15.8.2014

Eka viikko opistoa

Nyt on takanapäin ensimmäinen viikko ns.uutta elämää, jota jo odotettukin jännityksellä.
Laitan lapsille ruoan kun hoidosta tullaan, leikitään, siivotaan, käydään harratuksissa, iltapalaa, pyykkejä, keittiöö, kylpy, hampaat ja sänkyyn. Siinähän se ilta menee aikas helkkarin nopeaan, eipähän tarvi miettiä mitä tekis ja aika loppuu ihan kesken. Puoliltaöin tajuan että vois kohta mennä nukkumaankin.

Aamulla alkaa seiskalta sama homma, pientä vääntöö kun äitin valitsemat vaatteet ei kelpaa, ei lippis, ei pitkiä housuja. Lapset haluaisivat herätä rauhassa ja olla sylissä ja sit vaan me herätään ja lähdetään..not nice ja no tällä viikolla ollaan menty lähes puoltuntii myöhäs, just ettei tulis liian kiire ja ehdittäis halimaan.

Olin aika rikki to aamuna, kun anopin kaa sovittu, häne pesee torstaisin lattiamme, niin tämähän tarkoittaa sitä et ne tavarat on kerättävä ennen tätä ja imuroitavakin ym ym.. Varsinkin kun oli lomavko edellinen takana, nyssäkkää, pussukkaa joka nurkassa, helkkaristi pyykkei ja keittiö kuin pommi, niin ei se ihan helpolta tuntunu ja to aamuna heräsin vast aiemmin imuroimaan kun en sitä voinu yhdelt yöllä tehdä, joten kiirettä pitää. Nettiä ym..someilua ei oo ollu aikaa, laskut maksamatta jne..

Kirjoitan täält töistä nyt, pidän luovan ruokatauon, sain äsken kirsikkatomaatteja suoraan tilalta sekä fenkolia, salaattia, valkosipulia, basilikaa, persiljaa, kurkkua..vitsit miten hyviä!!

Ens viikolla rennommalla otteella toivottavasti, haluan paljon kotoilla ettei tarvii öisin pyykkejä pestä, teen paljon uuniruokia, jotta saadaan lähteä vaikka pihalle siks aikaa kun ruooka valmistuu. Haluan nukkua 7h yössä, jotta jaksan pyörittää koko showta.

Nautin tehdä ruokia joita rakastan ja päättää itse arjen pyörittämisestä ja tehdä asioita sillon kun itse haluan. Tää on siis kivaa, mutta vaatinee uusia toimintatapoja et kaiken ehtii tehdä mitä on tarpeen. Vähemmän tärkeät asiat tippuu siis automaattisesti pois. Elämän haasteita, niin opettavaista, innolla odotan mitä seuraavat pari vuotta tuovat tullessaan.

Ihanaa nukuttaa lapset illalla, nukutaan kolmistaan, kummatkin nukahtaa mun kainaloon tai jos Linolla ei uni tuu viel niin Lennin nukahdettua se usein sanoo et äiti mee vaan laittaan pyykkejä, kyl mä pärjään <3

Nyt jatkan töitä.. Kiva oli saada muistiin vähän tuntemuksia..esa kyl niitä saanut whatsappin välityksellä, välillä kun harmittaa kun ei oo aikaa leikkiä poikien kaa ja rakennella legoilla, mut ehkä opin järjestämään sitä aikaa kodin pyörityksen ohella.

S