4.9.2014

Omena päähän

Hain pojat hoidosta, käytettii koirat kotona ulkona, eväät eli voipaketti, näkkäri, banaania ja smoothiet mukaan ja parturiin. Linon tukka leikattiin lyhyeks. 

Pojat kiikkas riippukeinussa niin että omenat varisi suoraan päähän.

Sain mukaani pussillisen omenoita, nipun salaattia ja lehtipersiljaa.

Sisulisäkisoihin..renkaanheitto ja juoksu. 

Kauppaan ostaan koirille ruokaa..kotipihaan..sisälle laittaan perunat kiehumaan ja sit kannoin tavaraa autosta. Pyykkikone päälle.. Lennil tulee tippa housuun joka tunti ja hoidosta tulee 2-5 housut kalsareineen pesuun. 

Pojat katto videoita ja sain pienen hetken istahtaa terassille heittelemään koirille kumiankkaa ja frisbeetä. Mummeli poikkes hakemaan puhelintaan ja piti Lenniä syykyssä jotta sain tehtyä ruokaa..kalaa ja kermaviiliä jotka siis lähestulkoon oli jo valmiina. Keitettiin tutit..on ne viel vaan nii helkkarin tärkeitä, kotona, hoidos ei syö lainkaan. 

Ruoan jälkeen pojat innostu viel ulos eli kasin jälest..sain siivottua keittiötä ja purettua myös toissapäiväisen kauppakassin. Pojat tappeli, puri ja repi toisiaan tukasta..vein jäähylle ja pyysin et täältä ei lähetä ennenkuin on halattu ja pyydetty anteeks..istuin vieressä ja vahdin.

Meil oli jädee piiitkästä aikaa kun sain pakastimen nimpparilahjaa..käytiin eka suihkus ja sit yökkäri päälle jolloin sai kipon kouraan. 3rkl ben&jerrysiä jokaiselle..parasta. 

Koirille ruokaa..riistaa uunissa, perunoita, voita, öljyjä ja nokkosta. Lenni kakkas housuun..puhtaisiin silkkihousuihin. Lentsikkapaitakin oli väärä..levitteli mummin silittämän paitanipun lattialle ja valitsi uuden lentsikkapaidan. 

Pestiin hampaat oikeen nätisti sillä ehtoo et sit pääsee pikkaseks aikaa viel leikkiin. Nukkumaanmeno mul viivästyy ain kymmeneen..mut ny kaik tehty ja kippaus vaan sänkyyn ja eipähän kauaa tarvi silitellä kun unessa ovat. Kaik aika hyödyks..ollaan me välil menty jo puol ysi mut ei noi ennen kymppiä nukahda..ny saan tehtyä kaikkia hommia täs mitä en kai jaksais enää myöhemmin. Tällainen päivä..kiva päivä mut onhan tää välil vähä suorittamista vaik kaik asiat on mukavaa nii eipähän täs ehi hengähtää. 

Nukun enemmän nykyään kun ennen..se hyvä puoli ja siks en oo tännekään öisin kirjotellu. On nukuttava 7-8h et pärjää poikien kaa. 
Tällain hengähdän ennen kun mennään sänkyyn soittaan isille. Lapset tuhlaa viimesiä energioitaan ja ovat tietty aina onnellisia jos ei ihan viem tarvii mennä nukkuu..saan tehä iha rauhas puoltuntii asioita. 

Syliä pojat kaipaa paljon ja meil on sovittuja syliaikoja sohvalla kumpikin vuorotellen. Niille on kysyntää. Ny kohta kummatkin omiin kainaloihin ja si mä kyl viel nousen hengaan vai pitäiskö vaa nukahtaa kans.

Viikot menee nopeaan ja Esa tulee jo huomen taas. Viikonloput niin ihmeellisiä kun mulla vapaus. Viikon päästä taas Frantsilaan viikonlopuks. Ny isivaarin talkoot. 


Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.