28.6.2014

Lapset rönnillä




Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

26.6.2014

PelleP

Löysin tuon 2 vkoa si treelt ja het ny ma soitin interiin ja siel se oli ales.

Sofia haki, kiitos. Kerrankin vaalea mut hiukan likaakin sietävä väri.


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

::::D

Vesisotaaa


Kuka ny vaan viihtyy kun on vettä! Sitähän on tänä kesänä tullut! Oon jotènkin kovin onnellinen ollu näistä keleistä, illat on silti useimmiten kauniita vaik päivål olis satanutkin. Elämä on jotenkin mutkattomamapaa ja tulee itsensä annettua huilata enemmän kun keli on vetisempi. Yrittääkö sitä hienoilla keleillä ottaa liikaa irti siitä. Parasta on ollut sateen kastelema maa ja kukat. Saan siis vaan olla ja ihailla kuinka kasvillisuus nousee. 

Töis niin huikee meno, pitkiä päiviä välillä, kotona ihana levätä vaik täälhän sitä häärää kaikenlaista kans, mut silti oon niin onnelinen et pihassa kastelu järjestyy. Kevät oli niin upea et sanoinkin jo et jos kesä olis ollu täs niin oisin tyytyväinen. Juma mitä auringonlaskuja ilta toisensa jälkeen!! 

Nukkumaan

Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Rönnissä

Tapuli

Voi miten ihailen aina tuota tapulia ja rakastan Oriveden kirkkoa, niin toistensa vastakohdat, niin erilaiset, omalla tavallaan kauniita kumpainenkin.

Ajan kiviaidan reunustamaa kapeaa tietä kirkon ja tapulin välistä..se on kuin portti jonnekin tuttuun ja turvalliseen. Portti kotiin. Elämäni kaikista päivistä olen kulkenut tämän läpi satoja jopa tuhansia kertoja, joskus monta kertaa päivässä, joskus monen viikon tauon jälkeen läpimeno hätkähdyttää ja ihastuttaa aina yhä uudelleen. Hidaste, 30 rajoitus, töyssähdys, auton liikehdintä, niin tuttua ja turvallista kuin autoillessa voikaan olla.

Tässä kohdassa kaupunkiamme on viisautta, elämää vaikkakin myös kuolemaa, rauhaa ja ne tarinaa kertovat puut.

Lapset kiipeävät ihastuksissaan kiviaidalle sitä kipittäen, käsi aikuisen kädessä. Auringonnousu siivilöityy pitkin tapulia ja auringonlasku punertaa maiseman.

Tapuli näkyy kodimme ikkunoista. Sängystä voi ihailla olohuoneen kapeasta ikkunasta tapulin pärekattoa. Kirkonmenojen aikaan ihastellaan kuinka tapulin luukut aukeavat ja kellot soivat, iloiten tai rauhallisemmin muistellen.

Orivesi rakennuksineen ja maisemineen on tärkeä. Kaunis pieni kaupunki keskellä kaikkea. Tänne olemme juurtuneet..täältä emme ole pitkäksi aikaa pois menneet. Tärkeimpänä tietty ihmiset, mut kyl tää miljöökin lämmittää mieltä. <3

S

22.6.2014

Käpyjenkerääjä tauolla : )




Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Juhannuslätyt




Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Masi&Topi




Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

On autoo parkissa




Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Kävyt ja kuplat




Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

21.6.2014

SuomituttiMuumitutti




Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Mökillä tikkaa

Allu viskoo tikkoja tauluun..pojat ihmettelee. Kiva olla tääl ja kun on tottunut siihen että sataa ja toppatakkeja rivi naulakossa niin mukavasti tääl on viihdytty grillillä viritetyn katoksen alla. Pojat juoksee ja viuhtoo..onneks niillä on toisensa, ei voi kun ihmetellä miten Lenni pysyy veikan perässä. 


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

20.6.2014

Herkullista juhannusta!


#rawcake #cafeherkkuhetki

Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Kauppamiehet

Lino halus kaupasta juhannukseks itelleen kurkun, perunoita sekä riisikakkuja ja voita niin ja punasta maitoo josta tehdään joulupuuroo. Näil mennään!

Hyvää juhannusta!! 


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Juuret puun




Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.


-------- Alkuperäinen viesti --------
Lähettäjä: Sini Lahti
Päivämäärä:18.06.2014 21.34 (GMT+02:00)
Saaja: jokisininen.emilia@blogger.com
Aihe: Juuret puun

Tähän kasvaa pian kauniit kukkani..en muista ees nimeä mut pinkkejä ja tumman viininpunasia. Siemenistä kukaksi..katotaan onnistuuko : )

Vl: Linnunpoikaset ne sirkuttaa




Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.


-------- Alkuperäinen viesti --------
Lähettäjä: Sini Lahti
Päivämäärä:18.06.2014 21.32 (GMT+02:00)
Saaja: jokisininen.emilia@blogger.com
Aihe: Linnunpoikaset ne sirkuttaa

Olin kastelemas istuttamiani siemeniä puun juurella kun äiti lintu lens pesästä ja pikkulinnut piipittivät..ihanaa uutta elämää tuol pöntössö..kiva katsella kohta niiden lentoharjoituksia

18.6.2014

Granit

Uuden ajan tiimari, wow mitä tavaraa ja värimaailma mustaruskeavalkoinenpuuharmaa..hillitty kaikkinaan ja todella tyylikäs sisustus/askartelu/puuhakauppa!


