16.4.2014

Haaveena videopäiväkirjailu

Olisko niin mahtavaa kun saisin videoitua arkipäiväisiä hassutteluitamme nauhalle. Ei olis nyt hullumpaa katsoa videoita omasta lapsuudestani, mut niitä ei lme, onneks kuvia sitäkin enemmän.

Tänäänkin kun oltiin liiksan leikkipuistossa ja mentiin laitteesta toiseen, kiipeiltiin verkossa, hauskinta oli keinua siinä perhekokoisesaa hämähäkkikeinussa ja ottaa seisovilleen vauhtia, niinkun lapsena rengaskeinussa. Huippukivaa leikkiä ja tuo setti kun olis pikakelauksena videolla, lapset läks puistosta niin nätisti vähän ennen kasia hokien 'annen äitille, annen äitille' ..niin mentiin mahlaa viemään ja sen jälkeen ajelulle katselemaan oriveden uusia taloprojekteja, joita oli yllätyksekseni tullut taas ihmeesti lisää sinne kaupinrinteen perukoille.

Mulla on myös projektina mennä nukkumaan ain ennen puoltayötä..oikeesti yritän, mut miten rakastankin näitä öitä..

Sain olla tänään ihan rauhassa töissä, siis ilman kelloa katsomatta, kun aina tulee kiire lähtee hakemaan lapsia, tänään en edes hakenu ruokaa, vaan nautiskelin marjaanan valmistamaa siemenleipää ja omenoita Rapen kans..hän ollu montulla töissä yli 15vuotta, iältään lähellä eläkeikää tai en mä tiä mut elämänkokemusta löytyy.

Esa oli lasten kaa kotona ja sain kotiutua vasta pikku pakkosen jälkeen, niinku Lenni sanoo.

Lino muuten tekee pahojaan ja paljon, vaik tää lasten ikä kaikin puolin niin lasten leikkiä verrattuna vauva-aikaan. Nyt saa nukkua ja sekin itest kii ja pirteenä selviää vaik mistä kommervenkeistä. Kummatkin kokeilee allthetime rajojaan, ei tässä voi kun ihmetellä miten ne kaikkee keksiikin..majakka ja perävaunu, päät kolisee.

Vähä on vattas möyriny, mut työkunnossa, jes! Toivotaan et kaik pysytään terveenä! Pääsiäisenä mökillä käymään.

S