17.8.2017

Terveisiä Lalandiasta

Ollaan menossa just nukkumaan, tultiin kämpille vasta myöhään, otettiin kaik irti hotellistamme het ekana iltana, tutustuttiin paikkoihin, syötiin ulkona, ostettiin kaupasta puuttuvat ainekset aamu/iltapalaan sekä huomen illalla valmistettavaan ruokaan.

Toin kotoa mukanani riisipastaa, mausteita, suolaa, inkkarisokeria, aurinkokuivattuja tomaatteja, kaurahiutaleita, chiaa jne.. mutta meil ei oo petivaatteita mukana, ei pyyhkeitä, nyt ollaankin peitelty tyynyt t-paidoilla ja lakanana huivia ja neuletta. Ei hitto en missään nähny et kylpylähotelliin tulis pakata pyyhkeet ja petivaatteet, onneks sentään on pari käsipyyhettä talon puolesta. Huomenna pyyheostoksille. En tajuu kyl et pitäis lentokoneel raijata lakanat hotelliin, ei ees kysyny respas mitään et tarviitteko, yritän selviä tän yön..josko hu sais vuokrattua, respa jo kii.

Hotelli Lalandia on muuten huikee, on leikkipuisto kuten hoplop, vaatekauppoja, ruokamarket, ravintoloita, luistinrata, laskettelumäki, pelihalli, sali, golfrata jne.. taivas kattona. Aikas mieletön!

Huomenna Legolandiaan koko pitkäksi päiväksi, jännä nähä kui pojat jaksaa tän pitkän pvän jälk het toisn samanmoisen. Hienosti jaksoivat p4 parkist kävellä laukkuineen kilsan kentälle päivällä ja hotellin respalta kämpillemme n. 1km raijaten matkatavaroitaan. Tääl on taloa rivirivissä, moderneja ja isot ikkunat ain toispuoleisesti, joten saa olla rauhas naapureilt. Joka talossa porukkaa ja näit pikkutaloi joku 600 vai enemmänki.