31.1.2011

tonttu uunissa?

Aloitin synttärilahjaks saamani padan käytön helpolla makaronilaatikolla! Kana-kasvispata yrttien kera olis ollu unelma, mut kotoa ei löytyny ku jauheliha, munat ja makaroni, mut tästä perusruoasta esaki tykkää! Ystävät lähetti viestiä, niillä egyptis kaikki hyvin ja lentävät aikaistetusti huomenna kotiin. Mun mielestä hurjaa ku ei sielt saa rahaa mistää, ja hotellist jotkut ruoat loppu ja vesipullot, onneks niil on käteistä mukana, että saavat kaupast vettä. Sini

ketkupolkka

Potkukelkalla neuvolassa. 1v 3kk mitat 9300g ja 77,5cm. Huomenna alkaa hoito ja meidän iha uudenlainen elämä, en kyl osaa ajatella sitä viel tänää, huomen vasta sit.

Nyt mennään nauttiin Linon kanssa yhteisistä päiväunista, oltii valveilla pari tuntia viime yönä ku yritin et olis pärjänny ilman maitoa, mut ei nukahtanu takas eikä itku hellittäny, lopulta hellyin, mut uni ei silti tullu ku vasta tunnin päästä. Seuraaval kerral haen maidon heti, jos saatais sit jatkaa nopeammin unia.

Mittautin rauta-arvon, jos se oliskin ollu pääsyy väsymykseen, mut oli hyvä 136. Esa teki eilen pizzaa ja söin sitä äsken pari palaa, ihan mielettömän hyvää, en yleensä pizzast tykkää, mut nyt kyl oli onnistunu ku niin ohut pohja ja paljon täytettä, jauhelihaa, ananasta, paprikaa, homejuustoa +hyvät mausteet. Taidan soittaa muorin leikkiin Linon kaa ku herätään, haluisin vähä siivota kotona ja oppia pitää paikat kunnos, ku arki alkaa, mut miten miehen saa opetettua kans?

Sini

Epyktin matkaajat

Ystävämme, jonka luona olimme Egyptissä, on tulossa tiistaina kotiin. Toiset ystävämme ovat parhaillaan lomalla sharm el sheikis, en tiedä heidän tilanteesta vielä mitään. Matkuskielto tuli eilen myös lomakohteisiin. Toivokaamme että tilanne jollain tapaa rauhoittuis pian! Sini

M&M on kyl Hurghadas ja nyt turvallisesti kentällä :) Kaikki hyvin heilläkin :) On se kumma, et minne me vaan mennäänkin niin saadaan koko maa sekasin. Epyktin meno tosin nyt jo vähän liian villiä. Argh.
Anne

Mira viel sano mulle Viljan synttäreil et menee sharmiin...??
M&M oli kyl Sharmissa! ;)

Sini

Joo, ne oli siellä, myönnetään, en tiedä miten olin ihan varma et Hurghadassa :)
Anne

30.1.2011

suksilla Suomenlinnas

Kaunis Helsinki

Täs on kuvanlaaduissa tasoeroa..:) Senni&Roope vs. Helsinki

Multimedia message

Mummilta mummuille! Hain Linon just mummilta hoidosta ja tultii iso-mummulle lätylle ku eilen jäi lätyt mökillä paistamata sähköjen vuoks. Täällähän oli tietty myös Linon mummelikin, Roope koiran kanssa, tässä kuvassa koira mammii siskon kainalossa.

Sini

Lauantai on mökkipäivä

Olin siis eilen Linon kans mökillä Lylyssä, lähdettiin kotoa puolilta päivää pitkän aamiaisen jälkeen ja ehdittiin kuitenkin viel valoisaan aikaan ulkoileen siellä. Sisko oli siel kans ja lähdettiin lenkille, sil oli ajatus mennä kyläkaupalle mehulle, johon 5km ja sit takas, me Linon kaa satettiin vaan kilsa sinne ja takas, kun poika nukku vaunuissaan terassilla ja mummu ja vaari ikkunan takana vahtimassa, päätin itekin pistää lenkkarit jalkaan, mitkä oli jostain syystä sattumalta siskon autossa.

