25.3.2017

Kalusteet lyöty lukkoon

Intensiivinen suunnitteluprosessi kalusteiden osalta. Ny ne on lyöty lukkoon, tiloja/kaapistoja taitaa olla yhteensä 9 
 1.Keittiö, 2.Eteinen, 3.Aula, 4.Porrasalunen 5.Olohuone 6.Narikka 7.Wc/Kylppäri, 8.Makkari, 9.Khh. Syksyllä ekaa kertaa poikkesin Katrinin juttusilla ja siitä lähti projektimme etenemään. Viimeviikot tiiviimmin, kuten edellisviikonloppu meni täysin piirtäessä ja miettiessä ja nyt on saatu kaik ajatukset toteutuksen tasolle. Oon niin tyytyväinen! Ny vaan ootellaan muutama viikko.

Mietin et kui talossa kuljen, mihin tipautan postit, että niitä muistaa katsoa myöhemminkin, missä on tumput, pipot, missä kaapissa kalsarit. Mitäs ku meen suihkuun, mihin riisun, missä lasten vaatteet?

Kaik kaapit on ilmassa, liuskekivilattia pääsee edukseen ja on toivottavasti helppo siivota. Keittiön toimitusvko 18, muiden kalusteiden vko 19.

Isoimmat hankinnat ja investoinnit on nyt mietitty, suunniteltu, piirretty ja päätetty, toki vielä sisäänkäyntien suunnittelu edessä, kattolipat, liuskekiven käyttö katossa ja ovilla, niihinkin jo paljon ideoita. Ihanaa tää suunnittelu!! Välillä rasaakin, kun ei het löydy oikeita tapoja toteuttaa, mut kun malttaa antaa ajatusten kypsyä, nii sit ne hyvät ratkaisut tulee itellää.