6.12.2014

Jotuli

Mikä päivä tänään. Lainasin tähän Marika Ristolan kuvaa Jotulintarhasta. Jotuli on ihana tapa meditoida kävellen..kuljet rauhallisesti eteenpäin, polku johdattaa sinut kohti keskustaa, voit esittää lähtiessäsi kysymyksen, johon saat mahdollisesti kristallin luona vastauksen tai voit vain hokea mielessäsi voimaannuttavaa mantraa esim.. RAK-KKAUS, RAU-HA, jne.. halaat jokaista vastaantulijaa ja katsot silmiin..kiität ja kumarrat heidät tavatessaan. Päästyäsi keskelle, voit kyykistyä koskettamaan kristallia, hiljentyä hetkeksi ja tämän jälkeen jatkat kävelyä ulos Jotulintarhasta. 

Meillä on viikonlopun aiheena "nainen & hormonit" ..käydään läpi kuukautisia, hormonikiertoa, vaihdevuosia, raskautta, synnytystä, rintasyöpää, endometrioosia jne.. tosi mielenkiintoista. Kahvi pahentaa kaikist eniten pms oireita, avuksi siankärsämöä ja salviaa!

Ollaan hierottu toisiamme, nukahdin ihanaa hierontaan, sain itse opetella raskaanaolevan naisen hierontaa. Saimme luennon rakkaudesta ja kuinka sielu pyrkii henkisen rakkauden löytämiseen, näkemään ihmiset pintaa syvemmälle. Saimme kokeilla parijoogaa, katsoimme toisiamme syvälle silmiin, ohi ulkonäön sieluun asti, pidimme käsistä kiinni ja teimme jos jonkin näköisiä liikkeitä, tunsimme toistemme hengityksen, rytmitimme sitä käsien puristuksella. Todella voimakas harjoitus, nauru tuli sydämestä asti kyyneleiden kera.

Meillä oli itsenäisyyspäivän kunniaksi järjestetty intuitiivinen enkelikonsertti, mitä kuuntelimme silmät kiinni. Tämän jälkeen lauloimme joululauluja ja joulupukki vieraili luonamme. Hauskaa! Nyt pikku kävely, iltameditaatio ja ihana yrttisauna.
I love Frantsila <3