19.4.2014

Tänää tällaista

Puolilta päivää mökille ja voi miten pojat riemuissaan. Lino varsinkin odottanut tänne pääsyä koko kevään ajan. Heräs aikasin aamulla pakkaamaan reppuunsa uuden kirjan ja nallen. Ihanaa siis vihdoin tulla tänne ja viettää lomaa ilman arjen aikatauluja.

Siivottiin maja, josta löytyi n.20v vanhoja legoja ja muita aarteita. Meil unohtukin kynät ja puuhakirjat kotio nii, tässähän tää ilta meni legoist rakennelle junia jotka kulki junaradalla, sekin hieno palapeli, jota voi muutella tarpeen mukaan.

Koivusta oli vrk aikana tippunut 6-7litraa mahlaa ja sitä oon juonut litratolkulla, Lenni tykkää kans, mut Lino tankkaa vesipulloaan kaivovedellä, mikä sekin ihanaa.

Saunan lämmitin ja kun puita lisää koppaan hain niin puolikas seinällinen halkoja tuli päälle ja ei muutakun talkoot itekseen käyntiin ja uutta matalempaa ladontaa, mun kasat ei pysyis pystys, mut kyl pelästyin kun rupes lakoamaan kahest nurkkaa samaan aikaan.

Poikien kaa käytii saunassa ja mikä mukavaa nii pojat siirtyi pesun jälest ylämökkiin jossa Pekka leikitti heitä sen aikaa kun Esan kaa saunottiin. Ei oo taidettu vuosiin saunoa kiireettä kun tää nuorempi ollut melkos kii meikäläisessä ja huutanut ylämökis aina mun poistuessa niin että saunalle asti kuulunu, mut nyt leikki niin hienosti ja äite sai saunoo rauhassa. Eli on tuo saunassa käyminen tullut taas uuteen arvokkaampaan arvoonsa, parhaat löylytkin aina tääl Lylyys.

Kotio mennäänkin sitten jo viettämään loppupääsiäistä, täältä mökiltä hyvä aloittaa, tää niin rentouttava paikka.

Muori se jaksaa tehdä meil kaikille ruokaa, ei voi ku olla ihmeissään ja kiitollinen.

Ihan mieletön loma jo nyt vaik sitä takana vast alta 12h :)