Otin Masi-koiran mukaan ja vitsit mikä autuus yksin ja kevyillä kengillä juoksemassa.. no en mä jaksanu kauheesti juosta, ylämäet pitkää kävelyaskelta ja alamäet ja tasaset hölkkää. Olin laskenut että jos lähden tiettynä kellon aikana niin törmään siskon 2.5km kohdalla ja sit juostaan yhdes takas, mut mä olin jo 3,5km kohdalla ja ei näkyny, lähdin sitten takasin päin kun sain soitonkin että Limppari jo mökillä herännyt uniltaan.

Kävelin reippaasti ylämäet ja nyt paluumatkalla annoin askeleen rullata nopiaan alamäissä ja kun mökille oli matkaa enään pari kilsaa kuulin huutelua takanapäin, jee sisko löyty! Olin päässäni jo miettiny et mihin se on kadonnu ku arvioitiin matka-ajat jo ennen sen lähtöä. Ennalta suunniteltu mehuaika 20min olikin venynyt kyläkauppiaiden synttärijuhlien toimesta, siel oli ollu kakkukahveet ja joka ikinen kylän heppu juhlimassa. Kyseessä siis Merosen kyläkauppa/baari Lylyn keskustassa. Hauskaa! Ja multa jäi pippalot väliin.. se on elämys käydä siinä kaupassa ja nähdä ihmisiä jotka on asunu siel aina, näkee elämän todellisen merkityksen ja onnellisuuden.

Mökillä meni sähköt illalla ja Lino ihan paniikissa kun en meinannu heti löytää sitä syliin, niin säkkipimeää oli. Hetkeä myöhemmin oli tunnelmaa kerrakseen, sisustin kynttilöillä asetelmia esimerkiks takan reunalla olevan vanhan rautasen silitysraudan kera. Vaari luki otsalampulla lehteä, lehden lukua kun mikään ei estä.

Mä nautin. Toivoin viel et kannettavasta olis loppunu virta, jotta siskokin pääsis nauttimaan aidosta tunnelmasta ja hetkestä ilman ympäristön rasitetta, niin siinä kävikin. Rupesimme tekemään lähtöä Linon kanssa kuitenkin kotia päin, helpompi nukkua sen kans kotona kun saadaan nukkua aamulla pitkään rauhassa.

Pakettiauto ei päässyt pienenpientä mäkeä ylös pihasta ja valui ojaan, aura kun ajaa tien väärään kohtaan ja sit reuna pettää ja osasin sitä varoakin, mut vauhtia ei ollu tarpeeks, siinä me kaivettiin autoa melko kauankin kun kapea tie ja aina joku rengas hangessa. Kovan vauhdin ottamana pääsin kuin pääsinkin tän pienen nyppylän yli ja jatkamaan turvallisesti matkaa. Tää tapahtuu aina kun talvella menee paketilla mökille, seuraaval kertaa pitää olla kivilava perässä että auto vakaampi.

Lino nukku automatkan, joten uni tuli vasta 23.30, mut ei se mitään, mä luin yhteishyvälehteä, missä oli tällä kertaa erinomaisia juttuja ja toivoin että Lino pärjää yön, sillä maito oli loppu ja en sitä jaksanu lähteä hakeen kaupasta enään.

Ja yö oli paras ikinä, niinkun jo tuol aiemmin kirjoitinkin, heräs kolmelta ilman itkua ja sanoin että pieni rakas, maito on nyt loppu, yritä nukkua vaan ja otin viereeni, siinä me nukuttiin kovan tuulen aiheuttamista kolinoista huolimatta ysiin asti ku tukit.

Mulla olis niin paljon viel asiaa, mutta nyt lähden hakemaan Linoa, mummilta tuli  just viesti että poika herännyt.

