27.11.2014

Raitapöksyt Kivitorilla




Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Leikitäänkö sukeltajamiehiä?

Piknikillä




Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

25.11.2014

Upea kuvagalleria Habitaresta

Laitan tämän tänne itselleni muistiin, tykkään katsella Habitare- kuvia, ne luo innostamaan uutta ja antaa ideaa tulevaan.


https://www.facebook.com/media/set/?set=a.796490440394495.1073741842.516742848369257&type=1

19.11.2014

Vuoristorata

Mä aloitan vaik sillä että must on tosi hauskaa ku sisko Senni on kanssani töissä..luetaan toistemme ajatuksia ja kaik menee niin nappiin. Kunnioitetaan toisiamme. Tänään nappasin mun kirpparilta ostamani kirurginsakset 6e mukaan ja palaverin päätteeks kastelin tukkani latvat keittiön hanan alla.. pari harjan vetoo ja sakset Sennin kouraan. Siinä hätsynpikaa myymälän ovella. Hamput veke, hah : D

Tällaisia mielettömiä tyyppejä on tullut elämääni pikkuhiljaa lisää. Tiedän että olemme aidosti onnellisia toistemme puolesta. Sielunkumppaneita. Voi vitsi miten kiitollinen oonkaan. Turvallinen fiilis kanssanne. 

En ehtinyt joogaan..Lino sai raivarin..isiä ikävä, haluis muuttaa kuopioon isin kans. Syliteltiin ja lupasin järjestää kahdenkeskistä aikaa isi ja Lino. Fixsporttiin ja siel oli Eve ja zumba. Wow mikä tunti ja se nainen on vaan niin käsittämätön tsemppari!!







Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

16.11.2014

Mahapieru

Tänään ollaan oltu vaan. Ihan mökkifiilis. Istuin ja tuijotin pihalle teekupposeni kans varmaan tunnin. Katselin lintuja, maisemia, kuuntelin leikkiviä lapsia. Unelmoin tulevaisuudesta.

Monet ystävistäni tietää et mulla on 10 vuotis sunnitelma jota kohden pyrin. Toki on 1v ja 5v suunnitelmiakin mut tuo 10v on armollisempi..ei tartte olla hätänen ja asiat menee itellään. Tähän asti toiminut todella kivasti..ne asiat joihin keskittyy ja itselleen sallii, ne yleensä toteutuu. Maltti on valttia. Asiat järjestyy joskus. Niin rauhallinen ja turvallinen olo kun antaa elämän viedä eteenpäin. Saa olla siis varovainen mitä elämältään toivoo ; ))

Täs kuvas pojat puhaltaa mun mahaan..tätä on tapahtunu pitkin päivää ja voi se saa naurun helisemään!!

Sain eilen Hereford lihaa, Susanna toi oikeen kotio asti ja tänään tein hyviä lihapullia kera yrttien.

Oon ehtiny lukemaan hieman kasvilääkintääkin.. etsin teille ystäville vaivoihinne ratkaisuja. Kiitos että kyselette ja kerrotte niin saan aihetta opiskella lisää!! Mä en vaan uskalla viel hoitaa fyysisesti, paitsi lapsia.. juttuni on opastaa ja neuvoa, mut kyl mä sen moksauksenkin joskus viel opettelen kunnolla. Sitä käytetään jopa Ilveksen liigapelaajien hoidossa. Eli sikarin kokoinen palava lämmitystikku asetetaan hetkeksi tiettyihin pisteisiin vaivoista riippuen. Saadaan tosi hyvin aktivoitua kehon toimintaa.

Tänään tuli mieleeni et jos vaan varaisin äiteltä hoitohuoneen aina to tai pe illaks ja rupeisin vaan harjoittelemaan näit juttui. 2 asiakasta per ilta näin talvella, kesällä tuskin ehdin, panostan sillon energiani kivihommiin.

Yrttihoitoja tekisin eli aloittaisin munuaishoidoista..ne tutumpia ja kaikille hyödyllisiä, sitten keuhko, maksa jne.. perus hierontaakin, jalkakylvyt, kasvohoito, päähieronta, yrttinyytit jne.. kyl niitä on vaihtoehtoja. Eli ruvetkaahan tilaan aikoja, kiitos : )

Lapset on saaneet olla tänään vuorotellen sylissäni, lenni se vaan vieläkin pistää kättään paitani sisään vaik imetyksestä jo koht puol vuotta. Rakennettu legoja, tehty poikien kaa ruokaa. Piirretty, väritetty.

Haastattelin Linoa varhaiskasvatussuunnitelmaan. Kaikkee et osaatko numerot, kumpi näistä on pienempi, mistä lautapeleistä tykkäät, mitä leikit mieluiten, kenen kanssa, mikä tekee onnelliseks, mikä surulliseks, mitä pelkäät, jännität, mistä liikunnasta pidät. Mitä haluaisit oppia jne jne.. vastaili niin hienosti!!

