21.5.2014

Nälkä

Ihan hurja päivä takana. .tekemisen meininkiä.  Rekkoja kävi montulla tänään ainakin 13, ei morjes sitä koneiden määrää ja tää ralli alkoi het aamusta ja päättyi kuudelta illalla. Ajatellaan et yhden auton lastaamiseen menee 30 - 60 min nii oli niitä siinä välil jonoks asti.

Toki omaan työnkuvaan kuuluu tietty huolehtia et oikeet tavarat on oikeis autoissa, mutta samalla puhelimen vaihde, yleinen sähköposti, tilausten valmistelu, suunnittelu, pakkaaminen, delegoiminen jne.. kaikkee kivaa ja parasta että saa olla paljon ulkona! Tuleepahan juostua työpäivän aikana näin keväisin ja kesäisin. Olipas kiva työpäivä!

Niin ja kivaa oli sekin et Esa haki lapset ja sain olla vaan katsomatta kelloon, yhtäkkiä kello oli kuusi ja joogaan tuli kiire, sinne suoraan..pojat oli sillä välin ongella Papan kans.

Käytiin syömässä 11 aikaan ja seuraavan kerran söin kotona y siltä. .vähä meni pitkäksi. .tää väli meni niin nopeaan ja juotua tuli paljon suolavettä,  ennen joogaa kulautin kurkusta alas kalaöljyä reippaasti.  Mul töissä eväänä aina voita, tattarinäkkäriä ja kalaöljyä ja tietty suolaa ja magnesiumkloridia.

Iltapalaksi syötiin kauraleipää ja munakanaa kera yrttien ja vihannesten. Paljon suolaa ja pippuria ja kurkumaa sekä viherjauheita ja öljyjä, nami! !

Pojat menee huomenna hoidosta Särkänniemeen! ! Miten jännää ja kui Lino sitä odottanut. Kiva kuulla niiden juttuja sieltä si.

Onkohan huomennakin lämmin..josko sitä shortsit löytäisi kaapista..en vaan mahdu mihinkää niin viimekesäsiin,  eroa semmoset 8-10 kg oho..Vähänkö pelästyin neuvolan vaakal,  mut olo hyvä niin kaik hyvin kuhan ei housut kiristäis : D

S