16.9.2016

Villamyssyt, villakissat ja villakoirat

Pehmolelujen on syksyn myötä tullut kylmä. Linon nalle pukeutui pojan omaan vanhaan 48cm vauvavillahaalariin, kettujen hännät lämpenee ny tumppujen ansiosta, angrybirds pukeutui vauvamyssyyn, kaulahuiveja, töppösiä ja lapasia. Ihana hoivata ja pukea pieniä tärkeitä unikavereita. Nyt unikaverit valtasivat tyynymme! Masi toimii usein myös Linon unikaverina, haluaa kerrossängyn yläsänkyyn poikaa nukuttamaan ja vinkuu hissipalvelun kun poika unessa.
Tosin nyt ollaan mammittu porukalla isossa sängyssä kun ollaan oltu Lennin kaa vähä kipeitä, yskitty keuhkot pihalle ja yöt olleet levottomia. Diagnoosini kurkunpääntulehdus parani 17.kipupvänä.. Aika monta päivää oli kurkku tulessa, ekal vkol kävin lääkäris ja siitä kahden vkon pääst uudelleen ku ei ollu helpottanu, mut ny on suht hyvä olo ja ei tää kipeys oo voimia kauheesti vieny, töissä oon ollu, kipu vaan välillä kova.
Lemmikkien salainen elämä.. Just varattiin liput sunnuntain näytökseen, jee!
Rakennuslupahakemukset tänään viety, helpotus, ny ollaan suunnittelus jo aikas pitkällä ja kaik näyttää vihreää valoa, jännää. Pian saan päätöksen. Tajuttoman hienoa oppia seuraavan vuoden aikana rakentamisesta käytännössä, teoria ei ookkaan mua varten.
Sadonkorjuutapahtuma Pohjalan tilalla huomenna, hieno tapahtuma tulossa!!