28.6.2017

Iso allas

Tää iso tiskiallas on nii huippu, mahtuu kokonainen peltikin altaaseen! Ja tiskit hukkuu näkyvistä ku nii syvä : )

#decorkylpyhuoneet

Makee luonnonkivimuuri

Kalliotaivaan Harri on tekemässä Tuusulassa upeaa muuria yksityispihaan Vuono muurikivestä!! Tulee niiiii hieno!!

Juhannuspäivä

Aamu alko vesi-ilmapallosodalla trampalla, päivällä käytiin isi-vaarin ja Erjan mökillä saunomassa, Sofia ja Raffeki pulahti paljuun. Iha luksusta ku sauna, palju ja järvi lähekkäin, siinähän vierähti monta tuntia.

26.6.2017

Juhannusaatto

Mäntän torilla, mökillä, kotona ja Säynäniemen leirintäalueella. Kovat kivut taas aamulla, lähtö myöhästy, muori odotellu, harmitti, mut kyl se päivä siit lähti käyntii ja torille just ehdittiin. Meidän suvun perinne käydä juhannustorilla, huikeet 50-70myyjää, paljon porukkaa. Pojat sai juhannuskorut, kirsikoita, herneitä ja lakut. Mä ostin itelleni linkkarin. Mökillä tehtiin vihdat vaaria ajatellen ja muistellen. Mummeli oli tehny ruoan ja paisto illalla vohveleita. Uimas käytiin monta kertaa, vesi +17°
Anne odotteli meitä kotipihassamme trampoliinilla ja porukalla suunnattiin kokolle Säynikseen. Lennin rakas sorkkarauta oli tietty Annella kannettavana koko illan. Sulkkista, musaa, hippaa.
Kivempi aatto ku olis ikinä aamulla uskonu tulevan :) 


22.6.2017

Lapset hoitaa äitiä

Olin eilen nii huonos jamassa, oksettavia kipuja, makasin, huilasin, tajuamatta mitään. Lapset tietty huolissaan hoivas, kävi kainalossa, toivat vettä ja kukkia, kynttilöitä että äiti piristyis. Olivat touhunneet ulkona, Lino hakannut sydämen muotoisen kiven, asentaneet kivipolun yms. Tokenin myöhään illalla, mentiin tutkimaan poikien tekosia. Ihanat pojat <3

19.6.2017

Uuden kodin kotiviikonloppu

Tää koti ja ympäristö on niiiiiii ihania! Eka mun iha oikee koti ja rauha! Tää fiilis on nii tajuton ja ny ymmärrän et miks ihmiset haluu olla kotona ja kiiruhtaa kotii..jos kotona on kerta näi hyvä olla!

Karpin koululla jalista, uintia Säynäniemessä, kotihommia, pyykinpesua, joku 5koneellist per pvä ja viel olis vaa pestävää. Kidesooda, eteeriset öljyt appelsiini ja ginseng sekaan, pesupähkinät koneesee ja ai kuinka puhdast pyykkii.

Mummeli laitto pyykkinarut metsän laidalle talon taa, ne on ihanat ja nii kotoisat! Oi tätä pyykin pesun helppoutta näillä keleil ku tuulee ja aurinko paistaa! Luksusta : ))

Kiropraktikko

Iha helkkarin taitava tyyppi! Sain vinkin perheemme vyöhyketerapeutilta Kirsi Sarimaalta mennä tuonne hoitaan lantio ja niska kuntoon ja juma miten hyvä.

Osotti lukuisia kertoja eriliikeradoilla et kui ei mulla toimi ja mee viesti aivoihin perille ja ei oo voimia pitää kättä ylhäällä ja si teki muutamat liikkeet ja kappas ku toimi kroppa iha eri tavoin sen jälk. Ehdotonta on ny oppii oleen suorassa ja hain pohjalliset lenkkareihin poikittaistuella.

Kuvista hän tulkitsi et paska vanha vamma, mis jo kudokset kasvanu erikokosiks ja siks vaikee korjaa ja vaikuttaa ny mu koko kroppaa ja jalkapohjast niskaan asti hoidettava. Selkeesti esitti ongelmani ja harmitteli vaivan vanhuutta moneen kertaan. Jos vaan olisin päässy aiemmin vastaavaan hoitoon ja kuvauksiin, mut ei. Vasta kun oli helmikuussa kurkku nii kipee etten pystyny nieleen, nii sain apua kaularangan ongelmiin.

