11.3.2017

Koti <3

Päivä päivältä rupee tajuamaan että tuonne me muutetaan. Lapset tykkää edelleen olla tuol, jaksoivat tänäänkin monta tuntia touhuta majan kanssa, laskee mäkeä ja leikkiä leluilla. Tarjoavat myös apuaan ja heittelivät kaik väliseinäharkkojen palaset tänään kasalle ja ny tuli siistiks sisäänkäynnin edusta. Poikien pitkäaikainen kaveri oli mukana työn touhussa, ihania kavereita noil muutenkin ja voi että kaverit on tärkeitä.
Takka näyttää kivalta, isohan se on ja tumman sävyiseksi tulossa. Lattiaan sommittelin laattoja, tost tulee just hyvä ku ne laittaa vinoon ja kolme eri kokoo.

Siivottiin pihapiiriä, lautojen niputusta, roskien kasausta, auringost nauttimista. Porukkaa poikkes ja parhaillaan tais olla tontil 14 henk paikalla :) 

Tänää oltii aamul luistelukoulussa, si Linon treenit ja kotio kokkaileen. Pojat taisteli hetken taas rajusti ja pistin siivoon huoneensa, hienosti hoitivat homman ja si lähettiin raksalle. Ulkoilu on aina parasta. Vähänki kauemmin sisällä, nii tappeluks menee. Pojat aikaslail samankokoisia, nii aikamoisia matseja käyvät, helkkarin opettavaista. 

Kaveri oli kyläs meil iltaa asti, syötii porukalla ja si saunomaan. Ny nää jätkät nukahti, aamul kiekkopeliin.
Iha huippukiva päivä, ihana! Kaik terveenä ja kivaa tekemistä, hyvää ruokaa ja yhdessäoloa.