22.5.2014

Hulinaa pulinaa


Mulla olis niin paljon kerrottavaaa, mut koska mä kirjoitan sen kaiken ennenkuin unohdan. 

Tänään pojat oli Särkänniemessä hoitoporukan kans. Innoissaan olivat bussimatkoista, eläimistä..tosin Linon kqmerassa oli kuva esim autokorjaamosta bussin ikkunasta otettuna ja jostain särkänniemen seinästä jossa oli fillareita..linon sanoin kvillareita. Tuulimyllykin oli kuvissa ja joku vieras täti Viljan ottamassa kuvassa. Riskaabelia antaa tuon ikäis3lle kamera mukaan mut tais sitä itelläkin olla jo tuon ikäisenä kamera kourassa. 

Tää viikko senkun jatkuu aivan käsittämättömällä hulinalla montulla, hauskaa kun kiire..ei voi kun nauttia ja hymyillä. Ja aina ne rekat samaan aikaan lastauksessa, onneks on kaks pyöräkonetta!! Ja kuskit sano etteivät muista et koskaan olis tällainen härdelli ollut ihan aamusta iltaan. Mutta kaikki on mennyt hyvin!! Ei voi kun iloita siitä et ne kaik palikat nasahtaa just paikalleen!! 

Oltiin sisulisäkisoissa..mul ihania kuvia mut täl puhelimel joutuu muokkaan joka kuvan ennenkuin pystyy lataan tänne, joten ei tuu niitä sillain lykittyä kuin ennen. 

Lenni halus kans kilpailla ja siinähän se visko rakettia yhtä hyvin kuin muutkin ja 60m juoksu meni ihan nappiin ja se onnellisin hymy naamalla.
Ihana!! Lino oli tajuttoman nopee..kyl huomaa et vuos vierähtänyt.

Helkkarin hauska päivä ja ihmettelen miten helkkaris jaksan painaa 5-6h unillani aamusta iltaan..koska mä lösähdän sohvalle..koska mua väsyttää?? 

Tyhjennettiin linon kaa isot kukkaruuiut kaikesta paskasta ja yök se haju..kottareil tavarat pöpelikköön ja sit s3lviteltiin puutarhaletku ja lino auttoi vetämään letkun, kasteli puskia ja pestiin terassia ja ruukut valmiiksi uusia kukkasia. 

Pesin vahingos mun kaikkii perus vaatteita 60 asteessa, huh onneks ei menny miksikään. 

Niin ja esa haki taas tänään lapset ja sain olla töissä, se on nii huikeeta ku ei tarvi väkisin lähtee kesken sirkuksen vaan hoitaa hommat edes lähelle ok kuntoon. 

Tää keli ja nää lämpöiset illat ihan mielettömiä!! Ja naama on ihan likaisen näköinen :) väriä tullut puolivahingos. 

S

Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.