12.4.2014

Kuukaus män

Taas yllätti tää migreeni ihan totaalisesti. Eilen alkoi hyvin voimakkaana ja tänään senkun jatkuu ja olo on melkosen karmee. Kuukausihan täs kului, välissä olikin jo niin hyvä olo, et kyl tää kipu yllätti.

Olen onnellinen kuitenkin noista kivuttomista ja niin kevyen tuntuisista viikoista vaik haipakkaa menemistä ollut niin hauskaa kun ei ole kipuja rasittamassa matkan tekoa.

Nyt särkylääkkeen voimin töihin, kuulostaa kamalalta, tiedän, yök. Joskus näin.

Mutta hei miks rupesin kirjoittamaan niin suloista oli se kun menin makaamaan sängylle kippuraan ja Lenni huhuilee "huhuu äiti, huhuu isi, huhuu äiti" Kerroin et äiti huilaa tääl ku pää on pipi..kohta Lenni kipittää syli täynnä kiviä ja istuu viereeni. Purkaa 8kpl nyrkin kokoisia (Lennin nyrkin-aikuisen nyrkin) kiviä peiton päälle ja rupeaa hieromaan vuorotellen jokaisella kivellä päätäni.

Ei olla ikinä leikitty noilla kivillä, niihin ei oo edes koskettu kun on ollu koristeena tarjottimella. Mistä ihmeestä sai idean hoitaa niillä ja kuinka pehmeesti sen teki..vähän jo jännäsin et kui monta naarmua mun poskissa ja otsassa tänää viel onkaan.

Lenni jatkoi kivi toisensa perään ja käänsi mun toisen puolen kasvoista esiin ja sama hoito sille puolellekin.
Ihana!!! <3

S

Niin ja tuo koru on ystävämme nettikaupasta koruklubi.fi