Syli tekee onnelliseks ja paras leikki on rakentaa legoja tai pelata jalkapalloa koko perheen kanssa. Surulliseks jos Lenni lyö tai puree. Kaverit on tärkeitä, käytiin jokainen läpi ja mitä leikkii kenenkin kaa jne.  Ihana!!

Kiitos tästä päivästä <3

S

13.11.2014

Piparipellet




Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Perhe 163


Perhe 163
Hakemus perheen isältä, joka on pitkäaikaistyötön, joka on juuri putoamassa Kelan peruspäivärahalle. Perheen äiti on työkyvyttömyyseläkkeellä. Äiti on sairastunut MS-tautiin. Jouluapua ei julkaise perheen yksityiskohtia.
Poika 17 v
Tyttö 13 v
22-v. tyttö asuu jo omassa kodissaan, opiskelija, mutta tulee kotiin jouluksi.
Taloudellinen tilanne on erittäin huono eikä heillä pystytä Joulua viettämään oikein mitenkään. Heillä siis jää näillä näkymin joululahjat ja ainakin jouluruuat ostamatta. Lapset kyllä urhoollisesti yrittää vakuuttaa ettei se haittaa, mutta näkeehän niistä, että se sattuu. Ja sattuu se isänkin sydämeen.
Jos siis on yhtään mahdollista saada mitä tahansa apua, niin se otetaan vastaan. Perheeseen voi olla suoraan yhteydessä.
Jouluapua ehdottaa tietysti ruoka apua ja lapsille jotain ikäisille vastaavaa lahjaa.

Hei Sini, sain sinulta postia koskien Jouluapua. Lasten koot on tyttö 158 tai xs ja poika m tai l. Vanhin tyttö 22 on varmaan m tai 38. 13-v tyttö tykkää esim. Leffoista ja kirjoista, koruista jne. 17-vuotias nuori mies tykkää pelata pleikka 3:lla ja hänen toivomuslistalla on esim. vaatteita. Myös ihan kaikki käyttötavarat otetaan vastaan, sillä niitä on hankala nyt itse hankkia. Esim ihan sukkia, dödöö, meikit, shampoot jne. Iso kiitos sinulle jo etukäteen kun olet pelastamassa Joulumme! Terveisin Mika

Moikka! Aivan mahtavaa kun autat! Pojan kengänkoko on 45-46 ja tytön 37-38....delete.. Jos jotain kehtaa pyytää, niin villasukkia ja tumppuja kaivataan kovasti. Kiitos todella paljon! Terv. Mika

He asuu niin tutuilla nurkilla et vitsi miten kiva mennä poikkeemaan. Vaatteita mulla on tytöille... Annelta kinuan hygieniatuotteita ja muoreilta sukkia. 



Viimevuonna en saanu kehenkään viidestä nii hyvää kontaktia ku ny tänä vuonna jo kolmeen perheeseen tekstareilla. Hyvä fiilis. Kaik viel suht lähellä. 

S

11.11.2014

Love

Ihana näky. Yleensä nukun tuos välissä, tänäyönä ehkä jalkopäässä : ) ..ihan sama vaik paljaal lattialla. Kun nukahdan niin en herää kun lapsen itkuun.. (+kaamalaisen pissuhätävinkunaan) yleensä nukun ku tukki.

Söpöt veljekset.

Lenni täs puol vuotias?

Puhelin tarjoaa ain google+ pikaparannuksia ja kollaaseja mun kuvista ja tää oli hellyyttävä.

Ollaan Korkeasaaressa loppukesällä 2012. Söpö Lenni. 

S


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Jouluapu-perhe 83


Perhe 83 Pirkanmaa
4 lapsen yh äiti, joka on kodinhoidontuella. Jouluapua on lukenut heidän tarinansa ja on valinnut ettei julkaise tarinaa yksityiskohtineen, mutta toteaa, että tässä perheessä lapsilla on tarve apuun jouluksi.
Poika 11v vaatteet 158-164cm ja kenkä 39-40
Tyttö 8v vaatteet 146-152cm ja kenkä 34-35
Poika 2,5v tarvitsee ulkohanskat ja kurarukkaset
Poika 11kk tarvitsee 80-86cm yöpukuja.
Ruoka apu sekä kaikki vaate, hygienia apu otetaan lämpimästi vastaan.
Äiti toivoo apua myös nuorimman pojan 1 vuotis synttäreille, hän ei tiedä edes millä kakkua tekee.
Äiti tarvitsisi talvikenkiä k.41 ja syystakkia xl-xxl.




Vien tänne lastenvaatetta ja ruoka-apua sekä mahdollisesti koristetta ja leluja synttäreille ja jouluks. Jos sinulla on jotain annettavaa tälle perheelle, niin tulen hakemaan pussin kassin..mukaan voit kirjoittaa perheelle vaik joulutervehdyksen. 

