21.1.2017

Omat juomat

Nuorempi poika himoitsee vihersmoothieita ja itetehtyjä mehuja, suuttu ku tein iltapalaks marjajuomat ja halus vihreetä eikä punasta.
Sai mehustaa lempijuomaansa, ei kai voi kieltääkään :)  3 omenaa, 2 kiiviä, 2 päärynää ja yks porkkana, öljyä ja suolaa ripaus. Kiva ku teki, tänää namipäivänä ja synttäreillä käyneenä poikaset vetäneet överit sokerista.
Nukuttii 9h unet viimeyönä ja juma tätä energian määrää ja onnellisuuden tunnetta ku saa yhdet kunnon yöunet. Olisko elämä näin kivaa ain ku malttais nukkua, ehkä, ehkä ei. Ollaan muutettu tällä viikolla muoria, hän jäi leskeksi kesällä yllättäen ja on kokenut hurjan elämänmuutoksen, nyt muutto pitkäaikaisesta kodista uuteen pienempään. Muori on siel ny ekaa yötä ja jäi kaipaamaan totuttua lauantaisaunaa. Tarttee hakee muoria saunomaan jatkossa meille muille.
Asia joka vaivaa mieltä välil on tulehtuneet silmäluomeni, olleet koko talven, atooppista ihottumaa kaiVaik ressiä on välil paljon, on elämäni kevyempää ja onnellisempaa ja rauhallisempaa kuin koskaan. Vuosivuodelta vaan paranee ja onnellisuuden määrä kasvanee, vaik kovia kipupäiviä niin henkisesti kuin fyysisesti edelleen mahtuu kuukauteen 3-4 kpl.
Oon iltaihminen, niinniin ilta enemmän kuin aamu. Haluan nukkua ysiin ain ku mahdollista ja iltaa kohden energiatasot nousee. Siivosin koko illan, lauantai-illan ja toki touhuttiin samal lasten kaa ruokaa ja leluja, pelejä, mut en ikinä haluis siivoo aamul tai päiväl. Energiat rupee kohiseen korkealle puolest päivää ja parhaimmillaan töissäkin kahden ja kuuden välissä. Kotosal illal parhaimmillaan ja toimeliaana ysist puoleen yöhön. Miten kukaan voi koskaan elää mun kaa, yökukkujan, aamun torkkujan. Jooga on ainut ihana syy aamulla herätä seiskalta.
Kiva saada ajatuksia tänne päiväkirjaan, joskus kun ei oo fiilistä kirjottaa viikkoihin, nyt on aikaa ja energiaa.