7.3.2011

paremmin ku aattelin

Meidän laivareissu ja 2 yötä/vrk anopin kera hytissä meni hienosti ja meil oli hauskaakin :)
Linon mummi oli ottanu mukaan kylmäkallejen kaveriks jogurttia sekä muita eväksiä Linolle ja näin poika sai syödäkseen just mikä hyväks. Ja me aikuiset syötiin kumpanakin iltana pihvit ravintolas, mieletöntä!

Yritin tänä aamuna jo mennä kasiin töihin, mut taisin luovuttaa kun heräsin tasan 8. Olin töissä 5 yli 10. Ésa viel saikul himas niin pysty hakeen Linon ja mä sain olla töis pidempään ja saamaan päivän tunnitkin lähes täyteen. Huomenna yrityshyvä kasiin, mul on viel kaikkee tekemistä ny yölkin, pyykit koneessa ym.. eihän sitä malta.

Miten inhoankin niin paljon nukkumaan menemistä, yritän sitkuttaa aina edes toinen silmä auki vaik tiedän et se vaikeuttaa huomista mut en haluis antaa tätä iltaa pois. Mun piti katsoo viel täydellisetki nauhalta, illat menee niin sutjakkaan etten tv hen ääreen pääse lainkaan.

Mökillä oli ihan huippua, paitsi et Lino pelkäs moottorikelkkaa, mökillä on niin lomafiilis ja ruoka-ajat muorin toimesta, ehtii oleen paljon ulkona, mut silti lukeen lehtiäkin. Jälkeemme jäi monet liukumäet.
Mäkiä vaan laskettiin ku Lino hinkkas takapuoltaan millon hikoitettuun polkuu tai keittiön mattoon.

Heippa!

S