei, eiks oo huippu toi lattiakaivo!!?? Ei kauheesti erotu lattiast : )

Saippuakuplia

Saatiin liiksakerhosta saippuakuplat, puhallettii raksal viel ma iltana pullot tyhjiks. Lämmin ja kaunis ilta, jäät sulanu järvestä.

Vko 17 maanantai khh-ovi ja yläkerran lattia

Vko 17 maanantai

MLL:n liikuntaleikkikerhon viimeinen kerta tänä keväänä, vapaata keikkumista ja leikkiä.

Talo sai maanantaina khh-oven!! Raksaovi on historiaa! Taas talo askeleen valmiimpi. Valoa tulvii lasi-ikkunoista ja ovista, liekö niihin tulee keksiä joku viistokolmio hiekkapuhallusteippi tai eipä tuol ny kukaan oikeen ees nää sisälle kunnolla, mettää ja peltoo ympärillä.

Maanantaina oli eka kivuton päivä lähes viikkoon! Iha helvetillinen vko 16, kovia särkyjä niskassa, pienikin liike sattu, oksetti. Nii siistii taas olla ilman kipuja! On nii lohduton olo kivuissaan, ku ei tiä kui selviäis, ei pysty makaa, ei kävelee, ei pysty tekee kotitöitä, kaik voima menee hengittämiseen ja selviämiseen, välillä vaan itkettää, ei jaksais sellasta elämää, luottamus kivuttomuuteen hukassa jne.. Onneks nää kivuttomat päivät koittavat aina jossain vaiheessa!

Ystävän saunan kivilattia

Huikee taideteos oli ystävien sauna/pukuhuoneen kivilattia. Parempia kuvia joka kohdasta myöhemmin. He hakivat erilaisia eriä kiviä louhokseltamme ja saivat tehtyä niistä tyylikkään kokonaisuuden. Pieniä kiviä ja isoja kiviä symmetrisesti ja epäsymmetrisesti. Vau!
Täs tosiaan vaan pieni pala lattiaa, ja kaivon ympärys. Kivet vielä saumaamatta, mutta näkee jo kui hyvä lopputuloksesta on tulossa! 


Marketanpuistossa

Tänään miehet rakensi Marketanpuiston laavun liuskekivikaton valmiiksi

22.4.2017

Lauantai vko 16

Yläkerta saa lankkulattian viikonloppuna!!
Lenni kummisedän kanssa pelissä. Tänään herätessään Lenni sano että tästä tulee niinii kiva päivä, eka oli kummien kaa Superparkissa ja si viel pelissä. Me Linon kaa ollaan oltu raksalla ja Lino kävi ekaa kertaa kaverinsa kaa kahestaa pyörillä Säynäniemessä karkkipussiostoksilla!!

Yläkerran lattialankku 45 asteen kulmassa

Perjantai-illan aurinko vko 16

Kello oli kasi illal ku poikettii raksalla, aurinko paisto vielä todella kauniisti talolle. Kuvasin talon monelta kulmalta, näkee kui on muuttunu tai onko muuttunu. Sisätyöt ne edistyneet, liuskekivilaatat seinillä saumattu mustalla ja takka ja piippu ovat saaneet hierretyn loppupinnan.

Klo 20.15
Kasviskanasapuskaa koko viikonlopuksi

17.4.2017

Pääsiäinen

Pojat pääs virpomaan mökkinaapureita ja ihailtiin kauniita jäkäliä ja sammalia. Upee pääsiäiskeli, viileä, mutta aurinkoinen. Nautiskeltiin katajan tuoksusta samal ku autot sai pensaihiin jäkälästä omat kerrokset, kivat leikit metsässä ja rannassa tänää. Jäät paukkuu, rannat jo sulat.

Pääsiäisenä poikettii mökillä

saunamökis herättii jo kuuden jälest ja si vaa painittii kasiin asti, ylämökis ku muut oli viel untenmailla
Lastenohjelmia aamulla