30.1.2011

lisää naama-asiaa

... Kyselin myös aurinkorasvoista ku mulle tulee monista ihoärsytystä, mutta en haluis olla iha rusinakaan sitten joskus. Ihanne tilanne kuulemma 10min jokaikinen päivä, ei iha mahd suomes. Kuitenkin välttää pitkää aikaa auringos.

Jos kuitenki täytyy auringos olla niinku munkin ulkohommissa ja tietty rannallaki kiva olla..niin käyttää minimissää 30 iso kasa. Sillon ei tuu rappeumaa ihoon. Mä en ite iha tohon taida pystyä. Siis uva ja uvb kummatkin rappeuttaa, vaik uva ruskettaa ja uvb polttaa. Numero on näiden yhteiskerroin.

Rasvoja on mekaanisia ja kemiallisia. Jälkimmäiset tuttuja, mut aiheuttaa usein ihoärsytystä, jos on hyvää on jotai pahaakin. Nuo mekaaniset taas kidemäisiä ihon pinnalle, heijastaa auringonsäteet pois, tietysti tönkömpää mut turvallisempaa, lasten sinkkipohjaset siis näitä, niissä skaala laajentuu et löytyy alempaaki kerrointa ku 50, ne puhdistettava iholta hyvin, sillä ei imeydy vaan hengaa tos pinnassa vaa. Tahtoisin siis kesäks ehkä mekaanista 20 ja iho kiittää.

Viel..

Siel myynnis laadukas sarja Babor, täysin luonnonkosmetiikkaa ja sit tietty muitakin kuten Catinue ja joku ahava :) Mä siks näistä kirjoitan ku en aina muista et meidän pikkukylästäkin saa loistavia tuotteita ja välittävää neuvonantoa ilman ostoaikomuksiakin.

Ja tää ei oo ainut paikka, meidän kylässähän näitä kauneudenammattilaisia on vaik kui paljon ja ne oikeesti kysyy et kuis on menny. Siis nyt unohdetaa stockka ja sokos ja kannatetaa jatkos paikallisia! Pienet yrittäjät välittää ja haluaa pitkiä asiakas suhteita, antavat parastaan. Isot talot tietty palvelee kans, mut harvemmin niitä kiinnostaa sen jälkeen ku rahat on kassas et mitä sulle kuuluu jatkos. Ehkä vähä kärjistettyä, mut sinne päin.

Ehdotus viel toisest vastaavast pienyrittäjä asiasta, ku ajaa Helsinkiin älä pysähdy Linnatuules vaa siit eteenpäin viel motaria joku 20km on Roosa kahvila, ihana paikka ja palvelu ja loistava aamiainen puuron kera.

Arkipäivän pieniä elämyksiä :)

Sini