19.6.2017

Kiropraktikko

Iha helkkarin taitava tyyppi! Sain vinkin perheemme vyöhyketerapeutilta Kirsi Sarimaalta mennä tuonne hoitaan lantio ja niska kuntoon ja juma miten hyvä.

Osotti lukuisia kertoja eriliikeradoilla et kui ei mulla toimi ja mee viesti aivoihin perille ja ei oo voimia pitää kättä ylhäällä ja si teki muutamat liikkeet ja kappas ku toimi kroppa iha eri tavoin sen jälk. Ehdotonta on ny oppii oleen suorassa ja hain pohjalliset lenkkareihin poikittaistuella.

Kuvista hän tulkitsi et paska vanha vamma, mis jo kudokset kasvanu erikokosiks ja siks vaikee korjaa ja vaikuttaa ny mu koko kroppaa ja jalkapohjast niskaan asti hoidettava. Selkeesti esitti ongelmani ja harmitteli vaivan vanhuutta moneen kertaan. Jos vaan olisin päässy aiemmin vastaavaan hoitoon ja kuvauksiin, mut ei. Vasta kun oli helmikuussa kurkku nii kipee etten pystyny nieleen, nii sain apua kaularangan ongelmiin.

Jopa kävely ny kielletty, kaik venytykset etenkin. Pahinta pään eteen, taa tai sivuille venytykset. Tulee ohjelmoida keho uudellee. Päivitys. Oi mite siistii saada apua. Crosstreiner tulee hankkia ja opettaa kropalle et kui liikutaa tasapuolisesti, si ku saan luvan liikkua, ny kaik liike vaa pahentaa ja vie takas pahoille teille. Jännää, nii jännää. Upeaa tavata tuollaisia neroja.

Nii ja kui kummallista kuulla tälläkin kertas et siel niskas oikee vamma ja ei oo mitää migreeniä vaa sairaat kivut on sieltä nikamista eikä mistää muusta. Pyöräily ja uinti lajeina kuulemma saan unohtaa. Sup sopii, huh. Niin sano se kaularankalääkäriki. Hermosto nii sekasi kaikist kivuist et ny vaa rauha muutaman vkon ajan taas.

Just ku oli nii ihanaa pelaa jalist poikien kaa vloppuna.