4.10.2014

vko 40 ?

Haluan kirjoittaa jotain tältä viikolta muistiin vaik en muistakaan enää ku jotain.
Viime viikonloppu tais mennä sillä kaavalla, et pe Lino ja isi oli luistelees, la pojat oli uimas ja tytöt lounaalla herkussa, sit nukkuun annen kaa päikkäreitä kaupinrinteessa, sunnuntaina oli lennin nimpparit ja meil oli lähimmäiset.

Viikon sisään on syntynyt kaksi odotettua pienokaista, heistä lisää myöhemmin, jännitystä on riittänyt. Monenlaista tunnekirjoa on tähän viikkoon mahtunut. Onnea rakkaat ystävät pienokaisistanne.

Maanantaina me kai kotoiltiin ja laitettiin ruokaa..eli kasvissosekeittoa iso satsi ja kanamunia syötiin kans, tiistaina olin työmaalla asikkalas, diesel loppu ja rahapussi himas ja akku loppu jne..selvisin, Linon muskari, jossa pappa häntä käytti, sen jälkeen lenkkeiltiin jumppapuistoon jossa vartin treeni, oikeen sellanen kotiäitijumppa ja tärkeimpänä tietty tiistailta se kun heitettiin Lennin omasta tahdosta kaik tutit pikkukaloille kirkkolahteen,  myöhään viel siivottiin kaik lelut ja imuroitiin, onneks oli soppaa valmiina. Keskiviikkona lapset sai ruoan mummilla kun lähdin hetken kotoilun jälkeen astangaan, sit mä näin ihanan pienen pojan, niin suloinen muutaman päivän ikäinen jätkä. Hain pojat mummilta ja taskulamppujen valossa mentiin katsomaan oliks kalat tuonut kiitokseks jotain ja olihan ne..siel oli laiturin alla minigripeissä nameja!! Kävin nopeesti kerään tutit ja viemään pussit kun pojat katsoivat oktonautteja, käytin mukamas koirat vaa lenkil. Voi pojat oli innoissaan!!

Lenni kyseli tuttia illal ja seuraavat yöt klo 02-07, ehkä tää yö vois mennä jo helpommin.
Sitten tuli viel torstai ja kun aamul etsin avaimia hädissäni, niin lenni kertoi kuin oli antanu ne linolle palkinnoks..hä??..lino se istu jo autos odottamas ja menin kyseleen ulos autolle et missä sä oot saanu palkinnon ja löytyne avaimet sitten, mä lennille sit selitin et äidin avaimiin ei sais koskea kun muuten autolla ei voi ajaa ja jätkä vastas vaan tähän "ei ne äiti ole sun avaimet, ne on isin mersun avaimet".. mitä tohon ny si..enää lisäämään

Torstaina lähdettiin sennin kaa turkuseen asiakkaille ja nähtiin mitä upeampia asennuskohteita. Ideaparkin kautta kotio, vaihdoin linon 110cm kuopiosta ostetun ehkä liian naftyin takin 116 kokoon Name It liikkeessä. Mummeli ym..luvannu takin Linolle syndelahjaa ja kun toi takki hyppäs silmään nii aattelin et täs on takki linolle pariks talvee ja sit toivottavasti viel lennillekin. Ostan yleensä aika reiluja vaatteita et menis kaks vuotta per poika ja tähän asti kivasti toiminu.. Lenni vaan kasvaa kovaa kyytiä ja saavuttanu jo veikan kokoa ja varsinkin kengät on oltava jo samaa kokoa.

Pepe haki pojat hoidosta ja mä hain ne sitten karnikselta eli karnis on lyhenne mutsin/kotitalomme postiosoitteesta. Mitäs me sit tehtiin, keittelin ison satsin riisipuuroa ..kun maidot vanheni ja samalla luistelin puoltuntia meidän luistelumatolla, joka ei muuten pysy kunnolla kasassa ja toi ei hyvä, kun menee ruttuun kerran minuutissa, teen reklamaation : ) ja syötyämme laitoin pojat kylpyyn, järkkäilin pyykkejä, sit ite kylpyyn niiden kans.

