28.12.2017

23.12 Pohjalan Tila

Tuo ilta starttaa ain joulun, ollu perinteinen jo toista kymmentä vuotta. Tavataan kummilapset, kummit ja ystävät rakkaat, vaihdetaan paketit, syödään ja turistaan mukavia. Ihana hetki. Kiitos Niina ja Jussi <3

Nysse pukki tuli ja toi mm. taikasauvat

Joulupukin odotusta ja haudalla

Mummelin ja Pepen kotona vietetään joulua lähestulkoon vuodest toiseen. Viime vuonna taidettii kyl olla mökillä. Ooteltiin joulupukkia, syötiin, saunottiin ja käytiin haudalla.

Jouluaaton päiväkävely

Toistamiseen kävelyllä Säynikseen aattona, mihkäs muuallekkaan, jää kesti!! ..oltii varovaisia ja hörpittiin yrttiteetä.

Aamun kauneus jouluaattona

Säynäniemessä oli aattoaamupäivänä ihan häikäisevän kaunista. Pojat viettävät ain isänsä perheen kanssa aattoa aamusta päivään ja mun perheen kans päivästä iltaan.

On niin ihana asua lähellä jotain näin upeaa maisemaa ja maiseman lisäks palveluita. Avantosauna puukiukaalla lämpiää syksystä kevääseen kolme kertaa viikossa + talven jääaktiviteetit, kesäaikaan leirintäalueen kioski hyvine ruokineen, leikkipuisto, venesatama, uimaranta, lenttiskentät, esiintyjät viikonloppuisin. Lomakeidas siis naapurissa!

Joululoma - taidenäyttely

Poika sai kotiin koulussa tekemiään töitä, joita oli kertynyt kymmeniä, upeita!

PekanPuu

Meil jäi makkarin katosta uupumaan vain kolme paneelia, onneks samaa tavaraa viel oli varastos ja samalla tutustuin muuhun valikoimaan. Palvelu ain huippuluokkaa ja tuos Jaakko esittelee harjattua lämpökäsiteltyä paneelia, puun elävä pinta korostuu upeasti!

19.12.2017

Portaat pääsee pian kotiin!

Koko porrasprojekti menny hienosti suunnittelusta, puutavaran hankintaan Ollikaiselta, uudelleen suunnitteluun ja toteutukseen. Pitkän linjan puuseppä/tekijä Mikko Lindberg/ Puusepänliike Henttonen, huikeen hienoa jälkeä!