30.6.2011

Multimedia message

Poika juoksee isolle tielle katsomaan ekkoja ja äiti saa kantaa takas kotiin. Ekka on uus sana, toivoi myös portugalin tuliaisiks ekkaa.

Multimedia message

PIIPAA!!

Multimedia message

Tultiin kotiin, laps on aivan onnessaan leluistaan. Nukahti autoon ja nukahdin ite viereen kannettuani Linon sänkyyn. Nyt ollaa taas virkeitä. Isi tais kadota piipaa asemalle ja ajattelin josko lähdettäis pyöräileen sinne päin. Poika kun herää ja viimesenä ennen nukahtamista hokee piipaa. Lino on oppinu viikon aikana paljon uusia sanoja, iita, nappi, tutti... Ymmärtää ihan mielettömästi kuten tänään ku kutsuin masia syömään ja se seiso järvessä, eikä suostunu tuleen niin Linolle sanoin et työnnä vähän masia ja se teki työtä käskettyä :) osaa myös avata pullon, täyttää vedellä, pistää korkin kii, avata taas ja tarjoilla kuppeihin, hämmentää vaan välillä sen hommat. Työnteli mun vanhoja nukenvaunuja mökillä ja hoki vauva ja syötti oravavauvaa välillä, ajeli kolmipyöräsellä ja totteli aina ku pyysin kääntymään. Näitä oli välttämätöntä saada tänne taltee et muistetaa sit. Lino huomen 1v8kk ja tukka sen ku kasvaa, ei raaskita leikata. :) S

Lissabon

Herättiin Sennin kaa kukon lauluun, täällä klo vast 8 ja kaksi kukkoa kiekuu meille! SMG laulaa uudesta aamusta Lissabonissa. Juhannusreissulla kerätyt mustelmatkin on niis sanoissa :) Meillä aivan mahtava huoneisto, oma partsi jonne nyt mennään aamiaiselle, eka joogaa :) Anne

29.6.2011

Multimedia message

Miralle&blogii: Veikkaan että tullaan pe iltana tai sit vasta sunnuntaina, riippuu keleistä, jos nättia niin ollaan niin pitkään ku mahd. Tääl nii helppo olla linon kaa ku iso piha ja sil oma ranta. Mä yrittäny tääl joka päivä jotain tehdä, on mul tos laituril matto ja räisäsen kirja, ei mulkaan oo jääny viel kaikki päähän, mut mitä enemmän yksin tekee niin paremmin jää mieleen. Jos siis kelit huononee niin yritetää nähdä loppuviikosta. Mukavaa loman alkua!

Mökiltä Portugaliin

Olin meditoimassa himoksen pölyt pois mökillä mahtavas helteessä, vesi viel kylmää, mut Lino silti karkas sinne.

Frankfurt ja ruuat :)

Nyt Frankfurtissa vaihdetaan konetta. Koitan alkaa kirjoittaa blogiviestejä mut Sinillekin pitää lähettää suoraan kun mökillä maailman hitaimman tietokoneen kanssa. lento tänne oli jotain parisen tuntia ja nukuttiin kaikki lähes koko ajan. nyt kentälle syömään ja hengaamaan, tää meille tuttu paikka, ennenkin tehty vaihtoja täällä, löydettiin meidän vakiravintola nykke&kokki, säntäsin myös ekana pretzel-kojulle. Vai bagel vai mikä iso rinkula :) nyt syödään myös ananasta, samanlaisia kun Sinin ja Linon kaa just mökillä. Senni on leiponut omaa pizzaa aamulla klo 3, se näyttää hyvältä. 2 vuotta sitten tultiin barcelonasta tätä kautta ja myöhästyttiin jatkolennolta, toiv nyt päästään ajoissa jatkaa lissabonin lämpöön. Anne, Senni, Merja, Laura

