4.6.2014

Pikaraporttia

Frantsilan innoittamana

Sunnuntai 1.6
Koulupäivän päätyttyä sain mukaani lukuisia yrttejä ja pistokkaita. Rohtoraunioyrttiä, minttuja, saksankirveliä, istutettiin poikien kans ne takapihalle. Keräsin nokkosta ja tehtiin soppaa kera porkkanan, perunan ja palsternakan, hyvää! Lino pyys lisääkin!
Nään joka puolella vaan ruokaa, mussa on heränny hortoilija!

Maanantai 2.6
Puhdistuskuuri alkaa Sennin kaa, syödään pelkkiä kasviksia ja kasvikunnantuotteita, paitsi voi, kalaöljy ja tattari. Eli lihat, viljat, maidot ym...kaik lisäaineet ja kahvikin pannassa ainakin viikon.
Äiti ja Petri toivat meille 2 isoa saavillista vuorenkilpiä, niitä istuteltiin ja orvokit pääs kesäkukiksi ruukkuihin.

Tiistai 3.6
Kova migreeni aamulla. Se aika kuukaudesta.
Lino puki Lennin salaa eteises klo 20 aikaan ja oli päättäny et lähdetään lenkille. Niin me sit mentiin onninpolulle ja morjes miten silmät auenneena näin ne kaik villiyrtit. Kerättiin nokkosia kassillinen, ei tienvierestä vaan syvempää metsän laidasta. Siel olis maitohorsmaa, peltokortetta vaik kui paljon. Tein nokkoshauduketta ja huuhtelin sillä pääni suihkun jälkeen. Loput vedet lasikannussa jääkaapissa, josko sitä tekis lähiaikoina hoidon jollekin.

Keskiviikko 4.6
Astangajoogaa, päätä vähän kivistelly, siitä intoutuneena tein just elämäni 1. suolihuuhtelun! Tää on yks parhaimpia keinoja auttaa kehoa paranemaan ja niin monesta tuutista tullut ratkaisuna mm.migreeniin. Hyvin meni ja aamul uudestaan!
Huippua myös et Iskä toi kaivovettä mulle 20 litraa ainakin, ihanaaaa, nyt tarvii nesteitä kun helteet hellii.