23.8.2015

Makoisat kasvikset niin läheltä!

Sain kotiin satsin kasviksia. Ilmoitin budjettini, mikä on yleensä n. 30-70e ja sillä sitten kauden kasviksia yms. Kuvassa olevien lisäksi sain hirvenlihaa. Ja voi että kuin ollaan käytettu näitä joka päivä ruoanlaitossa. Mä sain nää keskiviikkona kai. Viel on kaikkee jäljellä. Vihreistä aamusin smoothie. Päivällä kasvikset uuniin, kurpitsaa, porkkanaa, lehtikaali lopuks yrttien kera ja lihaa+ salaattia lautaselle. Välipalaks makoisia tomaatteja. Iltaruoaks vaiks munakas kera yrttien tai voileipää salaatin kera. 

Mikä ilo näist onkaan joka päivä. Ei sitä kaupasta tuu ostettua tollasta määrää viikkoa kohden, ehkä kalliiksikin tulis. Näin kun niitä täs on, nii kyllä tulee käytettyä joka ikiseen asiaan. Haudutin teetä fenkolin lehdistä, laitoin niitä myös salaattiin, ite fenkolia uuniin tai pannulle. Edistää ruoansulatusta, niin ja kaikissa mammateesekoituksissa on yleensä fenkolia, hyvä tuoksu, vatsayrtti sekä tietty rintamaidoneritystä lisäävä. 

Pojat syöneet tomaatteja aamupalaksikin leivän kera..niin makeita ja herkullista, nesteyttävää näillä keleillä. Lehtikaaleista tehty rapeita sipsejä, sopi hyvin myös lihapataan ja aamupirtelööni pari lehvää. 

Kasvikset Lahtuan luomutilalta kotiintoimitettuna tai treffit Oriveden keskustaan yms..kasviksia voi myös tilalta hakea suoraan. 



Lähetetty Samsung-laitteesta