Multimedia message

2.lomapäivä. Aamupalan jälkeen startattiin retkelle kohti vilppulaa. Käytiin venesatamassa ja kahlaamassa hienon hiekkaisella rannalla. Etsittiin kivaa kahvilaa ja pyörittiin siinä keskustassa ja mummeli bongas meidät sattumalta, työskentelee sillon tällön siel lasten keskuudes. Mahtava helle! Lino nukahti autoon ja mummelin vinkistä ajettii mänttään kahvila wilhelmiinaan, viihtyisä paikka, kaunis sisustus, edulliset tarjottavat, paljon luomua ja mahti annokset, parasta kanasalaattia mitä aikoihi syöny, esa söi kinkkupastan, hyvää seki, annokset 6,50e, en jaksanu edes syödä kaikkia, se kertoo jo paljon ku mähän syön iha äijä annoksia joka päivä töissäki, vatsalaukku on hyvin venytetty. Käytii loppuunmyynnis marimekko, iittala jne. liikkees, sanoin et siel vois olla meille keittiön verhot ja paistinpannu, niin sieltä löyty verhot, just sen kokonen kappa ku pitääki, mustavalkoinen puukuosi, sopii mustien verhojen kaveriks. Oon ainaki vuoden etsiny :) ny mökille uimaa! S

Multimedia message

Kyl on ollu sul tehokas päivä eilen ja pitkän tuntuinen! Ja kaikki noi ihmiset näit! Mökiltä maailmalle! Sä saat toivottavasti univelan nukuttua parissa yössä nii nauttii matkasta viel enemmän. Löydettii lentokone leikkimökistä ja anne täti lentää sillä tänään portugaliin. Sit kuvista se sanoo susta äittä tai vähä ku täti, en tajunnu tota täti sanaa eka, mut hienosti osaa sen sanoa. Hauskaa matkaa! S

27.6.2011

Himos

Multimedia message

Tää nii vauhdikas

Multimedia message

Nää sairaalakengät on kieltämättä iha hyvännäköiset... jonossa h-lääkärii..olin myöhäs, mut niin on noikin, kauppalappu täs muotoutuu odottaes, töistä en olis halunnu lähteä, siel niin hyvä meininki ku puhelin soi tauotta, Lino tarvii äitiään perustelen lomaa itselleni :) joo ja onhan iha mahtavaa heittää biksut pian päälle ja aurinkoon, linon kaa pulipuli, kylmää se on taas, loppuviikosta ehkä uitavaa S

LOMA

nyt alkoi 4 viikon kesäloma. ehkä loppuu myös blogissa mun hiljaiselo :) Himoksen to-su festarit takana ja rytmi täysin sekaisin, ääni vielä siellä Jämsäs, kamera hukas, mutta mahtava reissu, hyvä bileporukka kasas, paljon tuttuja, ja uusia ystävii. Meillä mökki ihan festarialueen vieressä ja siitä lyhyt matka, satoi paljon mut ei haitannu meidän vauhtia. Ihan huippuja bändejä, kaikki kuulosti tuolla hyvältä, uus löytö Arttu Wiskari, tosi hyvä. Levy julkaistu just 15.6. Sini tietkö tän: http://www.youtube.com/watch?v=jhBRyP96RCY

Tänään loma alkaa hikoilemalla salilla ja laiturilla Sinin ja poikien kanssa. Linoo jo kova ikävä. Sen luo mökkitielle siis! Ke Portugaliin viikoks, sit täälläkin alkaa helteet, se menee aina niin kun meidän jengi on menossa kentälle :)

Anne

työn kautta vapaalle

Ajelen mökiltä töihin. Pojat, niin isot ja pienet jäi viettään lomapäivää mummun ja vaarin kera. Katsoin ennen lähtöä säätiedot ja ihan parasta että kaunis ilma alkaa iltapäivällä niinkuin mun lomakin!