Sini

Kaunis sunnuntai

Jee, kadonneet blogi tekstit vihdoin saapuneet, just anne mul ilmoitti. Mulla olis eilenki ollu paljon asiaa mut en uskaltanu kirjoittaa tekstaril jos ei tuu perille. Tälläisiä sunnuntaiden pitäisi aina ollakin, tehdä just sitä mitä haluaa, on se sit iha mitä vaan.

Esa pyysi mua ja Linoa kans ralleihin nokialle, mä sain kieltäydyttyä vaik kivaa tekemistä olis ollu perheenä, ajattelin itseäni ja siitä lisää nyt. Tulin mökiltä eilen illal jo pois että pääsen yhteislenkille fixsportin likkojen kans.

Esa vei Linon mummille aamul ja sain rauhaa 20min valmistautua ulkoiluun. Lenkki oli mahtava, mä jaksoin, (sillä meil oli helpoin yö ikinä Linon kaa) lenkistä tuli just se hyvä olo mikä pitääkin tulla, mut sitä en oo saanu aina ku ollu liian väsyny, mut nyt kaikki meni nappiin ja tietty vaikutusta ihanalla porukalla.

Mummi ei viel suostunu poikaa luovuttaan ja nautin rauhasta taas himas immasen kylpytakis :-), lehden ja pinjansiementen kera.

Siemenet -30% valintatalos,päiväys maaliskuul.

Sini

bussimatkailijat pääty kerholle :)



ps. nyt on tullu kaikki viestit tänne, sekavas järkäs tosin, mut ei se haittaa

sikahyvä kakku, maailman paras ehkä

http://www.kinuskikissa.fi/?cat=139


sain tätä eilen kaverin kolmekymppisis. NAM

Anne

lisää naama-asiaa

... Kyselin myös aurinkorasvoista ku mulle tulee monista ihoärsytystä, mutta en haluis olla iha rusinakaan sitten joskus. Ihanne tilanne kuulemma 10min jokaikinen päivä, ei iha mahd suomes. Kuitenkin välttää pitkää aikaa auringos.

Jos kuitenki täytyy auringos olla niinku munkin ulkohommissa ja tietty rannallaki kiva olla..niin käyttää minimissää 30 iso kasa. Sillon ei tuu rappeumaa ihoon. Mä en ite iha tohon taida pystyä. Siis uva ja uvb kummatkin rappeuttaa, vaik uva ruskettaa ja uvb polttaa. Numero on näiden yhteiskerroin.

Rasvoja on mekaanisia ja kemiallisia. Jälkimmäiset tuttuja, mut aiheuttaa usein ihoärsytystä, jos on hyvää on jotai pahaakin. Nuo mekaaniset taas kidemäisiä ihon pinnalle, heijastaa auringonsäteet pois, tietysti tönkömpää mut turvallisempaa, lasten sinkkipohjaset siis näitä, niissä skaala laajentuu et löytyy alempaaki kerrointa ku 50, ne puhdistettava iholta hyvin, sillä ei imeydy vaan hengaa tos pinnassa vaa. Tahtoisin siis kesäks ehkä mekaanista 20 ja iho kiittää.

Viel..

Siel myynnis laadukas sarja Babor, täysin luonnonkosmetiikkaa ja sit tietty muitakin kuten Catinue ja joku ahava :) Mä siks näistä kirjoitan ku en aina muista et meidän pikkukylästäkin saa loistavia tuotteita ja välittävää neuvonantoa ilman ostoaikomuksiakin.

Ja tää ei oo ainut paikka, meidän kylässähän näitä kauneudenammattilaisia on vaik kui paljon ja ne oikeesti kysyy et kuis on menny. Siis nyt unohdetaa stockka ja sokos ja kannatetaa jatkos paikallisia! Pienet yrittäjät välittää ja haluaa pitkiä asiakas suhteita, antavat parastaan. Isot talot tietty palvelee kans, mut harvemmin niitä kiinnostaa sen jälkeen ku rahat on kassas et mitä sulle kuuluu jatkos. Ehkä vähä kärjistettyä, mut sinne päin.

Ehdotus viel toisest vastaavast pienyrittäjä asiasta, ku ajaa Helsinkiin älä pysähdy Linnatuules vaa siit eteenpäin viel motaria joku 20km on Roosa kahvila, ihana paikka ja palvelu ja loistava aamiainen puuron kera.

