17.8.2014

Ilman apupyöriä

Otettiin apupyörät eilen pois ja vitsit ei mitään ku poika vaan ajo!!
Nii hieno fiilis, ihan tippa tuli silmään ku poika niin onnessaan. Tänään laskettu lujaa mäkiä ja pyöräilty mummille ja takas. En meinaa juosten perässä pysyä. 

Kiva viikonloppu ku isi ei lähteny hälyille..lähdin kauppaan ja het Lino kysyy et mitäs ku isille tulee hälytys ja näin joka ikiseen asiaan ihmetteli jos lähdin jonnekin. Eli ku isi on 5 päivää koulus, on se täysin poikien kaa sit sen 2 päivää.

Lino murehti iltasin et koska isi taas lähtee, ihan itkien kyselee, mut eiköhän kaikkeen totu pikkuhiljaa et kyl se takaskin aina tulee.

Ny ollaan abc lla leikkipaikas, saatettiin isi kyytiin tänne ja tehtiin iskän lähdöstä kiva yhdistelmä. Ihasteltiin tääl myös hienoa suomalaisten keihästulosta! 

Mitäs me on tehty viikonloppuna..kertaus. Pe oli mummin nimipäivät, la aamu onninpolulla ja mökille Seijan synttärikahveille, upee keli, soudin järven ympäri, Lino oppi pyöräilyn koko suvun jännittäessä, kannustaessa ja ihaillessa vieressä. La illaks kotiin, lapset ilman päiväunia joten unessa ysin jälest jo. Me vietettiin iltaa kynttilöiden valossa.Tänä aamuna pyöräretki ystäville, aloiteltiin liuskekivimuurin rakentaminen ja päiväunille kotio. Unien jälest ruokaa ja lisää pyöräilyä, mummille kahville. Nyt tääl Orituvalla. Palkintojenjako just telkkaris. Tuos nuo lapset riehuu onnessaan ja mä istun ja kirjoitan. Rauhallista. Rento fiilis, jaksaa taas aloittaa arjen pyörityksen. Toivottavasti tää viikko keveämmäl fiilaril ku viimevko.



Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.