9.1.2017

Toisel puolel kattoo

Lämmin keli, mut kompura ei halunnu enää lähteä toimimaan, hieman viivästytti aamun alkamista, mut hyvä päivä täst tuli. Ite menin raksalle vast iltapäiväst. Liuskekivimontullamme on joululomat eli toisin sanoen kesälomat lusittu ja nokka kohti kevättä. Oli kiva nähä kivimiehiä kaffella. Ihana uusi vuosi alkaa, uudet toiveet ja tavoitteet.

Katto sai toiselle puolelle paneelia ja kolme rullaa huopaa, oon ihan fiiliksissä katolla, ei enää tajua et hitto yks harha-askel ja tippuu, aattelin kyl Räikköstä tänää et kui formulois joka sekunti tulee keskittyä täydellisesti ja yritin samaa, muistais ees miettiä jokaisen raajan liikkeen harkitusti, jotta pysyis tellingeillä.

Taivas oli ihan huikeen kaunis ja 4 peuraa juoksi pellolla, huh miten upea näky, yks pikkunen isompien joukossa. Paneelit ei taida ihan koko kattoon riittää, mut tehään ny mahd pitkälle, puhallusvillat yläkaut keskiviikkona.

Tykkään olla työmaalla, päiväst toiseen, olla ulkona, roudata, tehdä fyysistä työtä ja keikkua telineillä, haluun kirjoittaa ajatuksiani tänne muistiin, pahan päivän varalle, joita onneks on ikää myöden yhä harvemmin : )