31.7.2014

Pikkuneidin varpahaiset

Tämä kuvassa oleva reilun vuoden ikäinen tyttö oli vaatinut omatkin kyntensä lakattavaksi kun siskollakin oli.. ihania tyttöjen juttuja <3

Hyvää Iltajuomaa.. pakuriteetä haudutettu joukkoon kamomillaa, pikkasen ruusuolaa ja hunajaa sekä 1 rkl koskenkorvaa puhdistamaan kehoa. 

Lankasin ja putsailin hampaitani pitkästä aikaa, miten tuntuukin suu puhtaalta vaik ei ollu edes viel harjaa nähnyt. Joten jos ei muista tai jaksa langata niin kokeile jättää joku kerta harjaus pois ja tee pelkkä lankaus. Veikkaan että otat sen rutiineihin tän testin jälkeen. Tosin mulla taitaa nykyään jäädä pariin kertaan viikko. 

Oltiin tänään 5v synttäreillä ja meille tarjoiltiin just vasta valmistuneita lättyjä, herkullista!! Lapsilla oli kivaa nähdä toisiaan, pomppivat trampalla, keinuivat, juoksivat pihaa ympäri ja kun alkoi sataa, leikkivät he sisällä junaradalla. Ihmetyksekseni sain pitää pienempiä sylissäni kun omia ei paljoa helmoissa näkynyt eli ei voi kun ihmetellä et lapset kasvaa ja eivät olekaan kokoajan jalas kii. Hieno fiilis, silti kotona taasen istuvat syykyssä, mut kivaa että pystyy keskustelemaan muiden kans melkosen rauhallisis merkeissä. 

Stella ja Sagakin poikkesivat synttäreillä..nää on sennin ja maiskin koiria..kirjoitetaan koirien nimet isolla ja ihmisten pienellä..

Stella on ihan uus tulokas, söpö pikku hauvavauva, ihana. 

Unet jää jälleen lyhyiks..mua kun ei väsytä tähän aikaan, päiväl si väsyttääkin paitsi jos pysyy erossa viljoista, sokerista, lisäaineista ja kahvista niin eipähän väsytä. Tänään söin jäätelön ja tunti sen jälkeen meinasin tipahtaa mut onneks meni pian ohi, kauhee olo, huomen muistan ton listan ja jos kahvii joisin niin sydän pomppais kai rinnast ulos. Vettä ja suolaa vaan nii eiköhän taas jaksa. 

Tein tänää illal astanga harjoituksen youtuben siivittämämä, sielt löytyi ihania harjoituksia ja niitä sit treenaan kun espe kuopiossa ja mun harrastusmahdollisuudet melko minimissä. 

Eilen olin salilla pari tuntia ja jännään et huomennako jysähtää lihakset tukkoon, toiv ei. Salilla pyrin käymään pe aamuisin kun lapset viety hoitoon, ennen töitä lyhyt napakka treeni. 

Kaikkee sitä on tullut mietittyä jotta muutoksesta selviää. Täs ny taas muutama päivä harjoiteltu isittä kun mies ollu maastopaloissa ja oltu keskenämme. Yleensä isi nukuttaa pojat..se se kai suurin muutos tulee olemaan et ei oo mul sitä aikaa tehdä kotitöitä. Opeteltava tekemään ne aiemmin illal vaik just virkeimmilläni oon 21-23 ja imuriin on helppo tarttua silloin. 

Tällaisia ajatuksia nyt tänään. 
Pojil viel kaks päiväkotihoitopäivää ja tää vko menny hienosti vaik Lenni sanookin et 'mua pelottaa' ..tädit kuulemma..?

Kivaa tää arki ja kaikkee ihanaa ollu tänä kesänä ja töis kivaa ja ens viikol loma..niin ehdin sit nukkumaan nää univelat : )

S


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.