11.2.2017

Ituja ja selleriä Prismasta

Poikettii kotimatkalla Lennin kaa hakees sen toivoma synttärilahja, makso ite osan ja mä lupasin lahjaks parikymppiä sekä järjestää pojalle kemut.

Prismassa siisteintä on HeVi-osasto, ituja, itusalaattei, selleriä, kaikkee löytyy luomuna. Selleriä ei kannata kypsentämättömänä syödä tavis ulkolaisena vaan sen kerran ku ostaa on luomu siinä hyvä. Kun taas avokadois ei nähdäkseni luomulla ja taviksella kovinkaan eroa. Saa korjata.

Napattiin myös pari gluteenitonta leipäpussia. Toises riisitattarileipää ja toises kauratattaria. Jumantsuikka mitä kaikkee siel isos kaupas onkaan, mut en mä osais juosta mun pikkujuttujani noin isolta alalta ja tykkään Oriveden kylän kaupoista, just sopivan kokoisia ja valikoima hyvä kokoon nähden. Kiva käydä ruokaretkellä ja jos olis oikeen joskus aikaa tutkia mitä kaikkee onkaan!!

Tänään hyvin kasvislihapainoitteinen ruokavalio, vihersmoothie +kahvi, lennin leivän välistä munakas ja salaatit, salaattia ja lihapataa +kahvi, uunikasviksia ja kanaa ja ituja. Jes.

Oktonauttien hintatasoo tsekkasin, ostettiin joku 5v sitten noi kaik pikkuhiljaa Euroopasta ku ei ollu Suomes viel ja ny voitais ne myydä pois.