Arkipäivän pieniä elämyksiä :)

Sini

bussimatkailua

Bussimatkailua (ei Hervanta)

vaik Merja asuuki siel :)

Perjantai edelleen..

Kävin tänää joululahjaks saadus kasvohoidossa, paikallisessa, pitkän kokemuksen omaavalla Marjalla. Kyselin kaikkee ihonhoidosta, mua askarruttavista ja et mitä mieltä ku teen niin ja näin.Opin taas ihan perus juttuja ja maalaisjärkeä. :)

Oon tunkenu naamaani paljon öljyjä, kuten seesaminsiemen öljyä jne.. Ne ei imeydy jos ihosta puuttuu kosteus, siis vesi ja sit iho on pintakuiva öljyhoidoist riippumata ja niin iho tarvitsee kosteuttavia kuureja, kosteudensitojia esim. kosteusampulleja tai seerumia ja kun ihoa tarpeeks on kostutettu niin sit rupeaa automatik työntään sitä kuivaa solukkoa päältä pois ja öljyistäkin taas hyötyä.

Eli ei missään nimes kuorintoja vaan syvää kosteutta.Kuorinta vaan pahentaa tilannetta kun iho sit reagoi ja rakentaa uuden muurin siihen pintaan. Nää jutut siis täysin mun kieltä, oppi oli tietty hienommas muodos. Niin ja yövoiteet pannaan, niinku dr.haucska pari vuotta sit mulle opetti. Tärkeintä kuunnella omaa ihoa eri vuodenaikoina, ei talvitakkiakaan kesäl käytetä. Jatkuu..

Aina perjantai!

 Torstai on ehkä kuitenkin mun lempipäivä viikosta kun viikonlopun odotus ilmassa ja muutenkin kaik tuntuu niin kevyelt torstaisin. Eilen to oltiin tutustumas Linon päivähoitopaikkaan, luulin et se menee päiväkotiin keskustaan, mut pari vkoa sit kuulin et paikka varattu kauempaa perhepäivähoidosta. Vietettiin ihana päivä siel leikkien ja poika viihty.

Kovin lämmin ja välittävä ympäristö, niin ku samaa perhettä olis. Lino aloittaa tiistaina, siit sitten 5-7h päivillä aluks, ei äitikää jaksa sen enempää ekal vkol töitä tehä :)

 On meille tulossa parit messut viikon sisään sit seur vkol ja se viikko on ma-su aamust iltaan hommaa, rakennetaan osastoa pitkä pvä, esitellään 2pvä, nopea purku myöhää illal ja yks päivä aikaa saada viel isompi osasto seuraavaan paikkaan jotka on ASTA-messut pe-su ja sit purku ja inhottavinta ehkä purkaa auto taas tääl Orivedellä ja raahata viel kerran tavarat johonkin varastoon. Tykkään tosi paljon messuista kun niin urakkaluontoisia hommia. Viikko töitä putkeen ja sit toivottavasti pitkä vapaakin. Lino nukahti just ja klo taas 22.57! Tarkka jätkä.

Sini

29.1.2011

4 tekstaria jääny tulemata

Mä kirjottelin tänne pitkät pätkät eilen ja nyt ihmettelenkin, miks tekstit ei oo tullu, ne kai matkalla viel..

Sini

27.1.2011

Multimedia message

Tallilla :)

