27.2.2017

Mökkievästä

Ollaan lomal viel pari päivää. Lomal on ihanaa laittaa ruokaa rauhassa ja vaik vähä panostaakin siihen. Lidlin hihna näytti nii hyvältä, kasviksia, yrttejä, munia, härkistä, hedelmiä ja raakasuklaata. Lauantaina pari pellillistä uunikasviksia, joita voi heittää munakkaaseen yms kaiken muun sapuskan kaveriks muinaki pvinä, sunnuntaina jauhelihakeittoo, kuullotin mausteita, yrttejä ja kasviksia öljyssä ennen soppaan lisäämistä, tulee maukkaita ja keitto nii hyvä tapa saada lapset syömään kasvisvoittoisesti.

Tankkaan pakuria ja magnesiumia ja b-vitoja +Frantsilan detoxia ihanan kaivoveden kera. Ystävänpäivä- teemainen punaviini hyvää ja pullo niin kaunis, ei mulle kyl viini maistu ku ehkä pari kulausta iltaruoalla, mut monasti seki jää lasiin, ajatus kiva. Omenaviinietikkaa kaipaan veteen ruoalla. Aamul suu täyteen yrttejä ja hampaat saa mehustaa viherjuoman + chlorella ja spirulina puristeet ja sitruunaa. Keho huutaa vihersmoothiee, mut menee se himo persiljaa ja sitruunamelissaa mussuttaen.

Helmipuuro iha taivaallista pitkäst aikaa!!