13.11.2014

Perhe 163


Perhe 163
Hakemus perheen isältä, joka on pitkäaikaistyötön, joka on juuri putoamassa Kelan peruspäivärahalle. Perheen äiti on työkyvyttömyyseläkkeellä. Äiti on sairastunut MS-tautiin. Jouluapua ei julkaise perheen yksityiskohtia.
Poika 17 v
Tyttö 13 v
22-v. tyttö asuu jo omassa kodissaan, opiskelija, mutta tulee kotiin jouluksi.
Taloudellinen tilanne on erittäin huono eikä heillä pystytä Joulua viettämään oikein mitenkään. Heillä siis jää näillä näkymin joululahjat ja ainakin jouluruuat ostamatta. Lapset kyllä urhoollisesti yrittää vakuuttaa ettei se haittaa, mutta näkeehän niistä, että se sattuu. Ja sattuu se isänkin sydämeen.
Jos siis on yhtään mahdollista saada mitä tahansa apua, niin se otetaan vastaan. Perheeseen voi olla suoraan yhteydessä.
Jouluapua ehdottaa tietysti ruoka apua ja lapsille jotain ikäisille vastaavaa lahjaa.

Hei Sini, sain sinulta postia koskien Jouluapua. Lasten koot on tyttö 158 tai xs ja poika m tai l. Vanhin tyttö 22 on varmaan m tai 38. 13-v tyttö tykkää esim. Leffoista ja kirjoista, koruista jne. 17-vuotias nuori mies tykkää pelata pleikka 3:lla ja hänen toivomuslistalla on esim. vaatteita. Myös ihan kaikki käyttötavarat otetaan vastaan, sillä niitä on hankala nyt itse hankkia. Esim ihan sukkia, dödöö, meikit, shampoot jne. Iso kiitos sinulle jo etukäteen kun olet pelastamassa Joulumme! Terveisin Mika

Moikka! Aivan mahtavaa kun autat! Pojan kengänkoko on 45-46 ja tytön 37-38....delete.. Jos jotain kehtaa pyytää, niin villasukkia ja tumppuja kaivataan kovasti. Kiitos todella paljon! Terv. Mika

He asuu niin tutuilla nurkilla et vitsi miten kiva mennä poikkeemaan. Vaatteita mulla on tytöille... Annelta kinuan hygieniatuotteita ja muoreilta sukkia. 



Viimevuonna en saanu kehenkään viidestä nii hyvää kontaktia ku ny tänä vuonna jo kolmeen perheeseen tekstareilla. Hyvä fiilis. Kaik viel suht lähellä. 

S