26.1.2011

juonipaljastuksia

joskus ei töiden jälkeen ehdi tehdä paljon mitään muuta kun siirtyä kotiin nukkumaan, tänään päinvastoin; kävin hierojalla ja lukemas kahvilas hesaria ja naistenlehtiä, elle loistava ja fitis hyvä juttu kanariasta, tekis sinne mieli juoksuleirille pian. Sit menin viel katsomaan veijarit, jossa ei kyl varsinaista juonta mut sitäkin enemmän hauskoja juttuja, suosittelen. Hirveen vähän tulee luettua kirjoja tai katsottua elokuvia, mut kun ne on harvinaista herkkua niin ne irrottaa arjesta jotenki viel paremmin. Oon aina tykänny suomalaisista leffoista, seuraavaks sit Vares :) anne

kiva päivä Treel

Kiva päivä! Just tällaista tarvitsinkin, kai olin liian jumis tääl himas jo, ku nyt on taas energiaa täys koko likka ku vietti päivän ihmisten ilmoilla. Lähdettii puolen päivän aikaa mun äiten kera treelle, koskariin suunnattiin eka siskoa katsoon ja se yllätty ku saavuttiin koko konkkaronkka. Lino juoksi ympäri myymälää, veti kengät hyllyistä alas, nautti ku sai juosta vapaana.

Kävin tos vähä aika sit polarn & pyretin sivuil ja bongasin ihanan harmaan kevythaalarin, nyt tietty kävin liikkeessä tsekkaan sen, hyllyyn laittovat just, oli tänään uutuudet saapuneet, haalari vei mut ihan kympillä, pakko oli saada. Ostin kokoa 86, Lino nyt jotai 76, toivon et menee viel ens syksylki/kevääl? Niin ja sitten siellä lähes kaikki "vanhat -50% lisä-ales, meinas iha hulluks tulla, onneks ei ollu kokoja, perus puseroita tarttu mukaan ja sukkia. Teki mieli ostaa kirkkaan pirteän punaset housut, ne oli makeet, ihana ysäri oli nähtävissä kevään uutuuksissa.


Tre-päivästä lisää.. Suunnattiin pian ostosten jälkeen mun mummun synttäreille hervantaan. Lino löysi heti stereot, lamput ja tv:n napit, vanhan aikasen puhelimen, kaapin ovet ja hyllyiltä koriste-esineet. Mummu kaipaili jo kovasti hääkuvaamme, lohdutin, että ehkä ennen kesää sen saa. Tässä tarvitsisin ehkä viel kaasot teidän apua, tai patistusta että saisin kiitoskortit aikaseks ja jotain hääalbumiakin.

Käytiin sitten halpahallis moppiostoksilla ja ihmettelin ku siel ei ollu mikää edullisempaa verrattuna muihin liikkeisiin, urheiluvaatteetki kalliimpia ku stadiumis, lasten vaatteet huonon mallisia/värisiä, ei yhtään sen edullisempia ku laadukkaammat vaatteet. Mut löyty eteiseen uus matto ja teräksinen mittakannu, mikä käy meidän liedelle, kiva siinä lämmittää ja vaik keitellä puurotkin. Linolle ostin sählymailan ja palloja ku pelaa rikkaharjal himas, nyt on sit maila pojalla. Moppi löyty myös mukaan kohti Sennin kämppää...


...Haettii kaupast viel salaattivehkeet ja munat, serkkupoikaki hyppäs kalevasta kyytiin ja jatkettiin kohti siskon uutta majapaikkaa keskustas. Tiesin kyl et talo mis se kämppä on, niin on hieno mut se kämppäki oli aivan ihana, niin vanha, mut mielettömän toimiva. Vohvelikahvila ja vintageGardenin kulmilla on kauniit näkymät ja mahtis kattokämppä kera takan ja suht tilavan kylppärin. Tehtiin ruoka ja odoteltii sisko töistä, siinä välis serkkupoika jo melki paleltu pihalle ku jäi ovien taa. Pakkanen oli kiristyny jo -12C.

Lino löysi keittiön alalaatikosta suklaata ja oli niin onnessaan, kunnes äiti nappas ne pois, yhtä palaa lukuunottamata, pojasta on tullu perso makealle vaik ei oo sitä edes saanu saatikka kovasti nähnytkään, silti tietää miltä keksit ja karkit näyttää ja tunkee kasan suuhunsa ku jostain löytää. Kotiin tultiin vasta klo23 jälkeen, Lino piti rytmistään kii ja nukahti autoon tasan 23, haalaris kannoin sänkyyn..yleensä herää ysilt aamul. Yötä!

