26.9.2016

Migreenin hoitoa

18 vuotta vaivannut ilkeä migreeni vie välillä petiin. Pyrin aina hoitamaan kohtaukset lääkkeettä, joskus ei todellakaan mahkuja mut jos het yrittää, nii voi onnistaa. Aamulla het sängyssä peukalot kallonpohjaan ja kovaa hierontaa niska/pääalueelle. Astangajoogaa, liikettä, käsien pyöritystä. B3-vitamiinia reilu määrä sisäiseti, piparminttua ulkoisesti kipualueille ja löysin sinappilaastaritkin viel, ne 10-15minuutiks. Lisäs kyl tehokkaasti verenkiertoa.
Ruokaa, suolaista ja makeaa sekä tippa kahvia, ulkoilua koirien kanssa. Aamupäivä oli karsea, en meinannu jaksaa edes kävellä puolta tuntia, kuukauden kurkkutulehdus on vienyt myös voimia, mutta migreeni vie toimintakyvyn. Sitä vaan pyörii ja kävelee, kun ei kivulta pysty olemaan paikallaan, iltapäivällä rupes helpottamaan.
Migreenilääkkeet ovat tehokkaita, mutta tekevät pöhkön olon ja kaikki lääkkeet vaurioittavat maksaa ja oravankehä olis helposti valmis. Kohtauksia tulee n.2-8 per kk, kesto 12-48h. Tän kans on oppinut elämään. Huolehdittava pitkistä yöunista, säännöllisistä ruokailuajoista, hartialinjan liikkuvuudesta, leuan rentoutus, stressin poisto jne.. Alkoholia vältettävä ja kaikkia hajuja.
Tänään meni ohitse näin, joka päivä olen onnellinen jos saa olla kivuitta. Migreeni ja synnytyskivut ovat verrattavissa. Apua olen saanut akupunktiosta, alexander-tekniikasta, ayurvedasta, vyöhyketerapiasta jne..
Maailma ja elämä tuntuu niin helpolta kipupäivien jälkeen. Terveys on kultaa!