Työpäivä päättyy tänään hammaslääkäris käyntiin. Sieltä suunta laiturille. Eilinenki ilta oli upea, Lino nukku paljon, eilen 2kertaa 2h, tein astangaharjoituksen laiturilla veden liplattaessa, siinä pääalaspäin ollessa havainnoitsi luonnon kauneuden, normaalisti usein itsestäänselvyyden. Hiljaisuuden rikkoi ainoastaan Masi, joka olis halunnu mun heittävän käpyjä ja kiviä sille järveen, heitinkin syvälle ja sillä meni aina aikaa ihmettelemiseen. Toi tunnin mittainen harjoitus pysyy varmasti yhtenä kesän kohokohtana.

Tänään saan seuraa kun Immanen toivottavasti pääsee mökkeilyyn mukaan. Ajan rekan perässä hiljakseen, siks tää kirjoittaminenki luonnistuu täs samal.
Anne, kirjoittaisitko tänne festarikuulumisia!
S

26.6.2011

Pojut ja hydyt

Voin vaa kuvitella miten suomen suosituin biisi on saanu koko himoksen mahtavaan hurmokseen. Meil tääl mökil nii kuuma että huonoa tekee ja ei saa nukuttua, hytytki hyökkää heti ku ovea avaa, sitä itte kai vaa nukkuis, mut L oirehtii. Olin jo menos huomenna töihin, päivät sekasi ja tarpeeks jo kai lomailtu. Täs mökkijuhannukses on nii iso kontrasti himosfestareihin että ei osaa ajatella. Oon ollu himokses 3 juhannusta, sillon siel oli porukkaa 10-20 tuhatta, nyt siel oli menny 40 rikki. Seison ny terassilla hyttysvahtina, ovi hetken auki jotta saadaa loppuyö nukuttua, kyl se väsymys ja päänsärky mökkiolosuhteissaki vaivaa. Ikkunaan ny virittelin talouspaperista hyttysverkon, joka takaa meil raittiin ilman loppuyöks. Eli melkosen hyvin on asiat tääl ku hyttyset on niistä vakavimpia. Kaikki on menny paremmin ku osas odottaa, keli hyvä, lino viihtyny ja muori jaksanu hyvin. Nauttikaa festaritunnelman loppuhetkistä! S

25.6.2011

tanssut

Täti opetti tanssiin jiveä, meil on juhannustanssit kalliolla! S

24.6.2011

aikuinen nainen mä oon??

Oon kokenu viimepäivinä aikuisuuden askelia. Ostin löytötexistä mun ensimmäisen kylmälaukun, kuskaan siis ruokaa kotoa mökille jne. Niina tarjos eilen after eightejä ja ne suli suuhun ihanasti, en oo ikinä tykänny niistä. Tänään juhannusaattona oon iha selvistäpäin ja ei tunnu edes pahalta vaan on iha täydellinen olo.

Tultii mökille viiden aikaa, syötii, leikittii, saunottii. Istuttu grillillä, meil kaikki 3 pesää tulessa. Kävin nukuttaa Linon autoretkellä ku ei malttanu yhtää rauhottua, ajelin Lylyn työväentalolle ja näin loput kokosta. Lino nukahti ja kannoin sänkyyn, ihana päästä pian sen viereen.

Äitil on levari mukana, viritetty saunan jakkaralle grillien läheisyyteen, tunnelmakatoksen alle. Mutsi toimii dj:nä, sil postin vanha muovilaatikollinen vanhoja lp:tä, mahtava meno tääl, nautin tästä, mutta nautin myös omasta rauhasta, en uskois itestäni. Tuli, järvi, musiikki, ihmiset, vapaus, pirteys, täys maha, ilma.. Kaikki kohdallaan! :)

S

pressujen alla

Juhannus yhdistää suvut ja ystävät :)

autoja

Lino tutustumassa mummelin ja petrin asuntoautoon. Mökillä on mukavaa ja grillialueelle oli valmiiks viritelty 60m2 pressu, joten sade ei tuu tänään pilaan kemuja.

aattona

5min mun puhelin on yrittäny tehdä viestiä, näkyy jo nro mistä se tulee, ehkä sieltä, mut viestis ei viel mitää ja toi kirjekuori vaa pyörii. Tein tilaa ny puhelimee, nii kyl kohta sen saan.