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Lasten putiikki

Laittaa uusimmat kuvat vaatteista ain facebookkiin, josta tyypit voi sit varailla ja tilailla. Kätevää. Ihania persoonallisia ja hillityn tyylikkäitä vaatteita pienokaisille. 


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Peroba




Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Zarro




Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

Zaran takit..mul ja sennil ny noi samat tummimmat..laitetaan liuskeen logot ja saadaan niistä meille työtakit

Ulkounet

Laitoinks tän kuvan jo ja hehkutinko jo kui ihanaa on nukkua kesäyönä ulkona vaik lämpötila onkin vaan 8 astetta. Nukuttiin Annen kaa sen terdellä

Cartel kokkikekkuks

Oltiin sunnuntaina ostamassa esalle kouluun verkkarit ja t-paitoja. Niin siis muutamat lähipiiriläiset ei tiennyt viel et espe pääs kouluun, me jo totuttu tähän uutiseen..unohdettu kertoo : ) Oon tehny jo vuosibudjetin kaikkine menoine ja kuluineen ja opetellu ajattelemaan arjen pyörittämistä yksikseni. Haastavinta on ajatella aamuja ilman esan antamaa apua tai niitä väsyneitä iltoja kun mikään ei suju. Mut hyvin me selvitään..tiedän sen!

Lavat kyytii

Täs koneen kuskina on niin toimelias nuori kaveri et ei voi kun ihmetellä hänen työmotivaatiotaan..et jos joku sanoo et nuoret on laiskoja nii kyl niitä ahkeriakin löytyy. Meil on nii kiva työporukka, töis on mukavaa kun hommat sujuu! Vuoden kiireisin aika kulminoituu juhannukseen ja sit alkaa erilainen jakso..vähän rauhallisempi ehkä tai no niiden kiireisimmän ajan jälkien ja asioiden siivoamista ja selvittelyä ja tietty tehokasta myyntiä kun sitä ehtii mahdollisesti taas tekemään. Ny on menty lujaa, niinku kuuluukin sillä joulun ja vuodenvaihteen aikaan sitä taas ihmetellään tyyntä, mut niin se kevät aina tulee ja kesäkin.

Huikea fiilis! Rakastan tätä meininkiä! Jää keskustorin mäkkärin yövuorohässäkät kakkoseks : D

Kaama 9v

Kirjotin instagramiin tyyliin näin:
#Masi 9v mun #lenkkikaveri #villakoira #puudeli lempinimeltään #kaama .. maskodakaama suuri #tutkimusmatkailija

Loota yrttiloota

Vanhat kuormalaudat..kehyspuut, kiviä ja koivuja. Persiljaa, sitruunamelissaa, minttua, lehtikaalta, tomaattia, viinisuolaheinää, hernettä..ym..
Kiitos äitin avusta..en sais yksin aikaseks tällaisia probekteja..parempi kun sopii päivän ja sit tehdään valmiiks asti.

17.6.2014

Housujen uusi elämä

Vahvikekangasta sisäpuolelle..paikat päälypuolelle ja taas kelpaa

14.6.2014

Maalaismurut stadis

Niin huikea tehokas päivä..on käyty jos jossakin! On tullu nähtyä kaikkea ihanaa ja ehditty höpöttämään. Lähdettiin eilen Orivedeltä klo 15 ja takas ollaan 18.30. Ja tähän väliin mahtuu ravintolassa käynti eilen illalla, oleskelu Annella, ulkona terassilla nukkuminen, sikeät ihanat unet, stockmannin alet, brunssi fazerilla, zara, moko, zorro, ..??.. nougat, day, granit, riviera maison, kahvila hymy, lapuan kankurit.. aivan ihania paikkoja!! Putiikkeja. Laitan kuvasarjaa myöh : )

S


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

13.6.2014

Korssit kiiltää

Annen koti ja kynsilakkailua

Ulkoilmayö

Siis tää on niin ihmeellistä!!

Me 4 x tyttöö ollaan tääl Annella, ei oo tällaista koettu ja siis ihan pelkät me ..ei lapsia mukana vaan täysin tyttöjen reissu. Käytiin ulkona syömässä ja nyt hengailtu Annella. Syöty jädee, tehty terveysdrinksuja ja nyt nukkumaan. Me nukutaan Annen kaa ulkona terassilla!! Yölämpötila n. +8°  ..kyl tääl lämpöisemmältä tuntuu.

Huomenna ohjelmassa putiikkeja..ihanaaa!

S

10.6.2014

Ihastuin näihin mummokenkiin!

Ihastuin mut en ostanu. Merkiltään gabor..edellisiä kenkiä kans samalta merkiltä ja ihan loistavat kävellä. Ihastuin malliin ja värimaailmaan ja retrohènkisyyteen. Noi on 70e mut kun ei oo pakko ostaa mihinkään niin en voi vaan muuten vaan ostaa vaik varmasti olis monen vuoden juttu niinkuin edelliset mustat samanmalliset ja kinuskin ruskeat jotka vedin ihan loppuun. Kyl mä noi viel haen..ihanathan ne on ja se helppokäveltävyys..mul on samanmoinen huiviki ja toi värimaailma natsaa kaikkeen ja kaiken kans.

Jep..sellaista..ei paranis mennä kenkäkauppaan ku heti rupee himottaan

: )

S