25.2.2017

Hiihtolomalla lauantai

Tää päivä oli ainutkertainen, kerrankin meni kohilleen ku viimeks jouluna mökillä ja ny tääl pari päivää ja saatii huippukelit!
Mä oikeesti yritän hiihtää vaik ei ollenkaa oo mun laji. Itelläni vapaan sukset ja Annen äidilt sain perinteiset lainaks.. joo ja muistin ottaa tuon pidikkeen pois ennen lähtöö.

Sportias laittovat mun luistelusukset kuntoon ku monot kävin hakemassa ja kyl juma ne luistiki. Huomenna taas, mukavaa se on, mut otan kyl ny tosi iisisti ku mul määräys kaularankalääkärilt antaa niskojen palautua, suurta rasitusta tai venyttelyä ei saa ny harrastaa. Jalat vaa töihin.

Lapset tuli mökille perästä ku olin saanu pirtin lämpöseks. Tää on nii rakas paikka ja Vaarin kädenjälki on kaikessa. Miten rakas hän onkaan edelleen, kyselen kaikkee mikä mieltä askarruttaa, uskon vahvasti että hän jollain tavalla on edelleen läsnä välillä edes.

Haluan olla isona ku vaari, kalastella, pilkkiä, ajella latuja, rakentaa, muurata, lukee sanomalehtiä, kirjoja, saunoa, käydä avannos, huolehtia ja kuunnella kaikkia läheisiä, auttaa jokaista, omata suuri viisaus, rauhallisuus.

Ihana olla mökillä <3