Ollaa päikkäreil himas. Eilen meni myöhään, pojat savusti itseään kodassa, me saunottii rauhas. Oli tilava mökki hienol paikkaa ja mansikkakakkua! Tultii aamusta kotio, jäin himaa nukkuu pariks tuntia mikä tuntu 10min, pojat meni anopille, syötii siel juhannuslätyt, lino nukkuu ny viel siel.

Kohta nokka kohti mökkiä, juhannusvihtaa ja grilliä. Siel on vilskettä. Kyl silti mieles on käyny kurvata himokseenkin, kyl mussa joku festarisielu asuu. Nauttikaa happeningistä! Ei oo kelil siel väliä ku teil areenat ja kaljateltat ja mökki, mahtavaa! Meidän mökillä viritellään 3*3m pressu grillille :)
S

21.6.2011

odottaa..

Odottaa isiä kotiin rotvallin reunalla..

20.6.2011

Mummi!

Mummi palasi reissultaan Linon tykö uuden hupparin kera.

19.6.2011

Lepakkomies

Jatkoa vanhoille kuville, Lino-batman ja Vilja-mansikka naamiaisissa reilu vuosi sitten.

Ilen paatilla?

Kesä 2010. Katsellaa Linon kaa vanhoja kuvia.

Lyhyttukkainen Lino

Tästä kuvasta jo vuosi, poika on muuttunu, miten aika menee näin nopeaan!

Paloaseman avajaisjuhlat

Luin tos aamulehteä, siel oli erjasta hieno vahanukke juttu ym. Ihana käpertyä Linon kainaloon ja näin aikasi viel, saa kunnon yöunet taas. Oli kiva ilta, hauska ja todella erilainen. Paljon porukkaa, kaikki silti puhals yhteen hiileen. Se penkkileikki et 50 tyyppiä, mut vaa 49 penkkiä takkus aluks todella ja leikki kesti kauan, silti tyypit iha tohkeissaan. Fullhousen keikka jälleen kerran loistava, mult jäi muutama biisi kuulemata ku kävin Linon nukuttaa mun äidin luona, ekaa kertaa tuli tällainen tilanne että oli iha yhtäkkiä ruvennu ikävöimään nukahtamaisillaan ja itkusta ei tullu loppua. Mun äiti yritti soittaa mul, mun puh kotona, samaa aikaa mulle tuli voimakas tarve soittaa kesken hyvän biisin Linolle ja ku soitin nii se huusi vaan äitiä, tietenki lähdin siltä seisomalta sen luo, ja pieni nukahti mun syliin ja piti tiukasti kii. Kävin hakee mun tavarat viel kekkereistä ja kuuntelee keikan loppuun, muut lähti rönniin, mä niin onnellinen nyt tääl peiton alla.

18.6.2011

Palispippaloissa

.... Full Housen tahdilla

unta paljon

Nukuttii 9h putkee! Iha mahtava fiilis, on siitä muutama kuukausi ku on viimeks tollai nukkunu. Tänää vapaata oleskelua päivä ja sitten paloaseman avajaiskekkerit. Tosi rento viikonloppu ku ei kauheasti ohjelmaa. Ehtii olla kotona ja pesee vaik pyykkiä. Ny ulos.

17.6.2011

Oravakin menos Bon Joviin

Aamulehti

Aamulehdessä ihana juttu lapsen halaamisen hyödyistä ja yksinäisyyden vähentämisestä. Oon niin iloinen että aihe oli niin isosti esillä!

15.6.2011

palautumista...

Pyöräily on ihan hullu laji kun siitä ei tuu kipeeks ollenkaan. Ihan eri kun juoksu, Pirkassa oli 30 astet lämmintä, join siel ehkä enemmän yhes päiväs kun ikinä missään.

