5.11.2017

Lino 8 vee

Synttärit onnistuneesti ohitse, koti ihanan siisti, vapaa sunnuntai.. täs fiilikset just nyt :))

Juhlittiin pyhäinpäivänä yhdestä neljään sukulaisten kans. Mummeli oli tehny pari haamukakkua, suklaakakun, pullakakun ja Janin sisko porkkanakakkua, meil oli aikasmoiset herkut tääl! Lino itse teki vihannestikkuja, vaahtokarkkitikkuja, popparikäsiä Lennin avustuksella. Hienoo ku pojat ite koko viikon valmisteluissa mukana. Leikkihuone siivottiin ekaa kertaa kuntoon mummelin ja pepen avustuksella viikolla. On aikas makee olo nyt.

Kaverisynttärit starttas neljältä, tääl oli 15 poikaa 5-9vuotiaita, samasta koulusta kaikki. Sellanen aikas energinen meininki, sotimista, miekkailua, kauhee selostus päällä, yks polki ain crosstraineria, siihen oli jono. Mentiin ekan tunnin jälkeen taskulamppujen kans pellolle ja metsään juoksemaan, vastaaotettiin Vili tiellä ja takas sisälle leikkimään. Lino sai ihan älyttömän kivoja lahjoja, legoja, valomiekka, radio-ohjattava, pelejä, nerfpyssy, joulukalentereita, leffaliput, Tampereen reissun jne..  Kaikki kovin mieluisia.

Ihania kavereita pojalla ja kui kaikilla meni nii yhteen hiileen tuo leikkiminen. Kiitos kaikille osallistujille ja mummelille suuresta avusta! Nää on odotettuja tärkeitä päiviä : )