3.12.2017

3.12 Tapahtumarikas päivä!

Aikas huikee päivä, miten yhteen päivään on mahtunutkin näin paljon ja soljuvasti meni vaik vähän lapsille liikaa ohjelmaa, silti kivaa oli kaikil. Janin synttärit, annettiin kaiverrettu Metsästäjä-puukko ja ryhmähali laulun kera lahjaksi. Linon kiekkoturnee, upeaa peliä, pääs poika syötteleen ja laukoon maalejakin vaiks se nautinto pelaamisesta tärkein. Piirakoiden, isojen ja pienten, makean ja suolasten leivontaa. Kummitytön sekä monen muun eri-ikäisen tytön balettishow, kaunista liikettä, huikeet koreografiat, juoni ja puvustus. Illan kruunas Sarin ja Teron kirkkokonsertti, kylmät väreet meni, oli se tajutonta.

Pojat jaksaa edelleen painia, jumpata crosstrainerillä ja kirkossa oli muurahaisia pyllyssä, kirppuja nenänpäässä ja virsikirjat letitettynä toisiinsa.

Lenni oli mukanani baletissa ja voi että kehu esityksiä kotona Linolle, olihan niissä ninja-potkuja, poliisi ja rosvoja, hassuja pipareita, Peppi hevosensa kaa ja Tossavainen sekä pormestari kärkitossuillansa. Oli muutama tuttu tyttö myös kummitytön lisäks. Ihanat nutturat tytöillä.

Jani läks viel synttärisaunaan, me mennään nukkuun vaik sänky toimii parhaillaan trampoliinina ja muutama sivu luetaan viel salaisuuksien kammiota.

Kiva sunnuntai!