8.7.2014

Isossa altaassa

Ollaan vietetty muutama päivä mökillä, kèlit niin kohillaan.
Lino opetteli tänään uimaan itekseen järvessä pelastusliiveillä. Vesi on suloisen lämmintä 22-24° Lenni on kulkenut nakupellenä aamusta iltaan, kuseksii matkoillaan enemmän ja vähemmän puiden juurille, välillä just keskelle kulkureittiä. Lino käy vaihtelemassa vaatteita shortseista ja t-paidasta uikkareihin..on säädyllisempi kuin veljensä : )

Esa tuli tänne taas töidensä jälkeen viettämään iltaa ja saunottiin koko perhe pitkän kaavan mukaan. Tää eka lomapäivä ei oo ollu helppo, jouten on vaikeaa olla ja kun tekemistä olis, nii ei vaan huvita, hoitoja saisin tehdä vaik joka päivä yhden ja veneen suunnittelin pestä ja mattoja on pilvinpimein. Hyvä se on huilatakin ja tänään siis se ristiriitaolo ku ei tiä mikä itselle ny hyväks ja keskityinkin yrttien keräilyyn, lasten hoitamiseen ja puuhasteluun. Aurinkoon on siirrytty vasta illalla, nii ei tarvii pelätä palamista. Lapset nauttii, tääl on porukkaa muitakin, on pelejä, mönkkäri, mopo, puuhakirjoja, palomieslelut, järvi, hiekkaa, metsää, käpyjä, kiviä ja poikien keräämät kivikokoelmat järvenpohjasta. Lapset on auttaneet ratamoiden keräämisessä ja pessy vaarin kans autoo ja mönkkäriä. Pelannu sököö ja rulettia ihan oikeilla pelinappuloilla. Tapelleet tietty keskenään, sitäkin upeammin leikkineet ja olleet meidän aikuisten syleissä kumpikin. 

Yhteiselo on hienoa vaik vanhukset jo väsyykin tähän hulinaan vaik pihalla ollaan niin sotkuahan on ja tavaraa ympäri terassia, onneks siel eikä sisällä. Katotaan kauanko tääl ollaan hässäköimässä viel : ) 

Uiminen on niin ihanaaaaa!! 

S


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.