Samiukot eli tomi ja penni meni meidän kylpyammeen sisään kun sielt se imuluukun kansi tippunu ja laitettiin pitkäst aikaa poreet päälle kun meni vahingos ammeeseen liikaa vettä, unohdettiin hana päälle ja oli hyvä hetki käyttää poreita, mut se imuhan sit vei ukot mukanaan. Lenniä varsinkin harmitti. Pestiin hampaat, juteltiin isin kaa kaiuttimessa ja nukahdin poikien kaa ennen kymmentä. Herään aina puolenyön tai viimeistään kolmen aikaan laittaan koneeseen unohtuneet pyykit ja käyttään koirat ja sammutteleen valot, peseen hampaat jne.. en siis ikinä usko et voin nukahtaa niin aikasin, enkä saa siihen mennes hommii tehtyykään viel. Kylpyyn laitan aina merisuolaa 0,5 - 1 dl ja öljyä sekä yrttejä haudutan jo kuumas vedes ennen kylpyyn siilaamista ja magnesiumjauhetta kans.

Tänää oli omituinen päivä, yhtä vilkas kun kesälläkin, puhelin alko soimaan 7.55 ja soi tauotta iltapäivään, tampereella poikkesin asiakkaal mut herkkuhetkeen syömään ajelin, tääl niin paras ruoka!! Kokki oli oikein aatellu mua aamulla kun oli pitkästä aikaa liharuokaa tarjolla mis ei ollu sianlihaa, joo ja tunsin ne ajatukset, siks vaihdoin ajatuksissani treen salad barin oriveden herkkuun. Kävin katsastamassa autonkin, ei menny läpi, no koska olis menny, harvoin.

Ehdin hienosti viel töihin ja vaikka tärkeämpiäkin hommia olis niin päivitin myös liuskeen pinterest kuvagalleriaa, ihan huippukiva. On faces kans hyvät galleriat mut pinterestissä on sitä kuvamateriaalia niin paljon ja kaikkien maailman kuvat käytössä ns ideakuvina, niin ihanaa ja koukuttavaa mutta erittäin hyödyllinen palvelu myyntityössä kun voi näyttää mitä kaikkee voi mistäkin kivestä tehä. Käytiin lennin kaa kaupassa, lino halus kotiin tietty kuopiosta tulleen isin luo. Loimulohi loppu just siittä pihasta ja hain sisältä kalan ja kermaviilit tilleineen. Lenni on niin reipas kauppamies, huolehtii rahapussini ja lastaa ruoat hihnalle ja sitten kasseihin ja ylipäätään on niin reipas omine kärryineen kaupassa. Vinkuu joskus angrybirds jukilaa, mut niitä en ikinä osta. Smoothiet joskus lupaan, ne 3kk ikäisten vauvasmoothiet, ihan parhaita, luomuakin viel ne ella´s merkkiset.

Esa vei Linon kiekkoreeneihin ja Linolla kuulemma puuttuu uskoa itseensä, siis jos kerran kaatuu niin het lannistuu, vaik paljon kehutaan ja kannustetaan yrittämäään. Pääasia et oli onnellinen kotiutuessaan ja hyvä mieli jäi. Me lennin kaa läytiin lenkillä jumppapuistossa ja taas se vartin treeni, lenni laski mulle toistoja yy, kaa, kolme, sit englannisks one, tuu, trii, eleven jne.. sit mentiin rivareiden keinuihin tähtiniemeen, missä oli jotain paskaa siel keinujen alla et kun lenni siihen kaatu niin oli vaatteet paskassa, hyi hitto. Mut oli hauskaa keinua, niin että naurettiin yhdessä, ihanaa. Koirat tietty mukana lenkillä.

Huomenna pikkasen pihahommia ja ehkä pojat uimahalliin, sunnuntaina joogaa ja yleisluistelua, ihanan rentoa, ei mitään virallista tekemistä vloppu jälleen. Havuja haluisin kovasti uusiin kivirinteisiin. Mut en tiä jaksaako ryhtyä.

Hei ja tänään testasin sen fitnessfirstin alen, slahti toimii, ihan huippuu se, että esim suihkutettava d vitsku3000ui 19,90e ja kookosöljy 1 L 14,90 ja näistä antaa viel sen 20% alea. Ei saa mistään noin edullisesti ja en oo tajunnu et suihke D noilkin valikoimissa, ehdoton lapsiperheissä ja ei mee rahat hukkaan kun imeytyy suun limakalvoilta ja menee heittämäl kalaöljy ennen tätä kun pojat saa palkinnoks herkullisen suihkeen perään.

S