6.8.2015

Lampi niin lähellä

Ollaan lomalla tää viikko. Aikas ihanaa, vaik tykkään työstäni kovastikin, niin onhan se kiva välillä irtaantua. Lasten kanssa vietetty ihania hetkiä luonnossa. Mökillä, saaressa, uuden kodin lähellä luonnossa, sielt tuo kuvakin. Pappilankankaalta, ihan suosikkikohde iltakävelylle metsä, puro ja lampi. 

Tänään oltiin jo lähdöss leirintäalueelle Vankkurimännikköön, mut tuplabuukkaus asuntovaunulle esti suunnitelmamme. Otettiin aikalisä ja nyt nukutaan mummelilla ja pepellä päiväunia, kohta Kallen Aution kievarille päiväkaffelle ja sitten laittamaan poikien huonetta illaks kuntoon. Huomenna Puuhamaahan koko päiväksi. Lapset tietty vähän pettyneitä mutta yllättävän hyvin ottivat vastaan muutoksen. Iteltä kyl vierähti kyynel lasten puolesta. 

Mutta..toisaalta ihana olla vaan kotonakin ja saada muuttotavaroita pikkuhiljaa paikalleen. Vankkurissa on venetsialaiset Elokuun vika vloppu ja uus yritys silloin. 

Linon eskari alkaa tiistaina ja Lennillä ihan uus hoitopaikka. Vitsi miten jännää, mut eipähän niitä viel nii kovastikaan olla mietitty, nyt lomaillaan ja kelit meitä suosii. 



Lähetetty Samsung-laitteesta