Jopa kävely ny kielletty, kaik venytykset etenkin. Pahinta pään eteen, taa tai sivuille venytykset. Tulee ohjelmoida keho uudellee. Päivitys. Oi mite siistii saada apua. Crosstreiner tulee hankkia ja opettaa kropalle et kui liikutaa tasapuolisesti, si ku saan luvan liikkua, ny kaik liike vaa pahentaa ja vie takas pahoille teille. Jännää, nii jännää. Upeaa tavata tuollaisia neroja.

Nii ja kui kummallista kuulla tälläkin kertas et siel niskas oikee vamma ja ei oo mitää migreeniä vaa sairaat kivut on sieltä nikamista eikä mistää muusta. Pyöräily ja uinti lajeina kuulemma saan unohtaa. Sup sopii, huh. Niin sano se kaularankalääkäriki. Hermosto nii sekasi kaikist kivuist et ny vaa rauha muutaman vkon ajan taas.

Just ku oli nii ihanaa pelaa jalist poikien kaa vloppuna.

Traktoriralli

Viikonloppuna oli hauskaa kuunnella ja ihastella isäntiä traktoreineen työntouhussa :))

Perkulee hienot tasot Ylämaalta

Keittiön tasot tuli aiemmin ja ehti muuttotarkastukseen. Ny tuli loppuviikost pesuhuoneen taso!! On toi mattapinta vaa hieno!!

12.6.2017

Kotona

Ei ton kylpyammeen pitäny tulla vessa/kylppäriin, mut hetken mielijohteest se pääty sinne ja pois en enää anna, olin aatellu sitä tulevalle pihasaunalle tai lasikuistille, mut se mahtuu oleen tuol! Oon aina ihaillu/nauttinu kylpyammeessa suihkussa käymisest ku jalat pysyy lämpösenä ja helppo samal kylpee ja ny se on siel!!

Ruokapöytäviritys ylimääräsistä levyistä ja khh kaapeista, jotka ehkä päätyy paikalleen lähipäivinä. Sohvan rahina toimii foodin laatikot kera selkätyynyn :)) kaikenlaisii virityksii muutenki tääl, mut iha täysil pystyy elään, vaik rakennustarkastaja sano et on sitä teltaski eletty, näytti nii keskeneräiselt muuttotarkastuksessa. Vessas ei oo ovee tai hanaa viel, vähä luksusta si joskus ku ne on!

Kiva olla omassa kodissa metsän ja peltojen keskellä. Vaikka pihalla alasti.

Illallisaurinko

Me asutaan tääl!!

Ihana koti, aivan ihana!! Oma rauha, tehty muuttoo ja järkkäilty, paljon on viel hommia, mut on tääl vaa nii hyvä olla kaiken sotkun ja raksatouhun keskellä, oma koti, vihdoin ja ekaa kertaa elämässä <3

7.6.2017

Ei ilman penkkiä

Kylppäri on kivetetty ja osa sisäkatosta paneloitu. Timpuri/kivimies tehny taas upeaa jälkeä päivällä ja me iltavuorolaiset öljyttiin paneeleita, saumattiin kylppärin kiviseinää, tehtii penkkejä. Vitsit tuli kyl makee tuosta Linon ja Onnin tekemäst penkistä. Lenni teki miniminijakkaran jonka voi ottaa si formuloihin mukaan : ))

Ny meni yli yhentoista, pojat nukahtivat het ku tultiin, ei ne malttais lähtee pois, on tramppa ja työkaluja, vesiletku, maja, lautoja, kiviä, maaleja ja kaikkee saavat duunailla. Telkkarikin löytyy varalta jos sataa kaatamal vettä ja sisäleikit loppuu kesken tai vaan väsy tulee.

Pari päivää viel muuttotarkastukseen : )
Vielki voin sanoo et raksalla on ihanan rentouttavaa olla ja puuhastella porukalla. Voi ku ei tarttis nukkua ja sais olla siel yötämyöden. Ainut pieni ressi tulee paperihommista..

Vessanpönttö olis paikallaan torstaina ja suihkuki!! Ei tajuuuuuu!! Jes!!

5.6.2017

Loppukiri!!

Muuttotarkastus perjantaina! Paljon on kesken, mut eiköhän jotenkuten päästä tarkastuksesta läpi!
Yötämyöden raksalla, lapset reippaita ja kun päivän ovat juosseet ja pomppineet, illalla katsoivat lastenohjelmia iltapalaa syöden.
Lino maalas vaatehuoneen seinää, siivos pellolta risuja, Lenni maalas omia lautojaan, kuunteli Robinia ja laulo trampalla hyppien.