Sini

24.1.2011

Lino päivähoitoon

Mul on kyl iha päinvastanen olo ollu sen matkan jälkeen, nukkuisin vaa koko ajan. Ei huvita lähteä kotoa mihinkää. Mä en tiedä et onks tää ku ei oo pakko tehdä mitää, niin kauheen sopivaa mulle, ku vetistyn ihan tyystin. Kai mä parhaimmillani oon vauhdissa, mut silti nyt just haluisin vaan olla himas.

Ens viikol linon hoito alkaa ja ruvetaa kulkee esan kyydil, siis klo 07 aamul mäkin töihin, (en tosiaan viel rupee noi aikasi herään, mut keväämmäl sit)  mun pitää oppia menee ajoissa nukkuu ja sit menetän mun oman ajan, parhaan ajan vuorokaudesta eli puoliyön. Mä haluisin vaan elää kotielämää ja pestä pyykkiä ja imuroida ja siis tietty olla Linon kaa. Kauhee viedä se hoitoon, joku muu on sen kans päivät ja multa jää näkemättä kaikki temput, se on niin pieni viel.

Lino tosi flunssas ja esa, kyl toi sinkki tekee tehtävänsä ku en mä tuu kipeäks. Aurinkotervehdykset jatkui tänää, mut on tuol seläs joku vialla, olis upeaa elää ilman kipua, varmaan kevyeltä tuntuis.

Sini

22.1.2011

Multimedia message

Terveiset Viljan 1v synttäreiltä! Itse sankari oli just tällä hetkellä päiväunilla, illal käydää viel moikkaamas yks vuotiasta, josko saatais kuva hänestäkin tänne blogii.

kuvat verkkoo

Meitsi lataa tääl edellee kuvia ja klo puol 3. Toisaalta iloinen että kerrankin saan aikaseks. Tuntuu turvalliselta tietää et rakkaat kuvani on jossain talles, ei meidän kone ja fb voi yhtäaikaa kaatua. Nyt nukkuu, aamul kummitytön synttäririeha.

Tykkää ihan hirveästi talvesta ku niin rauhallista elämää, en päässy edes kauppaan tänää, postilaatikolta hain aamulehden mut päiväpostitkin jäi hakemata, niin himas oon tänää ollu.

Matkalaukun sain jo auki, pyykit pesukoneen eteen lattialle, mut siihen jäi. Linon kaa leikitty vaan ja nukuttu ja koneel oon kyl säätäny kuvien kaa tänää paljon. Koskahan tulee sellanen palvelu et "teetä fb-kuvistasi aito kuvakansio!" mä olisin hyvä asiakas, ku en ite saa aikaseks. Kyl aito kuvakansio on se kivoin tapa selata kuvia kaikkine lippuineen ja muistoineen, verkko on vaa nii helppo. Parempi sekin ku ei mtn. Jee,

Vilja nyt 1v! Onnea!

Sini

21.1.2011

pari kuvaa

Mustafa

Iinalle: Nukuttii just 2h päiväunet :) Nii piti sanoa et se mustafa ajo tosi nätisti ja oli muutenki iha huippu kiva ja puhelias. Everytime you coming hurghada, call me, I drive you everywhere, kairo, pyramids, luxor.. :)
kerto että oli nähny Vennyn ku vasta 4kk ja niin kaunis lapsi ja kuinka hän tuntee teidät kaikki niin hyvin :)

Lino vaan loikoilee pinnasängyssään,ei jaksa nousta, kurkkii vaan välil et onks äiti tallessa vieressä,hassu. Puremat parantunu vaik hullu kutina oli viime yönä viel. On sellanen kaikkee pitäis tehdä, mut en jaksa olo,miks asetan itelleni aina kauheet tavoitteet, hemmetti ku mikää ei oo pakko.

Suklaan himo jatkuu,söin koneeski fazerin sinistä 2 patukkaa. Nii ja se annen tarjotin oli rikki ku joku oli mennes nukkunu siin ja hienosti romahti kaks lasia punkkua ja teet sen haarovälii ja lattial olevien tavaroiden,saadaa tehdä reklamaatio,korvaa pesulalaskut ja linon valk lippiksen.