Nyt haaveena Myllyn pyöräilyyn seuraavaks kesän lopuks, jos kesällä sais tehtyy treenilenkkiäkin. Nyt en ollut ehtinyt vielä paljon mitään treenata, mut voin kertoo, et on se ihan eri polkee tollasessa porukassa kun yksin. Ja kaverin kaa! Lauri odotti mua aina tankkauspaikoilla ja pyysi merisuolaa, syötiin niitä kiteitä koko matka. En ikinä kotona söisi merisuolaa kiteinä mut tollasessa helteessä se tuntu ihan normaalilta :) jotkut hullut meni sitä 134 km myös potkulaidoilla! Potku,potku, hyppy, Potku,potku. hui.

Anne

14.6.2011

Ison pojan oma sänky

Ison pojan sänky!

13.6.2011

Kirjasta...

Ominaisuudet joita pidetään terveen ja vahvan ihmisen merkkinä kaikissa vanhoissa kulttuureissa: terveelliset elintavat, luontoa tai luonnonmukaisuutta korostavat arvot, henkinen rauha ja ilo sekä runsas myötätunto kärsiviä kohtaan. Usko on ihmisessä kuin perimmäinen ydin, joka löytyy vasta sitten, kun kaikki ulkoiset roolit riisutaan ja ihmisen oma hyvyys alkaa saada tilaa sydämessä. Tuo sisin on iloa, kykyä rakastaa toista ihmistä ehdoitta, auttamista ja huolenpitoa, ikään kuin äidinrakkautta puhtaimmillaan. Vain sielu voi kokea tuota suunnatonta iloa, sillä sielun valo on puhdasta rakkautta ja puhdasta totuutta. Tätä sisäistä valoaan ei ihminen voi löytää, jos koko elämä uhrataan egon itsekkäille vaatimuksille. Nöyryys eli egon hiljentäminen on tie tuohon sisäiseen viisauteen. Mikää ei ole vaikeampaa kuin hallita omia tunteitaan ja muuttaa tottumuksiaan. Syynä on ego, tuo laiskuutta, mukavuutta ja mielihyvää himoava minä. Poimintoja jälleen kirjasta ... S

Kirjasta.........

Ihminen sairastuu psyykkisesti ja fyysisesti pääasiassa vain tyhjyyden ja arvottomuuden tunteen vuoksi, mistä jokainen rakkautta vaille jäänyt ihminen kärsii. Ilman rakkautta ihminen ei kasva vahvaksi. Tämä lienee selitys sillekin, että lasten määrä lisääntyy hurjaa vauhtia psyykkisten lääkkeiden käyttäjäkunnassa. Pillereistä ei rakkautta ja hellyyttä irtoa. Ihmisten käsitykset rakkaudesta ovat usein rajoittuneet seksiin ja kyvykkyyden korostamiseen sekä omien tarpeiden itsekkäisiin pyyteisiin millä ei ole mitää tekemistä todellisen rakkauden kanssa. Henkinen tyhjyys täytetään nautinnolla. Eivätkö ihmiset enää osaa rakastaa? Mikä pitää terveeksi luokitellun ihmisen terveenä? ... Mielenkiintoista tekstiä kirjassa: Ravintoterapian käsikirja, Tuula Laamanen

kotona keskellä päivää

Immaselle ma: Burana rupes helpottaan, alaselän pisto rauhottu, vatsa edelleen kummallinen. Nyt minttutee kurkkuun, se helpottaa toiv mahan ja pääsen töihin. Istun kotona täs nojatuolis hienon lampun vieres ja luen sisustuslehtiä. Tästä oon aina haaveillu. Kipu auttaa toteuttaan haaveita. :)

pyöräilyviesti

Immaselle su. Mahtava suoritus ja millä kelillä! :) me kotona, tavarat purettu ja espe lähti jo päivystään asemalle. Soittele tai ilmoittele kun ehdit ja jaksat! Ihan tajuton suoritus, en tajua mistä sää revit ton kuntos! :)

