11.1.2017

Myrskytuuli

Yöllä oli ollu melkosia puuskia, vaik pressut oli sidottu naruin, oli renksut revenny ja pressut purjeina, kattohuovista osa irronnu/revenny, joten aamu oli melkosta vääntöö. Pekan Puun pojat laitto katon kondikseen, hurjan näköistä kun siel kiipeilivät harjalla, Jaska tuli avuks kans ja toi lainaks lapetikkaat, joten pressujen pääl ny liikkuminen mahdollista ja pysyy tuulen voimat hallinnassa. Sydämellinen palvelu, kiitos. Katto ny toivottavasti kestää seuraavat puuskat kunnes valmistunee.

Ikkunoita päästiin asentamaan eilen ja tänään eteni vauhdilla, isoinkin ikkuna talkoovoimin käsivinssillä. Ikkunat on nii makeet! Ja mun perhe ja ystävät aikas hukeita.

Tero Ollikainen eli vastaava mestari kävi toteemassa et kaiks on hyvin ja nopeesti on hommat edenny. Vähä mietittiin tulevaa värimaailmaa ja pintamateriaaleja yhdessä, kuuntelen mielelläni ammattilaista ain kaikes et kui kandee tehä.

Lapset rakenteli majaansa ja kyl ne nii hienosti jaksaa tuol raksal olla ja pysyvät tarvittaessa kaukana jos jotai on tekeillä. On yritetty pitää roskat omassa kasassaan, jotta vältetään astumasta naulaan ja pysytään pystyssä.

Huomenna jatkuu! Mukavaa työskennellä ulkona, paitsi kohtahan saadaan jo lämmöt taloon! Puhallus siirty ens viikolle.