17.5.2014

Päivä ihmeellinen


Aamulla Lino herätti kuuden aikaan ja valitteli huonoa oloansa. 
Siinä samassa espelle tuli keikka ja eikun puuron keittoon pojan pyynnöstä ja mittaamaan kuume. 38.2 noin aikasin aamulla. 

Lennikin heräs seiskan aikaan ja kauniista aamusta huolimatta loikoiltiin sisällä sohvalla,  kunnes pojat 10 aikaan nukahtivat päikkäreille.  Ihana hetki, siivoilin bikineissä autotallin terassia ja tein sinne pesän suojaan katseilta ja tuulelta.  

Esa haki torilta kalaa ja kun oli syöty, mentiin porukalla pesään puuhakirjojen, eväiden ja värityskynien kera. Vaikka oli varjossa Lino, ei hän kauaa jaksanu ulkona maata,  vaan sisälle meni piirrettyjä katsomaan.  Lenni meni ulos ja sisälle, niinku mekin.  Esa toi meille myös raakakakkua ja juotiin kaffet ulkona.  Huikee loma- ja mökkifiilis.  Ei kelloon katsomista,  vaan rentoa tekemistä ja oleilua. 

Tehtiin poikien kaa terassille telttaan keittiöleikit ja joogailin ja harjoittelin käsilläseisontaa vieres juoden välillä poikien keitoksia. 

Upea keli!!!! 

Kauppaan vietiin pulloja 22eurolla ja nyt makaan terassilla,  odotan et puuro jäähtyy ja sit pojat pesulle ja nukkumaan. Aurinko paistaa meille 23 asti kesällä,  nytkin kai jo 22 asti. Kalkkilaivankapteeni saa kyytiä..tää ihan luksusta.

Lino kuume laski jo lähelle 37 ja jaksanut hetkittäin olla pystyssä ja leikkinyt iltapäivästä. .Jännä kuin hyväntuulinen ja rauhallinen kun normaalisti niin täynnä virtaa ja kiukuttelee niin kipeänä todella erilainen.  Lenni on pitänyt huolen Linonkin puolesta huutamisessa ja rähjäämisessä. .Toki ollut ihmeissään kun "hanskoja ei tarpi,  pipoo ei tarpi, haalaria ei tarpi... 😁

Harmiksi tänään Linon kuumeen takia jäi isot juhlat väliin Sääksmäellä. Hääparia onnisti säiden puolesta!

S

Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.