12.6.2011

mökkeilyn loppu

Pitkän tuntuinen viikonloppu. Se torstain mökille meno sen teki ja saatiin pulikoitua mielin määrin järvessä. Vesi oli 24. Ei missään muualla tulis oltua noin paljon auringos ku siel ollaa kokoajan ulkona järven äärellä.
Lähdettii ny kiireesti kotia päin ku ukko rupes jyriseen, espe nyt paloasemalla lähtövalmiudes vai josko jo keikalla. Linon kaa hypätää ikkunaan ku piipaa kuuluu, ambulanssi äsken jo meni. Johdot pois seinistä ja me vaa pompitaan sängyssä ja välillä luetaan ja taas leikitään ja syötyki on kaikki hedelmät mitä mökiltä jäi. Anne on onnellisesti maalissa 140km jälkeen, mieletön kunto!! :)
Kivaa olla välillä sisälläki ja vaa olla vaan. Oli myös ihanaa grillata eilen ekaa kertaa mökillä. Vietettii kiva päivä laiturilla Espen ja Annen ja pikkupoikien kaa. Annelta odotan lisätietoja matkasta..
S

11.6.2011

Mökillä

Mahtava päivä Linon &co kaa mökillä. mäkin vihdoin pääsin sinne, aurinkoa vaan ja soutamista ja grillailuu, täydellistä! Anne

10.6.2011

terassit

hyvä ystävä tänään täällä meidän koulutukses ja siivousillasta tuli terassi-ilta. sunnuntaina on helteessä pirkan pyöräily ja aivan liian vähän treeniä takana. Mut meen kummiski ja tilaan sit taksin jos ei jaksa polkee kokonaa... Terdellä pastatankkaus aloitettu, siihen keskitytään kun muuta ei enää voi :) Anne

9.6.2011

Multimedia message

Pidennetyn viikonlopun makua. Lähdettiin Linon ja koirien kaa heti töiden jälkeen Lylyyn mökille. Käydään töissä ja hoidossa täältä huomenna ja sit heti takas. On vietetty ilta laiturilla ja vedessä. Täti oli putsannu hiekkarannan talven mudista ja nyt on Linolla oma ranta. Poika on keskittyny kerään kiviä ja heitteleen niitä Masille järveen ja Masi kätsyillä tassuilla vierittää kivet syvältä pohjaa myöden rantaan jne. leikki jatkuu. Oon yllättyny kuin fiksusti tuo lapsi osaa olla, luulin et se juoksee vaa kokoajan laiturilta päälteen järveen, mut osaa tän rantahomman hienosti. Mä siis saan istua vaik ja vaan katsella. Syötiin jo iltapala, mut iltauinti tuli Linon toimesta, meni vaippa, kengät ja vaatteet päällä viel hetkeks vilvotteleen. Vaik joka ilta on järves temuttu, on uni jo viikon ajan tullu sille vasta klo 23 aikoihin vaik ysiltä menty sänkyyn. Virtaa on jätkässä! Nyt vasta tajuaa että on kesä, viikonlopuks ei mitää suunnitelmia, me sit vaa ollaa tääl,jos isiki eksyis tänne. S

Multimedia message

Lino heittää Masille kiviä

Multimedia message

Multimedia message

Mökillä

8.6.2011

Multimedia message

Tänään joogan jälkeen olin ihan rätti, monta vajaata yötä takana, täysin itsestä johtuvaa valvomista ja malttamattomuutta. Viime yönä latasin moneen kuukauteen kuvia koneelle ja faceenki. Tänää mä lupasin itselleni yli 7h yöunet, kummasti ku piti nukkuun mennä nii tekee mieli tehä kaikkee, silitin kaikki mun vaatteet ja järkkäsin vaatetta paikalleen. Mun pitäis ottaa kuva työvaatteista joka päivä, ku nyt ollu hyviä ideoita pukeutumiseen, pitää kestää kivien nostelun,pölyn, silti olla siistejä, ei paljastavia vaan vakuuttavia ja rusketusrajoja ei saa tulla, eli esim. t-paita on aurinkoisina päivinä poissuljettu :) ja oon onnistunu täs haastees ny hyvin. Huomen ehkä mökille töiden jälkeen jos vaan saan aikaseks. Ihana ku kotonaki lämmin, ei tarvii sukkia ei hupparia. Ny nukkuu. S

Vilja & Lino



Kirkkolahden uimarannalla 7.6

7.6.2011

Multimedia message

Unelmieni yrttipuutarha nyt terassilla, kaappi löyty autotallista ja vanhan tuolin oon ostanu joskus mäkkäriyövuoron jälkeen aamuyöstä tammelan torilta. Ilta-aurinko paistaa terassille vieläkin, ihana kesä ja se on vasta alussa. :) S

6.6.2011

Multimedia message

Kirkkolahdel tapahtuu..