Sini

Himas

Me just saatii aamupala syödyks, todellakin on paljon lunta tääl.

Esa oli saanu kauheesti aikaseks kaikkee meidän reissates, tääl oli keittiön ovi paikallaan ja lattialistoja ja kulmalistoja ilmestyny, siisti koti muutenkin. Joulukuusi tosin viel terassilla, se mun pitäis kuoria koristeista.

Lino keittää nappulasoppaa koirien vesikipossa ja mä sain lukea rauhassa aamulehden. Pian päiväunille ja sen jälkeen kai sit reissuväsymyskin on tipotiessään. Kuvat kun saisin koneelle, olis näyttää iltapäiväl saapuville mummuille matkakertomus.

Linolla on kauheesti hommia tääl kotona, on kyl onnessaan ja yölläki hymyssä suin heräs ku tultii kotio ja halus silittää haukkuja. Tänään on sellanen olo et en halua poistua kotoa, silti joku jumppa tunti illal tekis hyvää sekin, on niin paljon vaihtoehtoja taas päivälki, mut yritän nyt vaa pysyä himas, jos sais laukut purettua tuoreeltaan.

Sini

20.1.2011

moskiittojen maasta kotiin taas

Ihmeiden aika ei ole ohi. Lomaillessamme kuvan lumikasa oli KADONNUT! Pian päästään ajelemaan skoottereillakin jo :) (toi musta tos kasas on siis skootteri :) Kevät tuleeeeee...

Anne

Bussis

Bussissa! Lena mun vieres, hauskat jutut, käkätettii ku ei osattu lukea bussiaikataulua. Tää bussi lähti 20min myöhäs. Puol yhden aikaa treel, Lino nukahti ja bussi täys porukkaa. Laitan ton viestin viel minkä lähetin kaikille. On kovin helppo olo, matka meni niin hyvin ja ei edes väsytä nyt yhtään. Kiva matkustaa ja kiva aina palata kotiinkin.
Sini

Suomes

KotoSuomes taas! Ollaa bussilla matkalla Tampereelle, Esa tulee hakeen meidät kotiin. Kaikki meni tosi hyvin, Lino tykkäs kun oli paljon ihmisiä. Pysyttiin kaikki terveenä, elettiin kotielämää kauniilla huvila-alueella syöden kaurapuuroa ja nautittiin lämmöstä.

Terveisin Sini ja Lino

18.1.2011

El Gouna

Ollaan el gounassa päiväretkellä. Tää ihan mieletön turistikylä, portit ettei paikalliset pääse. Siisti, kaikki niin vimpan päälle, tänne pitäis tulla hotellilomalle jos johonkin tääl, takuu lämpö ympärivuoden, edullista ja kaunista.

Lino nukku viimeyönä 7h putkeen, mahtavaa, nyt olen itsekin taas energiaa täynnä. Tänään on viileämpi päivä,silti mekolla ja varvastossuilla pärjää neuletakin kera. Jäätelöä tekee kovasti mieli, mut se varma vatsataudin aiheuttaja. Huominen päivä viel, sitten jo takas kotiin. Luulen että rupean tsekkaan vakituiseen halppis lentoja ja päädyn tänne pian uudelleen.

Sini

17.1.2011

SenzOmol

Raporttia kesälomalta. Aiemmin mietin että josko mökille vai Egyptiin ja selvyy asiaan tuli ku lähdin mökille ja sitten serkku soitti et on varannu 2vkon matkan ja sit siltä seisomalta varasin myös mekkomeron tytöille ja tietty linolle lennon. Viikko oli aikaa hommata itelle passi ja kaikenlaista järjestelyä tietty oli. Alunperin ei pitäny lähtee ku tääl niin kylmä tammikuussa ja kun serkku paria päivää aiemmin tänne saapui ja paleli, ei ollu odotuksia helteistä. Me kuitenkin tuotiin lämpö mukanamme ja ollu ihan mahtavat kelit, ei liian kuuma vaan just sopiva lapsen kanssa, niinku suomen kesä.

