27.7.2017

Himotut pannut pääs kotii

Nuo paistinpannut on toivottavasti käytös seuraavat 10vuot, hiiliterästä, iha huiput. Mahtuu kunnol kokkaa tos isossa ja pikkunen on induktiovälikätenä mutterikahvipannulle ja keskikokoinen kätevä/kevyt ruoan lämmittämiseen.
Käytiin Turtolan Cittarissa ruokaostoksilla, onhan se valikoima melkonen, nyt on muutamaks viikoks ihania erikoisia kasviksia, teetä, näkkärii, kombutchaa.
Foodinin pakettiki tuli, onnenpäivä, vaik on foodinii kaapit täys, nii täydennyst vaati ja kiva kokeilla uusiaki juttui. Aurinkokuivatut tomaatit, luomuna, melkosen vahvoi, riittää muutama pilkottuna isompaan ruokaan. 

Ihanaa vaa syödä! Ja het ku pääsee töist ni saa ruveta kokkailee! 

26.7.2017

Lidlin mehustin

Toimii!! Helppo ja nopee. Parasta et vetää porkkanat samal iteksee ku pilkkoo muita kasviksii. Mehuun luraus öljyy ja ripaus suolaa ja herkullinen aamupala valmis. Lapsetki tykkää.

Lauantai Annen kaa


Jennyn 8vee synttärit ja mul ei yhtää kuvaa sankarista!
Kuvasin kiviä ja Annea : ))
 Jennyn äiti-Anne oli tehny aivan ihanaa piimämustikkapiirakkaa.
Lauantai-iltana oli rauhallista salilla, ulkona sato ja vaihdettii pyörälenkki sisätiloihin, lapset  iha innoissaan, melki yhtä kivaa ku särkäs. Crosstrainer tuntu vaikeelta, vasen käsi iha ihmeissään. Kiropraktikon määräyksestä yritän kuntouttaa itteeni crossarilla, tasapainottaa puolieroja.
Illallinen viel kotona auringonlaskussa Annen ja lasten kaa ja maisteltiin Kalikkisten metsämarja punaviiniä, parasta punkkuu ikinä!! 
      

Kuormalava liuskekivineen ja Volvo

Viimeviikonloppuna poikien mahtavat leikit, louhivat kiviä, myivät asiakkaille ja rakensivat niille taloja kivikattoineen ja kivipihoineen, melkosii kivimiehii!

Leffaa, savusauna ja siskon festetkot, kaik yhden vkon sisään : )

Mikkelinpuisto & Kenkävero

Mikkelissä oli upeaa ja tuo Kenkävero loistosapuskoineen iha huippu!!

Asuntomessut_4 Talo Wave