Multimedia message

Ja silittäny kaikki Linon vaatteet :)

Multimedia message

Anoppi oli käyny pesemässä ikkunat! Ihan tajuton ero ny koko kämpässä.

Multimedia message

Espe tuli kympin jälkeen keikalta, nyt löyty puhelin täältä lakanoista. Kolmen auton kolari ysitiellä yliskylän risteykses, kaikki4henk selvis vähin vammoin. Mä nukahdin pikku päikkäreille, tai yökkäreille ku nukutin linoa ja sit heräsin ku esa tuli ja siivosin mun vaatehuoneen/ linon huoneen,hm palautukset paketissa koodeineen,vessa ja peilit pesty ja kodinhoitohuone pyykkeineen,laiska töitään luettelee ja sitä todella olen ollut mut nyt viikonlopusta tuli entistä huipumpi ku sai kotitöitäki plakkarii. ... Oltii eilen siel kaverin synttäreil pienel intiimil porukalla,grillattii,laulettii,rönnis käytii ja polles, nauroin enemmän ku aikoihin.Tänään oltu pyöräilees Linon kaa ja annen kaa rannalla ja sit sinne kokoontu vahingos lisää porukkaa. Lino tykkäs kylmästä vedestä, hyr. Käytii syömäs annen äidillä ja sit a otti suunnaks hki, me kotiin ja mummeli tuli poikkeen pitkästä aikaa :) hauskaa elämää kaikkinaan ku vaa nauttii joka hetkestä ja menee ku höyhen tuulen vietävänä. S

5.6.2011

Singstar!

En oo ikinä ennen laulanu Singstarii mut nyt ihan koukussa! Tullaan M&M pian uudestaa!!
Anne

Markuksen syndet

Ihan huippu hauska ilta! Kaikki meni niin hyvin ja kivasti. Monet eri tunnekirjot tuli käytyä läpi, nautin joka hetkestä! Ihana porukka meil ja nyt oon selvinpäin ku sen sanon. Ruoka oli loistavaa ja brita-kakku! Ja ne ku istuttii isol porukal pöydän ääres, ulkona, ihana kesä! Singstariin jäi iha koukkuun, silti ehdittiin sateenkaari ja paulaki näkeen. Väsymys ny kova mut rapulaa ei, rönnin smirnof ice jäi onneks viimeiseks ja loput olikin vichya polles. Mieletön meno kaiken kaikkiaan! Ja nauratti koko ajan! :-D nyt päikkäreille. Kiitos kaikille! t. Sini.

Ja Anne  on ihan samaa mieltä :) selvin päin Pollessa 2 iltaa tällä viikolla. Kaikkea sitä mieleen pälkähtää :)

4.6.2011

Grillaan menossa


ihanan lämmin kesäilta ja siihen sopivat vaatteet, jotka kruunaa Annen uusi merihenkinen villatakki.

popot

Löydettiin vaarin kätköistä aleksille kenkiin sopiva kraka, asusteet Allu yhdistää harmaanliivin, valkpaitapuseron ja farkkujen kera. Ihana väriyhdistelmä tuo lämpöinen keltainen kera harmaan. Ihanaa juhlapäivää juhliville!

3.6.2011

Multimedia message

Elämästä on hyvä nauttia joka hetki, eikä vasta sitten kun asiat olisi ns. paremmin. S

1.6.2011

Multimedia message

Varpaita kastelemassa 1.6