Ollaan vaan oltu ja hengattu upeassa huvilassa, tänään lähdettiin ihmisten ilmoille, ollaa just matkalla ostoskeskukseen. Merivesi on viileää, varpaita vaa kasteltu. Aamu alkaa aamiaisella takapihan terassilla, hypitty laatoilta laatoille. Siirrytty pikkuhiljaa kattoterassille auringonottoon ja lapset nukutettu vaunuun varjoon, luettu lehtiä ja suoritettu aurinkotervehdykset. Nyt ostarille..

14.1.2011

13.1.2011

Air Finland

Limppari aamulennolla

Hurghada

Matkamme alkakoon! Lino oli nii reipas ku herätin sen keskellä yötä neljältä. Jännitystä tuo se että bussi oli 10min myöhässä ja heti tulee jatkoyhteyksien kans, kuski tietty soitti ja pyys seuraavan venaan. Nyt toi kuski kaahaa sellaista vauhtia ja mikä paska keli, tää bussi heittelehtii ja tietty ohittelee kaikki pikkuautot. Matkan suuntana lentokenttä ja egypti, siellä sukulaistemme huvila meren rannalla. Meidän piti lähteä vasta myöhemmin keväällä, siel ny melko viileä, nyt oli kuitenki nii halpoi lentoja ja mul ny se kesäloma, sekä 5henk seurueemme erään osapuolen äitiysloma. Mekkomeron kumpikin osapuoli tietty matkassa mukana Limpparin kera. Sini

8.1.2011

talviurheilua vol3 ja kesävaatteita

ollaan oltu laiskoja tyttöjä kirjotteleen.
Tässä vähän lisää meiän talviurheilupuuhakuvia loppiaiskamerasta (kuvat kertoo nyt enemmän kuin tuhat sanaa):


muuveja muumitalolla

elämäni eka retkiluistelu
keilavenytyksiä :D


Viimeinen kuva (siinä lukee: Miami Beach :) johdattaa sopivasti ensi viikkoon, jolloin matkaamme Epyktin lämpöön (?) lomailemaan. Kesävaatteita kaivelles ja Sinin syndejä juhliessa kuluukin tämä pitkä loppiaisviikonloppu. Itsellä myös työn merkeissä. Kurkkukipu pakottaa olemaan 4 seinän sisällä ja samalla tulee sit työtkin tehtyä ennen seuraavaa LOMAa, joka siis alkaa ensi viikolla. Näin ei ehkä pääse jatkamaan ihan koko loppuvuotta, vaikka 3 päivän työviikot maistuukin makeelta :)
Anne

3.1.2011

lisää talviurheilua

nyt on melkein Sinin synttärit! Enää jotain tunti, OnNeAoNnEa! Oisin halunnu kuvan Kimi Räikkösest ja musta Sinin synttärikorttiin, Kimi oli meiän kaa karaokebaaris Tahkol, mut ei se tahdo kuvaan, kuka nyt tahtois jos aina ois riski joutuu seiskaan. Tänään talviurheilutammikuu jatkui jääkiipeily-tv-staran kaa hiihtäen Leppävaaras. Hullua mäkeä se reitti, Finlandiaan on vielä matkaa! :)

2.1.2011

talviurheilua

Annen uusi vuosi alkoi Tahkolla. Aktiivilomalla tuli täl kertaa käytettyä kaksia eri suksia, liukuria ja pulkkaa, keilapalloja, noppaa sekä ekan kerran elämäs myös retkiluistimia. Lisäksi olympialajeina meillä olivat sauvanheitto, suksen tarkkuusliu'utus, sokkoilu, rapukävely (uuden vuoden lupauksena on sen jälkeen hankkia käsilihakset!! :) sekä pulkkamäki.

Sillä välin ystävä julkkistellut vähän vaikeemmas jäälajis:
http://areena.yle.fi/video/1582943

Jäätä! Upeeta!
IHANAA UUTTA VUOTTA!
Anne