16.10.2017

Mauritius

Kotiin on tulossa ihan uusia ihmisiä! Ihan tajuton paikka, syömiset, juomat, hotelli, aktiviteetit, nähtävyydet, auringonlaskut, palvelu, kalat meressä jne.. hehkutan ny aikaslail, mut enpä ollu tuosta kaikesta osannu ees unelmoidakaan :)

12.10.2017

Mauritius - Ravenala Attitude

Rupee oleen melkonen fiilis, tasan viikko nyt lomailtu ja kaik arkiasiat kadonnu päästä. Lapsia välillä ihan hurja ikävä, toivottavasti saadaan mahdollisuus tulla tänne pian porukalla. Hotelli ylittänyt odotukset palvelullaan. Matka maksoi 2100€ ja tähän kuuluu aivan kaikki mm. snorklausretket, vesihiihto, pikkupurjeveneet, sup-laudat, kanootit, juomat ja ruoat 10 eri ravintolassa.

Hotellissa on paljon ihmisiä, mutta silti rauhallista. Joka ilta on laadukasta musiikkia pääravintolassa, minne ollaankin menty drinksulle aina ennen klo 20 tai 21 illallistamme. Ravintoloista on hyvä varata pöydät etukäteen, buffettiin toki pääsee koska vaan ja skootteriretkipäivinä on ollu kiva olla sitoutumatta tiettyyn aikaan.

Skootteri maksoi 30€/pvä, +retkipvien kahveet ja sapuskat parikymppiä, muuhun täällä ei rahaa juurikaan mene. Toki lähikaupungeissa voisi käydä shoppailemassa, ollaan keskitytty kolmena ajopäivänä maisemiin ja uusien paikkojen löytymiseen. Huomenna perjantaina suunnitelmissa ajella pohjoiseen valkohiekkaiselle trouaux rannalle, aivan tajuttoman kirkas vesi ja valkoinen hiekka, ja loistava nakkikioski poikettiin siellä muutama päivä sitten. Siel rannalla juotiin kalliit mutta tajuttomat hyvät kahveet jossain ökyhotellissa ainoina ihmisinä koko terassilla.

Retkipäiviksi saa aamupalalta kerätä dogipäkkiin sapuskaa, pahviloota kulki viimeks kätevästi skootterin 'lattialla' jalkovälissä :)

Nyt vietetään rantapäivää kuten eilenkin täs hotellilla. Vesilautailua testasin eilen ekaa kertaa vuosiin, suju hyvin. Perseeni poltin eilen, rasvat hinkkaantynu kai istuessa ja tietty palaminen aina harmittaa, muelummin oon ruskettumatta. Aurinkokertoimet 30&50 käytössä, väriä tarttuu silti sopivasti, varjossa suurinosa päivää kuiteski.

Loikoillaan rantakatosterassin pehmeillä sohvilla, tuuli puhaltaa ihanasti, kärpäsetkään ei pysy mukana. Supeilua ain välillä, nyt ruokaa. Biksut päällä, just sopiva. Ihanaa.