27.9.2017

Pukala, Roninmaan laavu

Herättiin sunnuntaina aikasin, pakattiin voileivät ,teet ja kahveet evääks Pukalaan.

24.9.2017

Sadonkorjuumarkkinat Pohjalan tilalla 9.9

Pro Fantasy Safari

Työporukan virkistyspäivä metsässä, mahtavaa oli!

1.9 hääkuvia vielä uudelleen

Vihkimispäivän kuvat kun jäi blogissa Legoland kuvien taa kauas, niin tässä uudelleen muutama :) kaikin puolin niin upea hetki ja onnistunut, aurinkokin tuli meidän iloks vaik oltii varauduttu sateisen vkon jälkeen kaatosateeseen.

Kuvat Sanna H ja muutaman ystävän

Liuskekivilouhos, Orivesi, Liuskemestarit

Syyskuu paras kuukausi

Nii upeita aurinkoisia viikonloppuja ollu syyskuussa! 1.9 mentii Janin kaa naimisiin ja se vloppu paisto ja talkoiltiin, viime vloppuna poikettiin Tallinnassa ja saatiin ruokailla ulkosalla auringossa, tänä vloppuna lämmin, bikinit päällä saanu olla ulkona, talo kesken, mut hyvä näinkin.

Perjantaina käytii Lego Ninjago katsoon leffas, eilen lauantaina taidettiin olla kotosalla ja sain siivoiltua kolmen vkon tauon jälkeen, luin kirjaa ja rakennettii legoi, poikettii viereisellä koululla pelaan jalista ja tekee temppuja kiipeilytelineissä, eipä oo ehtiny kokonaista päivää viettään kotona pitkään aikaan, tää nii kivaa!

Tänää sunnuntaina suunnattiin aamusta Pukalaan, siel oli rauhallista kunnes puolilta päivää tuli ryntäys retkeilijöitä. Muorilla syötii makaroniloodaa ja Lino meni ny kaverille, Lennin ja koirien kaa poikettiin Säynäniemen leirintäalueella, missä aktiviteettia riittää ja kaunis järvimaisema ympärillä.

Luen taas täs kirjaa Pakko purjehtia, Lenni leikkii, Jani laittelee Carinaa. Ihana kotiviikonloppu!!