16.11.2014

Mahapieru

Tänään ollaan oltu vaan. Ihan mökkifiilis. Istuin ja tuijotin pihalle teekupposeni kans varmaan tunnin. Katselin lintuja, maisemia, kuuntelin leikkiviä lapsia. Unelmoin tulevaisuudesta.

Monet ystävistäni tietää et mulla on 10 vuotis sunnitelma jota kohden pyrin. Toki on 1v ja 5v suunnitelmiakin mut tuo 10v on armollisempi..ei tartte olla hätänen ja asiat menee itellään. Tähän asti toiminut todella kivasti..ne asiat joihin keskittyy ja itselleen sallii, ne yleensä toteutuu. Maltti on valttia. Asiat järjestyy joskus. Niin rauhallinen ja turvallinen olo kun antaa elämän viedä eteenpäin. Saa olla siis varovainen mitä elämältään toivoo ; ))

Täs kuvas pojat puhaltaa mun mahaan..tätä on tapahtunu pitkin päivää ja voi se saa naurun helisemään!!

Sain eilen Hereford lihaa, Susanna toi oikeen kotio asti ja tänään tein hyviä lihapullia kera yrttien.

Oon ehtiny lukemaan hieman kasvilääkintääkin.. etsin teille ystäville vaivoihinne ratkaisuja. Kiitos että kyselette ja kerrotte niin saan aihetta opiskella lisää!! Mä en vaan uskalla viel hoitaa fyysisesti, paitsi lapsia.. juttuni on opastaa ja neuvoa, mut kyl mä sen moksauksenkin joskus viel opettelen kunnolla. Sitä käytetään jopa Ilveksen liigapelaajien hoidossa. Eli sikarin kokoinen palava lämmitystikku asetetaan hetkeksi tiettyihin pisteisiin vaivoista riippuen. Saadaan tosi hyvin aktivoitua kehon toimintaa.

Tänään tuli mieleeni et jos vaan varaisin äiteltä hoitohuoneen aina to tai pe illaks ja rupeisin vaan harjoittelemaan näit juttui. 2 asiakasta per ilta näin talvella, kesällä tuskin ehdin, panostan sillon energiani kivihommiin.

Yrttihoitoja tekisin eli aloittaisin munuaishoidoista..ne tutumpia ja kaikille hyödyllisiä, sitten keuhko, maksa jne.. perus hierontaakin, jalkakylvyt, kasvohoito, päähieronta, yrttinyytit jne.. kyl niitä on vaihtoehtoja. Eli ruvetkaahan tilaan aikoja, kiitos : )

Lapset on saaneet olla tänään vuorotellen sylissäni, lenni se vaan vieläkin pistää kättään paitani sisään vaik imetyksestä jo koht puol vuotta. Rakennettu legoja, tehty poikien kaa ruokaa. Piirretty, väritetty.

Haastattelin Linoa varhaiskasvatussuunnitelmaan. Kaikkee et osaatko numerot, kumpi näistä on pienempi, mistä lautapeleistä tykkäät, mitä leikit mieluiten, kenen kanssa, mikä tekee onnelliseks, mikä surulliseks, mitä pelkäät, jännität, mistä liikunnasta pidät. Mitä haluaisit oppia jne jne.. vastaili niin hienosti!!

Syli tekee onnelliseks ja paras leikki on rakentaa legoja tai pelata jalkapalloa koko perheen kanssa. Surulliseks jos Lenni lyö tai puree. Kaverit on tärkeitä, käytiin jokainen läpi ja mitä leikkii kenenkin kaa jne.  Ihana!!

Kiitos tästä päivästä <3

S