20.4.2014

Lylyn luonnos

Tänään ihmetelty tätä kui koko suku änkee yhteen pieneen mökkiin ja sit hengataan porukalla. Hauskinta täs on se että lapset viihtyy ja aina joku jaksaa niitä leikittää. Porukal tehdään yks ruoka päiväl tai muorihan siitä vastaa, sit me nuoriso tiskataan ja hoidetaan illan grillailut. Siis että kui kätevää kun kaikille jää myös sitä vapaa aikaa kun hommat jaettu. Himas ku laittaa 5 ateriaa päiväs viikonloppuna ja siivoot jälkiä jos siivoot niin aikaahan se vie. Tää on mieletöntä lomaa ja ulkona olon määrä ihanteellinen.

Koiratkin on niin väsyneitä illasta että makaavat reporankana. Aamusta jaksaa taas haukkua.

Tukka on niin pehmoinen järvivedestä, taidan ruveta keräämään sadevettä päänahan huuhteluvedeksi. Himas kaik vempeleet ja joo kuulostaa hullult et sitä haaveilee sadevedestä, voi kun olisikin joku sadeveden kerääjäjärjestelmä, siis että ränneistä vesi käsien pesuun ja suihkuvedeksi kuten pönttöihinkin. Eihän missään muualla tarvi olla puhdistettua kun keittiössä.

Tänään illalla grillattii, ihan kesäkeli, ei edes paleltanu yhtään ja muutama hyttynenkin pörräs. Meil oli Herefordin ulkofilettä ja pippurikermakastiketta sekä makkaraa, eikä mitään muuta :)..siis kasvista tai salladee, tääl nii hyvin syöty et keep it simple kaik ja helpol mennään.

Aamuks mul on vihersmoothieaineet, monta nippua yrttejä kuten persilja, sitruunamelissa, herneenverso, kuivattua voikukkaa, siankärsämöö, nokkosta, lisäks lehtikaalta, oma sekoitus siemeniä, mahlaa ja suolaa.
Hyvä setti aamulla kossuhuikan jälest kera kalaöljyn ja vitamiinien.

Joo ja virallisesti mun sokerilakko lopou viimeviikonloppuna ja nyt on melko ähky vedetty täl vkoa herkkuja, huh. En silti pysty paljoa syömään ja mitää keksei ja kakkui ei tee mieli, mut suklaa tietty aina houkuttaa. Jos tää suklaanhimo ei helpota, vedän taas tiukan linjan, on helpompaa olla syömättä kuin yrittää syödä muutama.

Annen kaa nähdään hu jossain mis silloin ollaankin. Ihanat pitkät vapaat, mieletön loma!

S