Jos muuta hyväkuntoista ja tarpeetonta niin etsin kyllä tarvisijan..talvikengistä tuntuu olevan monissa perheissä pula. 

Ihan kyyneleet virtaa tääl kun luen jouluapu-perheitä ja heille lähetettyjä lahjoja..ratsastustuntilahjakortteja ym.. upeaaaaa!! Ihanaa! 

Postissa alle 10kg paketti 8.12 asti vain 5e!!! Eli tarvittaes menee kauemmaksikin. 


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

10.11.2014

Ryhmä Hau

Tää on ny nii kova juttu. Tulee la aamuisin 8 aikaan. 6 koiraa eri tehtävissä ja mönkkäripoika. Lino on poliisikoira, Lenni on mönkkäripoika, isi on palomieskoira, äiti helikopterikoira, Masi on roska-autokoira, Topi on Rolle-koira jolla on kaivuri.

Masin ja Topin arvostus on noussu..ne saa nyt loistaa joka piirrustuksessa millon missäkin tehtävissä.

Kuvassa on hälytystorni, haukut saa tehtävänjaon yläkerrassa ja laskevat sieltä vuoronperään liukumäestä suoraan autoon..mönkkäripoika laskee liukutankoa.

Nancy Canadassa on tehnyt kovasti töitä löytääkseen meille pukinkonttiin parit haukut. Siistii!!

"Älä heitä pois, käytä pois"
"Rolle täällä, vauhti päällä"

Lenni esitti ylpeänä Ryhmähausta oppimiaan lauseita Linon synttäreillä.

7.11.2014

Loistava koonti


http://hidastaelamaa.fi/2014/11/loytyyko-lautaseltasi-hermostomyrkkyja/

Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

3.11.2014

Isojen poikien pyörä!!

Tänään testattiin ja hienostihan Lino osas uudella pyörällään päästellä. Pysähtymisen suhteen autoin ku jalat ne ei malta ylttää viel mut lopuks hyppäs pyörän kaatuessa ain kyydistä ja sillain si..multa kun loppu kädet kahden koiran ja rattaiden kans. 

Tosi rohkee poika!! Pyöräs on vaihteita 3 ja niitä vähän harjoiteltiin. Hurjan lujaa pyörällä pääs..en meinannu pysyy juosten peräs, enkä pysynytkään ::)

Lino ja Lenni koristelee pinnoja heijastimilla..mä yritin asentaa lokaria mut tietty musta mutteri lens kuistilta jorpakkoon. 



Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Pupu Tupuna leggarit


Sunnuntaina käytiin leikkimässä Pohjalassa. Kiva ku synttäreillä ei ehtiny leikkiin nii ny si ajan kans. 

Niinan idyllinen joulupuoti verandalla on herännyt ideasta eloon kera käsitöiden. 

Hurjan söpöt nuo Viljan legginsit ja Anni se vaa istuskelee Esan syykyssä <3

S

Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Jumis tähden kaa

Oli ihan kuvauksen arvonen tilanne lautapelissä ku rahat loppu saarella ja nopan silmäluvul sai kiekon auki..siel se tähti mut ei rahaa palata mantereelle. Nii tarviiks mennä persaukisena saarelle... : D

Synttärilahjat jo kaik testattu..legoja rakennettu, ankka uitettu, puuhakirjat aloitettu ja turtleseil leikitty. 

S


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

2.11.2014

Turtles- synttärit!


1.11 ihan oikeana Linon synttäripäivänä pidettiin Turtles-synttärit pojan toiveesta. 
Iskä tilas vanhalta työpaikaltaan ison tarran saarekkeen kaapin oveen ja pikkutarroja koristeluun. Muutama viikko sitten aloitin Linon kanssa ideoinnin ja suunnittelun, viikko sitten askartelun ja joka ilta me jotain koristelua tehtiin. 

Synttäreillä ohjelmassa oli askartelua, maalasimme foliovuokia aiemmin kilviksi ja jätimme viimeistelyn myös naamioiden kohdalla vieraiden tehtäväksi, kuten vesipullojen koristelun ja siinähän sitä ohjelmaa sekä jokaiselle jotain kotiinvietävää. Lino koristeli myös reilun 10 kpl wc-paperirullia ja jokainen lapsi pääsi keilaamaan. 

Itse jännitin viimeiseen asti, että pysytään terveenä ja ilman tikkejä, vuosi sitten istuttiin synttäreiden aattoilta tikattavana ja juhlat meinas peruuntua. Tikit sopi merirosvoteemaan silloin mainiosti.

Ihanat suht rauhalliset synttärit isolla porukalla, reilu 40 henkee. Tiistaina jatketaan!! : )
Kiitos kaikille!! Lino on niin onnellinen <3