31.5.2017

Mustaa

Tää sävy on iha huippu, mustaa ja muutama tippa sinistä, sopii ikkunan karmeihin ja mustien kaappien kaa, jes tätä lisää ja seinät saa väriä!

Vko 22 lattia ja useampi seinä valmiina

Pekan Puusta kattopaneelia

Löyty nii hienoo kuusipaneelia tänää, tästä tulee upee katto!

Tarve on kova

Yritin luovuttaa, mut ei onnistunu vaik kummatkin kädet kaiveltiin neulalla suonien perässä. Olis upeaa kun onnistuis joskus ja sais olla avuks.

Kevätjuhla Aseman päiväkodilla

Ihana juhla, lapsia kyl jännitti kovasti, Lennikin soitteli itse tekemää kantelettaan sivusta muusta esityksestä. Lopuks laulettiin suvivirsi ja syötii jädet!

5 x koiruus

Tääl mummelilla oli eilen kaik 5 valkosta koiraa paikalla, hauskoja

Kevätjuhlat Karpissa

30.5.2017

Huone huoneelta

Tuntuu niin upealta kun huone toisensa jälkeen rupeaa olemaan melkein valmiina. Listat puuttuu ja kattopaneelit, mutta muuten jo niin valmista!! Tässä kuvassa makuuhuone : )

27.5.2017

Vesisateen myötä vehreys syvenee

Monaco aika-ajot ja sen jälk raksalle. Lenni keräs ämpäriin kaik naulat ja ruuvit tontilta, Lino siivos laudanpätkät suursäkkiin. Pojat sai Löytötexistä tänää työkaluja, tukkisakset, puukot, mitat, pihdit jne.. pihdeillä nous ruuvit ämpäriin ja laudat siirty tukkisaksilla. Voi ne oli ahkeria!! Si olikin evästauko ja namipvän kunniaks karkkikauppa. Kaikil oli 5e ja sai valkkaa sillä äidin hinnoittelemat kalliit karkit :)) hedelmänami 40cent jne..
Melkonen kurakeli!! Vähä saatiin jotai tehtyä, siivottua pihaa ja yks seinä öljyttyä. Portaiden suunnittelua.

Säynäniemessä koti ja uus vierassatama

Öljyä pintaan

Testausseinä kodinhoitohuoneessa. Ikkunan pokat ja lattia kun menee enemmän sinertävän harmaaseen kuin ruskeen mustaan, nii ois kiva kun seinät natsais sävyjen kans. Tuos on musta puuöljy Värisilmän Harrin värisekoitus, muutama sininen tipps joukossa ha helkkarin hyvält se näyttää. Talossa muutama seinä tulee tummaksi ja suurinosa jää puulle. Puupinraa vasten on haastava kalustaa muulla kuin mustalla, niin on kiva kalustaa mustaa seinää vasten mm.beigellä sohvalla. Mitään valkoista taloon ei taida sisälle tulla, ettei tuu sävyjen sekamelskaa. Pysytellään mustassa, harmaassa ja puussa. Hommia on paljon kesken. Töissä hoppu ja työt asetettava nyt etusijalle, muutto menee kesäkuun puolelle.

24.5.2017

Turuust tulossa Pahkapirtin kohdal

Upeita tyylikkäitä päretuotteita Pahkapirtil Loimaan ja Humppilan välis, tää on vakkaripysähtymispaikka, kiva idyllinen, kauniita käsitöitä ja herkullisia tarjottavia. Ku talo on valmis, haluun joskus tuon neliskanttisen pärekopan!! Ihana. Pojat saa tulilaisiks mustan ja puunvärisen neluskanttisen pesuharjan : )